Satunnaiset kuvat

Ytimennävertäjälle purtavaa

Uusimmat

Blogin arkisto

005 Elämä ilman laajakaistaa..?

Share |

Lauantai 15.1.2011 klo 7:26 - yrjöpoeka


Onko elämää ilman laajakaistaa, joutuu välillä kysymään? Mokkulan varassa, jonka kenttä vaihtelee rajusti elämä netissä on tuskaisaa. Pelkän sähköpostin avaaminen takuuaa, koska aina sinne lähetetään raskaita liitteitä. Sen kun ehtii avaamaan, saa sanoa hyvästit yhteydelle. Kone kyllä yrittää.. runks.. runks..

Paljon vaikeammat kuten uuden osoitteen muutos ja yhteydet sähkönjakelijoihin sujuivat kitkattomasti. Miten laajakaistayhteys, joka on valmiina talossa, voi olla vaikeampi? Nyt se vaatii kahden viikon kypsyttelyn ja sitten joku armollisesti kirjaa nimeni maksajien joukkoon. Kainuu on niin väestörikasta aluetta, että kai sen takia sitä ei ehditä aiemmin tehdä?

Maailma ei ole vielä valmis. Nettiyhteys on kuin sanomalehti, jos se puuttuu, sitä alkaa kaipailemaan. Uudenasuinpaikkani seinän viereen on kaivettu se uuden sukupolven valokuitu. Se jonka on luvattu räjäyttävä Kainuun hiljaiset koneet uudelle tajunnan tasolle. Se yhteys vaatinee nyt kypsyttelyä ja odottelua aikansa. Tällä hetkellä kaipaan sitä pientä määrää Vimax langattoman tehosta. :D

Tänään en koske sähköpostiin.

Nyt on vuorossa kevään vaalikauden avaus Kainuun Perussuomalaisten osalta. Tilaisuus on Kuhmossa ja kahvila  Neljä Kaesaa tapahtumapaikkana. Ilmojen puolesta on mukava ajella sinne , kuiva napakka talvisää.

Sieltä sitten kiireellä ajelen takaisin. Iltapäivällä on yksi tärkeä hetki elämässäni. Oma äitini täyttää 80 vuotta ja on tilaisuus kertoa, kuinka tärkeä hän on ollut minun elämässäni.