Satunnaiset kuvat

Paras kalakumppani

Uusimmat

Blogin arkisto

017 Palautteita meiltä ja muualta

Keskiviikko 23.2.2011 klo 22:26 - yrjöpoeka

Vaalilehteni on saanut aikaan pienoista liikettä. Puhelin on soinut aivan eri tahtiin ja viestejä tulee sähköpostiin ja kotisivujeni palautelaatikko antaa lisää. Soittajat ovat olleet todella innoissaan ja myös viestit ovat henkineet vahvaa kannustusta ja tukea. Eilisen ja tämän päivän aikana olen saanut perussuomalaisia läimäyksiä olkapäihin. Suomalaisen ja erityisesti Kainuulaisen, odotetaan olevan vaivautunut ja vähättelevä kiitoksen ja kannustuksen edessä. Minä en ole! Tuki ja kannustus ovat tulleet tarpeeseen ja antavat virtaa tuleviin päiviin. Kiitos teille!

hpim4648.jpg1.jpg
Yrjö Puurunen - ehdolla vain Oulunvaalipiirissä!

Toisenlaistakin ilmaa on ja se on aivan luonnollista. Vaalilehteni on nyt julkista ja sitä on oikeus kaikilla arvostella. Arvostelun lehden puutteista ja sen tuomista mielikuvista, saa osoittaa ainoastaan minulle. Taustallani toimiva vaalityöryhmä ei ole se osoite, jonne arvostelua pitää viedä. Viimekädessä minä olen vastuullinen, aivan kaikesta. Tein päätöksen julkaisemisesta lauantaina ja päätös oli hyvä. Arvostelusta huolimatta, ylävesien vaalivankkurit liikkuvat nyt hyvässä nosteessa!

Maailmalla on alettu nähdä kansojen liikkeet huomattavasti paremmin. Saudi-Arabian kuningas on oleillut kolme kuukautta lepäillen Marokossa. Nyt hän saapui kipinkapin kotiin ja kertoi ensimmäiseksi nostavansa valtion virkamiesten palkkoja 15 %! Muutakin aineellista hyvää oli luvassa. Nyt voisi helposti sanoa, että siinä todellinen kuningas! Täältä katsoen näyttää tilanne toiselta. Kuninkaan lähipiiri on nähnyt uhkaavat puhurit arabimaissa ja nyt on kiire pelastaa oma nahka ja erityisesti suvun rikkaudet.

Vaalirahoitus sotkujen selvittely tuottaa myös palautetta ja monenlaisessa muodossa. Oikeuden rattaat ovat joskus hitaita ja joskus ne loukkaavat kansalaisten oikeustajua. Näin on käymässä myös tapaus ”Vanhasessa”. Eduskunnan perustuslakivaliokunta teki ensin päätöksen, ettei Vanhasta aseteta valtakunnanoikeuteen. Nyt myös itse eduskunta on tehnyt asiassa saman päätöksen. Moitteita kuului kyllä puheissa ja se on aivan oikein. Nyt tehty päätös sotii kansalaisten oikeustajua vastaan ja voi vain arvailla. Huhtikuun 17 päivä on se, jolloin äänestäjät antavat oman tuomionsa.

Loppuviikosta on tulossa vilkas ja vaaliautoni saa totutella hieman kepeämpiin pakkasiin. Sunnuntai on selkeästi kevättä enteilevä ja siitä kertovat lisääntyvät tuulet. Ulkoiluun sopivaa keliä alkaa tulla ja sunnuntaina suuntaan Piispajärvelle metsästysseuran hirvenhiihtokilpailuihin. En kilpailemaan, vaan toimitsija tehtäviin.

Huomisen päivän olen varannut oman äitini tarpeisiin ja se voittaa kaiken muun.

Avainsanat: vaalilehti, ääniylävesiltä, vaalivankkuritliikkuvat, arabimaissatuulee, tapausvanhanen, tuomionpäivä