Satunnaiset kuvat

Joulupaivä 2000

Uusimmat

Blogin arkisto

010 Mitä jos..

Share |

Lauantai 29.1.2011 klo 7:48 - yrjöpoeka


Vanhoina hyvinä aikoina Suomessa puhuttiin naapurimme Neuvostoliiton vakaasta menosta ja sen pysyvyydestä. Nyt sitä ei enää muista juuri kukaan.

Suomen liityttyä EU:n ja rahaliittoon, siitä on tehty suoranainen valtionuskonto. Kaiken on kerrottu olevan ikuista ja pysyvää. Vastaan pyristelijät on tuomittu ikuiseen kadotukseen ja harhaoppisuuteen. Lueskelin aamutuimaan mielenkiintoista uutista, joka voi tuoda vilunväreitä vallitsevaan oikeaan tietoon. Muualla Euroopassa uskalletaan pohtia myös sitä mahdollisuutta, että euroalue hajoaa. Poliitikkojen uskontoon vivahtava liturgia kaiken pysyvyydestä voi todella kaatua rahanvaihtajien selän kääntöön. Sitten keksitään uusi aihe, josta tehdään valtauskonto.

Itsenäisyyden asia ei vanhene koskaan, siitä on puhuttu Perussuomalaisten parissa paljon ja myös kansalaiset toreilla ovat samaa mieltä. Suomalaiset vastustavat maamme myymistä pala palalta ulkomaalaisten omistukseen. Naapurimaamme Venäjä noudattaa asiassa oikeaa linjaa, se ei myy. Suomalaisten olisi syytä hyvissä ajoin ottaa oppia oikeista tavoista hoitaa isänmaan asioita. Kannatan yhtäläistä käytäntöä naapurimaidemme välillä.

tarra_200p.png
Autotarra jonka sanoma puree!

Tutkiessani tätä internetin tietoväylää törmäsin tietoon, kuinka maatamme myydään tehokkaasti Venäläisille. Maatamme ollaan valmiita myymään muutamasta kopeekasta. Suomussalmi näyttää siinä oivallista esimerkkiä. Datsha.com sivustolla löytyy valtava määrä kiinteistöjä, joita julkeasti myydään ulkomaalaisille. Minusta siinä ei ole mitään isänmaallisuutta. Kaikki myydään rahasta lyhytnäköisellä politiikalla.

Sivustoa vieritettäessä alaspäin törmätään lopulta Suomussalmen kunnan laittamaan myynti ilmoitukseen. Karhulanvaaran historiallinen alue ollaan valmiita myymään Venäläisille. Suomen itsenäisyyden eräs ratkaisupaikka muistomerkkeineen päivineen, saa pian uuden omistajan ja silloinen kaplakka saa siinä lopullisen sinetin. Samaa linjaa noudatettaessa, kunta laittanee myös Raatteen sotamuseon myyntiin.

Elämäni tärkein työpaikka oli reilu 29-vuotinen palvelu Rajavartiolaitoksessa ja siellä itsenäisyyden asia muuttui todeksi. Jokainen päivä oli itsenäisyyden päivä ja sen mukanaan tuomaa vapautta oppi arvostamaan. Vapaus on tuonut mukanaan velvollisuuden puolustaa sitä ja siksi olen kokenut tärkeäksi pitää asiasta puhetta yllä. Kauppamiehet taitavat ehtiä myymään maamme, ennekuin veteraanit kuolevat sukupuuttoon.

Suomalaiset poliitikot ovat puhuneet maan tavasta, puhuttaessa maahamme pesiytyneestä korruptiosta. Liittyykö tähän valtiovallan hiljaisuuteen isänmaamme myynnissä, myös maan tapa?

Kevään vaaleissa, on jokainen äänestäjä itsenäisyyden asialla. Perussuomalaiset ovat tuoneet vaalikeskusteluun lauseen: Uskalla muuttaa mieltäsi!

Mitä jos..?

Avainsanat: valtauskonto, rahaliittohajoamassa, itsenäisyydenasiamurtumassa, isänmaallisuusalennusmyynnissä, otetaanoppiavenäjältä, muutamieltäsi