Satunnaiset kuvat

Kädestä pitäen/kuva Teppo Turpeinen

Uusimmat

Blogin arkisto

Share |

Muu toiminta

Suomussalmen kehitysvammaistentuki ry, jäsen

Piispajärven Erämiehet ry, jäsen


Vuosikymmenten aikana olen toiminut erilaisissa yhdistyksissä, useissa myös vastuullisissa tehtävissä.

Metsästyseura toiminta on kaikkein pitkä aikaisin, liityin jäseneksi Piispajärven Erämiehiin 1968. Vuosien saatossa olen toiminut perusjäsenenä, sihteerinä ja viimeksi puheenjohtajan tehtävissä. Nyt jatkan jäsenenä ja osallistun seuran kilpailutoimintaan ja erilaisiin talkoo tapahtumiin.

Suomussalmen Kehitysvammaisten tukiyhdistyksen toimintaan olen liittynyt mukaan 80-luvun lopulla. Olen toiminut yhdistyksessä aktiivisena jäsenenä ja toimin myös puheenjohtajana 90-luvulla.

Piispajärven kylätoimikunnassa toimin aktiivisesti useita vuosia ja toimin myös puheenjohtajan tehtävissä muutaman vuoden 80 - luvun loppupuolella.

Suomussalmen vammaisneuvoston toiminnassa olin mukana 90-luvun alussa ja sen ajan toimin puheenjohtajana.

Ruhtinansalmen Osuuspankin hallintoneuvostossa toimin jäsenenä 90-luvulla.

Suomussalmen Rajavartijat ry:ssä toimin virkaurallani aktiivisena jäsenenä ja 80-luvun lopulla olin muutamia vuosia myös puheenjohtajana.

Viimeisten vuosikymmenten aikana olen aktiivisesti osallistunut erilaisiin vammaisjärjestöjen tapahtumiin ja koulutuksiin. Mielenkiintoni asioiden seuraamiseen jatkuu ja erityisesti nyt, kun  toimin maakunnallisenh sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenenä.

Vuosien aikana olen saanut tutustua suureen määrään erilaisia ihmisiä ja heidän joukossaan on ollut erittäin mukava toimia. Hyviä ystäviä ja tuttuja on koko Kainuun alueelta. Samoin ystäviä on kertynyt ympäri Suomea harrastusteni ansiosta ja toivottavasti niitä kertyy vielä lisää tulevina vuosina.