Satunnaiset kuvat

metsakurjenpolvi3

Uusimmat

Blogin arkisto

173 Nyt repee..

Maanantai 12.10.2009 klo 23:02 - yrjöpoeka

Luin uutisen ja tuli heti mieleen, että nyt valtimo rusahtaa. Suomessa syntyy koko ajan työttömiä ja tämä ruotsinkielisten lahja puhuu suomeksi sanottuna sitä ihteään. Missä vaiheessa tämä ä… viedään oikeuteen ja syytetään Suomalaisille vihamielisestä toiminnasta? Maahanmuuttoministeri Astrid Thors haluaa kuntien palkkaavan savimajoista tulleita suoraan kuntien palkkalistoille. Jos ne eivät ole koskaan tehneet mitään muuta työtä, kuin kyyhöttäneet apinanleipäpuun juurella ja ryypänneet paikallista perinne juomaa, työtäkö ne ryhtyisi nyt tekemään? Ministerin mielestä osa tulee jo suoraan valmiiseen työpaikkaan, tuleehan ne, repimään rahaa seinästä!

Missähän maailmassa ne ministerit oikein elää, ilmeisesti omissa lautakasoissaan. Suomessa on aina selvitty omin voimin luottamatta vieraaseen apuun ja nytkin selvitään. Työttömiä tulee juuri näiden herraskaisten ruotsinkielisten ansiosta, heidän on pääoma ja he säätelevät niitä hanoja joilla tänne syntyy työttömiä.

Pikkuisen kotouttamista ja kuntien palkkalistoille voidaan palkata Thorsin lahjoja Suomelle! Miksi ei kotouteta Suomen työttömiä ja anneta töitä heille? Suomen kansalaiset osaavat jo valmiiksi Suomen kielen, tai onko se jutun vitsi juuri siinä? Haalitaan maahan mitä tahansa ja yhdistellään niitten sukuja ja avot, Suomen vanhusten tulevaisuus on turvattu.

Olen yrittänyt hallita mieltäni ja kirjoitella sivuilleni hyvin maltillisesti, mutta nyt kyllä käämit lopulta kärähti. Ruotsinkielinen rannikko alue voitaisiin myydä Venäjälle ja vaihtokaupassa voisimme pyytää menetettyä Karjalaa! Minusta kauppa olisi kannattava molemmille osapuolille. Suomalaiset saisi kaipaamansa Karjalan ja ruotsinkieliset saisi oikean kielikylvyn, sitähän ne ovat aina kaivanneet.

Vedän välillä henkeä…

Ilmojen puolesta keli on pysynyt hyvänä, aamulla -8 ja tuulesta ei tietoakaan. Käsi oli palautunut jo aika hyvin ja kävin ajamassa puita lisää tienvarteen. Huomenna on tiedossa lisää monipuolista kuntoilua moottorisahan ja mönkijän kanssa. Täytyy sanoa, että tästä minä tykkään!

Nyt sain komennon lopettaa ja lähteä yöpuulle. Käskyn antajaa tottelen erittäin mielelläni ja lähden ennen toista komentoa. Kiitoksia tämän päivän yhteyden ottajille, on ollut erittäin mieluisaa saada palautetta.

Avainsanat: maahanmuuttoministeri, apinanleipäpuu, kotouttaminen, karjala, venäjä, palaute