Satunnaiset kuvat

Lohi 8.7 kg

Uusimmat

Blogin arkisto

136 Menneisyyden tunkkainen tuoksu

Keskiviikko 26.10.2016 klo 11:16 - yrjöpoeka

Kirjoitin 16.10 blogin Venäjä murhaa puolestamme. Niin todella on käymässä. Venäjä lisää sotakalustoaan Syyrian rannikolla ja sen ainoa lentotukialus on höyryämässä paikalle. NATO-liittolainen Espanja on antanut tankkausluvan satamassaan. Se on voimakas viesti muulle maailmalle siitä, että Venäjän saarrostamistoimista halutaan luopua. Viesti on karmea osoitus välinpitämättömyydestä Syyrialaisten siivilien kansanmurhalle. Näin kansainvälinen yhteisö selviää Syyrialaisten pakolaisten tulvalta.

Nato-maa Espanja näyttää näin tietä muille, antakaa Venäjän murhata puolestamme. Tämä lisää Venäjän uskoa siihen, että se voi tehdä mitä tahansa. Venäjä nöyryyttää koko kansanvälistä yhteisöä. Miksi ei toimiteta niinsanotuille kapinallisryhmille sellaisia ilmatorjuntavälineitä, että he saisivat rajoitettua Venäjän ilmatilan hallintaa? Muutama pudotettu taistelukone saisi liikettä kohti aselepoa. Venäjä uskoo vain voimaa.

Tähän Venäjän uhoamisen nöyristelijöiden suureen joukkoon on nyt liitettävä myös presidenttimme Sauli Niinistö. Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa hän kertoo Venäjän ilmatilanloukkausten olevan vain välinpitämättömyyttä. Itsenäisen valtion rajojen loukkaaminen ei koskaan saisi olla välinpitämättömyydestä kertovaa. Niinistön perustelut kertovat vanhasta suomettumisen haamun perinnöstä. Samaisessa haastattelussa kysellään hänen jatkohaaveistaan. Jatkohaaveista on nyt syytä luopua.

Samaisesta blogikirjoituksestani riemastunut lukija soitti minulle ja sätti kirjoitustani. Hänen mukaansa minun ei pitäisi kirjoittaa asioista, mistä en mitään tiedä. Soittajan selkeä sanoma oli, että Venäjällä palataan vielä vanhaan kommunistihallintoon ja silloin tuollaisille kirjoittajille koittavat ankeat ajat. Kerroin hänelle, että nykyinen Venäjän hallitus toimii aivan kuten ennenvanhaan. Siksi myös Suomi-syöjä Zhirinovski hengailee valtapuolueen siivellä ja tukee hallituksen toimia.

Olemmeko palaamassa perinteisiin jakolinjoihin äärivasemmiston ja äärioikeiston puheissa? Molemmilta laidoilta uhotaan tulevaisuudesta, jossa erimieliset saavat palkkansa. Kaiken hyvän lisäksi, nämä ääriliikkeet ovat tosissaan. Onneksi nämä ääriliikkeet ovat niin eripuraisia sisältä, että ne hajoavat pieniksi ryhmiksi. Tämä näkyy selvästi äärioikeiston masinoiman maahanmuuton vastustajien riveissä. Joka kylältä löytyy joku, joka haluaa kalifiksi kalifin paikalle.

Naapurikuntamme Puolanka piti kansalais-infon, jossa keskusteltiin turvapaikanhakijoista ja pakolaisista. Kunta halusi kuulla omilta asukkailtaan, mitä mieltä he ovat mahdollisuudesta ottaa pakolaisia kuntaan. Koulun auditorio oli aivan täynnä. Viesti kertoo, että kuntalaiset suhtautuvat suopeasti tulijoihin. Puolanka on tunnettu siitä, että se on jokavuosi yhteisvastuukeräyksen kärjessä.

Väriä tilaisuuteen toivat paikalle kiiruhtaneet maahanmuuton vastustajat eteläsuomea myöten. Miksi he saapuivat sinne? Mikseivät he tulleet vuosi sitten Suomussalmen tilaisuuteen huutelemaan? Panin merkille kuntamme tilaisuudessa, että joukossa oli tuntemattomia pulipäitä. He pitivät suunsa kiinni, kun tunsivat millainen henki tilaisuudessa oli. Nämä pulipäät luikkivat ujoina ulos, eivätkä antautuneet paikallisten puheille.

Kiitos heille, että kuuntelivat.

Avainsanat: admiralkuznetsov, kansanmurhasyyriassa, suomettumisenhaamu, yhteisvastuukeräys