Satunnaiset kuvat

Harjus 47cm

Uusimmat

Blogin arkisto

027 Juhlapäivä

Lauantai 2.4.2011 klo 22:28 - yrjöpoeka

Olin aikamoisen valinnan edessä ja tein mielestäni oikean päätöksen. Kainuun-radion ja Kainuun Sanomien järjestämä vaalitapahtuma Kajaanin Kaukametsässä oli tänään. Itse olin tehnyt menovarauksen KVTL:N 50-vuotis juhlaan jo aikaisin talvella. Olen oppinut elämässäni sen, että on mentävä sinne minne on luvannut ja sen tein myös tänään.

Kainuun tukipiirin järjestämä juhla oli todella hyvä ja sen anti erinomainen. Ystäviä vuosien varrelta ja suurin osa väestä oli tietoisia aamun uutisista. Sen mukaisia olivat myös keskustelut. Ennen juhlaa ja juhlan jälkeen oli aikaa tavata tuttuja ja keskustella aamun uutisista. Sain todella tuntea sen, että olin omien joukossa.

Erinomainen juhla ja Kuhmo-talo oli erinomainen valinta sen pitopaikaksi. Erinomaiset ja toimivat järjestelyt saivat juhlayleisön nauttimaan päivästä ja yhdessä olosta. Sain paljon hyvää tuulta mukaan otettavaksi. Tästä tuli todella onnistunut päivä!

Juhlan jälkeen tuli arki heti eteen ja vaalityö jatkui. Valmistelin huomisen reissun lehdenjakoa ja sain osan hallussani olleista lehdistä jakoon jo tänään. Vaalilehdillä on todella hyvä menekki.

Huomenna vaaliautoni kiertelee eteläisen Kainuun alueella. Teen vaalilehtien jakoa yhdessä vaimoni kanssa ja siinä ohessa saamme olla yhdessä.

Monenlaista keskustelua riittää. Nimeni mainitaan todella usein ja se on hyvä. Tänään oli Kajaanissa eräs vaalitapahtuma ja sen kommentoinneissa tuntuu olevan happamia pihlajanmarjoja.

Tästä on hyvä jatkaa!

Avainsanat: kvtl, 50-vuotisjuhlat, perussuomalainenvaalilehti,