Satunnaiset kuvat

Aamu Tenolla

Uusimmat

Blogin arkisto

163 Krematorio vai vankileirien saaristo

Lauantai 26.11.2016 klo 18:58 - yrjöpoeka

Käytännössä tuhoaminen tapahtuu kemiallisesti ja muodostuva biojäte hävitetään asianmukaisesti prosessoimalla joko krematorioissa tai biologisesti mädättämö-kompostointilaitoksissa. Sivutuotteena muodostuu tällöin joko energiaa tai biokaasua; kiinteät aineet prosessoidaan esim. maanparannusaineeksi tai maatalouden alkutuotannon lannoitetarpeisiin.

Mitä kummaa tuo edellä oleva kirjoitus tarkoittaa, ajattelee moni. Tuollaista tekstiä kirjoittavat suomalaiset ääriainekset. Kirjoitus kannattaa lukea kiihkottomasti ja tarkoin. He tarkoittavat tällä ihmisten totaalista tuhoamista, kuten Hitler laittoi opetuslapsensa tekemään. Myös suomalaisten eritavoin ajattelevien tuhoamista. Tänään heitä nimitetään suvakeiksi. Nämä suomalaiset kuvittelevat, että heille puhdistuksissa lankeaa sankarin rooli. Ei lankea. He eivät ole ymmärtäneet/lukeneet historian karuja opetuksia.

Hitler teloitti heti valtaan tultuaan uskollisimmat apurinsa. Juuri ne tolvanat, jotka olivat kyselemättä toteuttaneet Hitlerin toiveet. Samoin teki Stalin. Ne joita ei heti teloitettu, joutuivat kaukaiseen Siperiaan. Siellä heidän ruumiistaan otettiin kaikki irti. Lopulta heidän ruumiinsa joutui ratapenkkojen täytteeksi. Juuri samankaltainen rooli on on näillä hyväuskoisilla tolvanoilla edessään. Maasta olet tullut, maaksi olet jälleen tuleva.

Lukiessani tuota kirjoitusta, tunnen kylmänväreitä ihollani. Itsenäisyyden 100-vuotis juhla lähestyy ja jälleen kuulemme puheita tuhoamisesta. Luin Uuninpankkopoikana tunnetun Saku Timosen blogia ja hänen linkkejään. Olen oppinut tuntemaan hänet kirjoituksistaan todella tarkkana henkilönä ja hänen taustansa tuntien, luotan teksteihin. Toki meillä kaikilla on omat poliittiset näkökantamme, mutta olen useissa asioissa täsmälleen samaa mieltä hänen kanssaan. En näe sitä haitakseni.

Me emme tarvitse itsenäisyyden juhlan aattona natseja kaduillemme. He kertovat kirjoituksissaan, mitä haluavat meille eritavoin ajatteleville tehdä. He eivät ymmärrä, että joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Minä olen isänmaallinen ihminen, kuten Saku Timonen. Huolimatta erilaisista poliittisista painotuksista, puolustamme suomalaista itsenäisyyttä. Kaikenlaiset musta/sinipaidat ovat yrittäneet marssia kaduillamme. Aina he ovat törmänneet siihen oikeaan kansaan. Sama on edessä myös näillä johtajaan uskovilla.

Terrafame iski taas kerran tajuntaan vihreiden/demareitten yrityksenä heikentää kaivoksen mahdollisuuksia. Nyt yritetään saada kolhu kaivoksen tulevaisuuteen tekaistulla löydöksellä pääministeri Sipilän ”mahdollisesta” sidonnaisuudesta. Nyt on löydetty pääministerin kaukainen sukulainen, joka on joskus perustanut yhtiön. Yhtiön perillinen toimii Talvivaarassa Terrafamen palveluksessa.

Nyt muutamat vihreät kertoivat laitoksen toimivan laittomasti ja rikastavan uraania. Sitä rikastaakseen nämä vihreät linkosivat sieltä ulos tämän mahdollisen sidonnaisuuden.  Toimittajat YLE:llä ovat sokeita vihreiden/punaisten seireenien laululle. Sieltä toistetaan stereona; että niin on, jos siltä näyttää.

Minä rusikoin hallituksen tekemiä päätöksiä. Mutta en alennu tuollaisen paskan heittoon. Tässä asiassa asianosaisena Kainuulaisena tuen hallituksen toimia.

Järki käteen! Näin sanotaan Lidlin mainoksessa. Se on hyväksi meille!

Avainsanat: Krematorio, keskitysleirit, vankileiriensaaristo, uuninpankkopoika