Satunnaiset kuvat

Lohisaaren hopea

Uusimmat

Blogin arkisto

009 Ääripäät samalla pytyllä

Share |

Sunnuntai 6.1.2019 klo 14:20 - yrjöpoeka


Marginaali puolueiksi nimittämäni Kansalaispuolue ja myös 7 tähden liike etsivät vaalivoittoa vessanpytystä. Näiden hankkeiden taustalla on todella syrjäytynyttä, mutta hyvin toimeen tulevaa väkeä taloudellisesti. Heillä ei ole nimeksikään asiaa. Siksi he heittävät verkkonsa maahanmuuttoon ja sen vastustamiseen. Puolueissa lasketaan sen varaan, että suomalainen äänestäjä on sopeutunut persujen ansiosta kovaan kielenkäyttöön. Siksi jyrkkä ei maahanmuutolle. Molemmilla puolueilla se muoto on maahanmuutto. Miksi ei pakolaisuus tai turvapaikanhaku?

He etsivät nyt vessanpytystä kaikkitietävää vastausta vaalivoitolleen. Maahanmuutosta kamppailevat jo kaikki puolueet ja nyt olisi todella erotuttava joukosta. Se on on aivan sama kuin kaikki puhuisivat pelkästään sotesta. Ongelmaksi kokemansa asia pitäisi pystyä nyt havainnollistamaan äänestäjiä kiinnostavalla tavalla. Kun useimmat puolueet hakevat vastausta nykyajan lähteestä, niin sillä aikaa yksi puolue keskittyy puhumaan taloudesta ja menestyy.

Talous vaatii tänään jo hallittua maahanmuuttoa. Sen ymmärtävät jo äänestäjät myös syrjäseuduilla. Maahanmuuttajia on jo tänään kaikkialla. Heitä toimii lääkäreinä melkein jokaisessa terveyskeskuksessa. Isoimmissa terveydenhuollon pisteissä maahanmuuttajiin törmää väistämättä. Heitä on suurissa ostoskeskuksissa myyjinä ja siivoojina. Heitä on runsaasti rakennustyömailla. Heitä löytyy tänään jo suomalaisista metsistä. Mikään ei toimisi, ellei heitä olisi jokapaikassa. Toki voisimme toimia, mutta taloutemme kitkutteleisi jossakin Romanian tasolla.

Tiedän kyllä sen, että saalistaminen ihmisen alhaisimpien vaistojen tuottamissa syövereissä on monelle hauskaa puuhaa. Se saa aikaan hyvin monessa maassa tällä hetkellä vihaa ja raja-aitojen pystyttämistä. Mitään hyvää se ei tuota tänään. Ei ole tuottanut milloinkaan historian aikana. Hyvää näiden kahden marginaalissa olevan puolueen työstä kyllä syntyy, se on myös tunnustettava. Sellaista hyvää, joka on hyväksi meille kaikille.

Miten se tapahtuu kysyy nyt usea? Nämä molemmat puolueet saavat runsaasti palstatilaa keskustaa lähellä olevissa medioissa. Maaseudun Tulevaisuus julkaisi juuri jutun Kansalaispuolueesta ja sen teeseistä. Se hyökkää suoraan keskustaa vastaan, antaen samalla tilaa vessanpöntön tutkiskeluun. Näiden medioiden lukijat saavat nyt valita kolmesta eritason keskustajuurilla olevasta ryhmittymästä. Oma arvioni on, että molemmat pienpuolueet ovat lähempänä keskustan juuria kuin Sipilän luotsaama kepu.

Oma etu ensin liikkeen tytöt ja pojat ovat nyt juurillaan. He etsivät vastausta nykyajan kaivosta. Vessanpytystä.

Avainsanat: kansalaispuolue, 7tähdenliike, paavpväyrynen, mikakilpeläinen, vessahuumori