Satunnaiset kuvat

Tammikuu 5 2008

Uusimmat

Blogin arkisto

276 Paskaa tuulettimeen

Torstai 20.12.2018 klo 21:28 - yrjöpoeka

Lueskelin tänään erilaisia sivustoja ja yllättäen silmilleni pomppasi kansalainen.fi sivusto ja siinä Olli Immosen päivitys. Yksi kavereistani oli sitä kommentoinut ja se nousi sen takia esille. Se mitä kaverini oli kommentoinut ja jättänyt jälkensä näkyy tässä:

IMG_20181220_130844-1_2.jpg

Minä itse rusikoin sanan säilällä istuvaa hallitusta ja kaikkia niitä jotka ovat hillotolppien kahvoissa kiinni. Minä rusikoin heidän tekemiään asioita, mutta en koskaan ole kuvitellut heidän kuolemaansa, enkä muuta väkivaltaista. Nyt silmilleni hyppäsi kommentti jossa toivottiin päiden irroittamista äänestäjien valitsemilta edustajilta. Viisammat ovat aiemmin jo sanoneet, että kun ihminen on riittävän tyhmä hänellä loppuvat argumentit. Loppuvat sanat, joilla ottaa kantaa asioihin jotka mieltä korventavat.

Näiden väkivaltaisten fantasioiden kirjoittaminen on mielestäni todella tyhmää. On pakko sanoa, että se on idiotismia pahimmillaan. Aikuiset suomalaiset ihmiset päästävät ulos tuollaisia aivopieruja. Koska en ymmärrä tällaista kielenkäyttöä, tein asiasta ilmiannon facebookin tiimille. Asiaa on jo käsitelty, mutta näyttää siltä, että naamakirja hyväksyy tällaisten kielikuvien käytön ja keskustelun. Valitettavasti. Seuraavaksi tulee itselleni sitten banni naamakirjaan, koska nämä aivopierujen kirjoittajat eivät siedä minkäänlaista asioihinsa puuttumista ja arvostelua.

Odotan kuitenkin virkavallan puuttuvan tämänkaltaiseen kirjoitteluun, koska itse koen sen uhkaavaksi. Erityisesti siksi, että se kohdistuu vaaleilla valittujen edustajien eliminointiin. Näiden kirjoitusten esittäjä ei edes ymmärrä sitä, että mikäli noin tapahtuisi, voisi kenen tahansa pää olla milloin tahansa seipään nokassa. Myös kirjoittajan. Väkivaltainen hallinto on anarkiaa ja se ei kohtele ketään oikeudenmukaisesti. Näitä hallintoja on aiemmin ollut ja niitä jälleen halutaan. Kannattaisi lukea historiaa paremmin ja ymmärtää oman kaulan heikkous. Vallanpitäjien kaula kestää aina paremmin, mutta kiihkoilijoilla se katkeaa ensimmäisenä.

Toivon totisesti, että kaverini pysyvät poissa näiden kiihkoilijoiden keskusteluista. Jos eivät, poistan heidät kavereistani. En halua paskaa tuulettimeen.

Avainsanat: olliimmonen, kansalainenfi, väkivallallauhkailu, anarkia, paskaatuulettimeen

048 En kommentoi

Tiistai 12.5.2015 klo 16:17 - yrjöpoeka

Jokainen voi lausua edelläkuvatun lyhyen lauseen. Sitä käytetään yleensä silloin, kun ei haluta kertoa ulkopuolisille mitään. Yleensä sitä käytetään silloin, kun oma osaaminen ja tieto on heikoissa kantimissa.

Perussuomalaisten Kainuunpiirin tilanne on ollut esillä viimeisen vuoden aikana useasti. Yleensä uutisointiin on liittynyt eroaminen tai yleisimmin erottamiseen liittyvät asiat. Näistä on puhuttu viimepäivinä eniten. Välillä ne ovat huhuja ja toisinaan sitten tosiasioita. Jokaisesta uutisesta löytyy yksi yhteinen tekijä. Toivo Kyllönen ja Kajaaninseudun perussuomalaiset. Samoin lause, en kommentoi.

Viimeisin uutisointi on useasti koskettanut Teemu Nivaa. Saatuani nyt käsiini lisää faktaa asioista, on tullut selväksi se hyvin tietämäni asia. Yhdistyslain ja omanpuolueen sääntöjen tuntemus on erottamista puuhaavilla todellisesti lapsenkengissä. Alkeellisimpienkin sääntöjen kohdalla ei lueta sääntöjä, vaan laitetaan kysely puoluesihteerille. Hänellä on näinä aikoina totisesti muutakin puuhaa, kuin opettaa lukutaidottomia lukemaan.

Teemu Nivan kohdalla Kajaaninseudun puuhaihmiset tuntevat alemmuuskomplekseja, koska Teemu pystyy analyyttisesti ja viileästi pitämään puolensa, vaikka laittomuudet kohdistuvat häneen itseensä. Lisäksi Teemu on perillä säännöistä ja yhdistyslaista. Kenekään ei tarvitse opettaa häntä myöskään lukemaan. Erottamisprosessi on todella surullista luettavaa. Mikäli puoluehallitus ei puutu tähän menoon, niin uskon seuraavan osoitteen olevan raastuvassa.

Tässä törmäämme piirin ongelman ytimeen. Kainuunpiirin muodostaa kuusi (6) yhdistystä. Mikäli yhden vahvan yhdistyksen toiminta keskittyy vain ihmisten erottamisiin ja vallan käyttöön myös piirin sisällä, piirin toiminta halvaantuu. Muutaman ihmisen muodostama klikki pyörittää tällä hetkellä tätä sirkusta. Tässä Teemu Nivan erottamisen tehneet henkilöt: Toivo Kyllönen, Timo Kananen, Timo Meriläinen, Pentti Kettunen, Teppo Kääminen, Eila ja Juhani Aavakare, Esa Repo. Vain yksi urhoollinen puolusti Teemu Nivaa ja hän oli Mikko Romppainen. Onko hän kohta erotettavana?

Missään vaiheessa nämä toimijat eivät ole millään tavalla olleet kiinnostuneita vaikutusvaltansa käyttämiseen Kainuun tulevaisuuden kehittämisessä. Heitä ei kiinnosta Kainuun Perussuomalaisten yhteinen politiikka ja yhteiset linjaukset. Heidän pelaamisensa on keskittynyt vain erimieltä olevien erottamiseen. Ensin erotettiin epämääräisillä syillä Jaana Sankilampi yhdistyksestä ja valtuustoryhmästä. Nyt on vuorossa Teemu Niva ja valtuustoryhmän hän voi jo nyt hyvästellä. Myös Jussi Y. Hyrystä on ilmeisesti tekeillä erottaminen.

Äänestäjien vaaleissa perussuomalaisille antama valta Kajaanissa, on siirretty näillä erottamisilla käytännössä Toivo Kyllöselle ja Pentti Kettuselle. He ovat saaneet asemansa vaalituloksen perusteella ja nyt erotettujen antamalla valtuutuksella. Valitettavasti he eivät käytä valtaa muuhun kuin omien pelien pelailuun. Kuntalaiset ja maakunnan asukkaat eivät heitä kiinnosta.

Puolue on julkaissut pienen kirjasen, jossa ovat samoissa kansissa puolueen-säännöt, piirin-säännöt ja yhdistyksen-säännöt. Näitä kirjasia on jaettu runsaasti toimijoille. Sitä ilmeisesti käytetään vain pelkkänä kärpäslätkänä!

Tämä on täydellistä anarkiaa!

Avainsanat: yhdistyslaki, raastuvanoikeus, anarkia