Satunnaiset kuvat

Syvää..2

Uusimmat

Blogin arkisto

049 Kuole köyhä

Lauantai 21.3.2020 klo 21:56 - yrjöpoeka

Suomi on poikkeustilassa. Näin sanoo hallitus ja myös me muut. Suomen hallitus iskee pöytään sellaisia velkalukuja, joita kukaan ei uskonut kuulevansa. Eikä uskonut sellaisen olevan edes mahdollista. Mutta se on mahdollista, koska Suomi on poikkeustilassa. Lisäksi vallan kahvassa ovat tänään naiset ja he uskaltavat tehdä päätöksiä, joiden maksun aika on tulevina vuosikymmeninä. Suomalaisia on aina peloiteltus valtionvelalla. Meille on uskoteltu sen olevan heinäsirkkoja pahempi katasrofi.

Jotkut talousoppineet ovat yrittäneet kertoa, että valtionvelka on aivan eria asia, kuin yksityisen ihmisen velka. Periaatteessa voidaan kyllä ajatella näin, mutta valtio ei voi koskaan mennä konkurssiin. Otetaan esimerkkinä Eteläisen Amerikan valtiot viime vuosituhannen lopulta. Erilaiset diktaattorit olivat hassannet useiden valtioiden kansallisvarallisuuden omiin taskuihinsa ja samaa taspahtuu tänäkin päivänä. Valtioilla oli niin paljon ulkomaan velkaa, ettei Suomi koskaan pysty sellaiseen.. Yhtenä kauniina päivänä Maailmanpankki ja muut rahalaitokset pyyhkivät velalla persikkaa. Velka oli ja on valtioiden mittakaavassa pelkkiä numeroita.

Ainoa vaikutus on siinä, että mitä enemmän muut joutuvat numeroita rukkaamaan, sitä surkeampi kauppakumppani olet. Velkojen massiivisest anteeksiantamisesta huolimatta nämä maat ovat edelleenkin samassa asennossa. Kyynisempi sanoisi sen olevan näiden kansojen geneettinen ominaispiirre. Suomessa kokoomus ja persut ovat peloitelleet väkeä valtionvelalla. En tiedä mitä ne nyt miettivät, mutta väestö on hallituksen kanssa samaa mieltä. Seuratkaapa piruuttanne persujen ja kokkareiden toimintaa ja puheita lähipäivinä. Nyt sitä velkaa tulisi ottaa vielä enemmän. Oppositio väittää hallituksen pihtailevan. On tässä housuissa pitelemistä. Kaksi snobia, Halla-aho ja Orpo ovat aivan kuutamolla.

Tavallista kansaa riepoo tänään kaksi asiaa. Etelän vellihousujen, niiden joilla autoina ovat bemarit, audit ja mersut. Ne perkeleellisen isot mastodontit liikenteessä, he eivät välitä hallituksen sanomisista pätkääkään. Jouduin tänään autoilemaan pakosta valtatie 5:llä ja voin sanoa, että elämä ja kuolema vaani jokaisessa mutkassa. Viikko sitten ja taas tänään, ökybemari aiheutti kuoleman vaaran ruuhkaisessa liikenteessä, jossa olin itsekin kuoleman vaarassa. Viimeisen koheltajan rekisterinumero on ylhäällä. Valtatie 5:llä oli kahteensuuntaan tauton, aivan normaali keväinen ruuhka liikenne. Tarkoittaa sitä, että pohjoiseen ja etelään kulki paikoin usean kymmenen auton jonot. Liikenne nopeus yli( huom yli) 100 km/h.

Toinen käsittämätön asia josta todella olen samaa mieltä kaduntallaajien kanssa ovat ulkomailla asuvat elintasopakolaiset. Se eliitti, joka haluaa elää lumettomassa maailmassa, nauttia lämmöstä ja elää kuten siirtomaaherra. Eläke tulee Suomesta. Veroja ei makseta Suomeen. He ovat iäkkäämpää väkeä. Heitä asustaa aurinkorannikolla ja Floridassa. Nyt Suomen sosiaalietuudet ovat alkaneet kiinnostaa ja erityisesti terveydenhuolto. He ovat useita kymmeniä vuosia elostelleet ja nyt huutavat apua maasta, jonne he eivät ole halunneet maksaa veroa.

He ovat iäkkäitä rikkaita. Köyhät suomalaiset ovat ikääntyneet kituuttaen. Nyt ulkoministeri kertoo, että, rikkaat on saatava Suomeen pelaaman golfia. Ulkomailla ovat kentät menneet kiinni. Useat näistä rikkaista kusipäistä eivät koskaan ole maksaneet lanttiakaan suomalaisten hyväksi. Asemansa he ovat saaneet korruption ja perintöjen avulla. Jossakin vaiheessa suomalaisen ymmärrys loppuu. Nyt on se hetki. Huolehditaan ensin niistä uskollisista veronmaksajista. Heistä joille ei ole ollut vaihtoehtoa. Heille Suomi on ollut kotimaa. Ja on.

Miten se Antero Rokka sanoi? Pohja se on miunkiin säkissä. Perkele!

Avainsanat: suomionpoikkeustilassa, valtionvelkja, aurinkorannikko, anterorokka