Satunnaiset kuvat

Tikankontti

Uusimmat

Blogin arkisto

043 Julkinen kysely Huttu-Juntuselle

Lauantai 19.5.2012 klo 20:14 - yrjöpoeka


Olen kuukauden ajan odotellut vastausta kopealta virkanaiselta, vastausta saamatta. Nyt Kotiseutuplussa ja Koti-Kajaani on julkaissut avoimen kysymyksen, joka on osoitettu Huttu- Juntuselle ja Anna-Liisa Kainulaiselle. Avoimessa kysymyksessä on samoja aiheita kuin itselläkin, vain huomattavasti tarkemmin esitettynä. Kysymyksien esittäjät ovat yksityisiä Kajaanilaisia kehitysvammaisten vanhempia, lisäksi mukana on Kajaanin kehitysvammaisten tukiyhdistys ja Kainuun Kehitysvammaisten tukipiiri. Nyt on mielenkiintoista nähdä saavatko nämä kansalaiset vastauksia ja missä aikataulussa?

Mielenkiintoista on nyt se, että alkuperäinen esitys kehitysvammaisten yksikkökoon kasvattamisen osalta Maahisentien ghettoon on peruttu! Ilmeisesti virkaMIEHISSÄ on toisenlaista järkeä, kuin soten vallantäyteisissä virkanaisissa. Lueskelin juuri lautakunnan tulevan viikon esityslistaa ja se herätti useita mielenkiintoisia kysymyksiä. Kiintoisaa kuulla virkanaisten selityksiä aiheesta.
Viikonlopun aikana olen saanut laitettua perunat pieneen peltoon ja odotan ensimmäisiä juhannuksen aikaan kotipöytään.

Viikonloppuun on kuulunut hieman talkoita ja muuta puuhastelua. Kaikkein tärkein asia on ollut lastenlasten tapaaminen ja Ilonan vierailu mummolassa. Nyt olen saanut ikääntyneenä ukkina selvityksen siitä mikä on rokki-musiikkia. 6-vuotias Ilona diggaa Michael Monroeta ja on saanut ihailija kirjeeseen oikean vastauksen idoliltaan. Nyt minäkin tiedän rokista jotain! Ajelimme aamulla Ilonan kotiin ja matkalla radiosta kuuntelimme erilaista musiikkia. Rokkikappaleiden kohdalla sain mummon kanssa Ilonalta asiantuntevaa opastusta oikeaan musiikkiin. Ikääntyminen ei ole huono juttu.

Nyt saan opastusta musiikin maailmaan kaikkein rakkaimmalta ihmiseltä. Ilonalta.

Avainsanat: avoinkirje, huttu-juntunen, yksikkökoonkasvattaminen, maahisentienghetto, vallantäyteinen, rokkimusiikki, michaelmonroe,