Satunnaiset kuvat

Syvää..2

Uusimmat

Blogin arkisto

106 Taudissa

Maanantai 16.8.2010 klo 12:19 - yrjöpoekaEilen aamuyöstä heräsin todella kovaan kipuun vatsassa ja jouduin miettimään, pitääkö tilata paikalle terveydenhuollon osaajat. Peppuroin aamuyön hikisenä ja kuumeisena hotellin sängyssä. Noin viiden aikoihin alkoi sitten oikea lentävä ripuli ja se helpotti kipua. Aamupäivän kokouksesta oli suosiolla jäätävä pois ja mietittävä, kuinka selviän kotiin. Alkumatka ei luvannut hyvää, oli kiire löytää kohdalle huoltoasema, toisella pysähdyksellä alkoi olla olo todella huono ja piti asettua pitkäkseen ja jalat ylös. Siltä asemalta lähdettyämme emme kerinneet pitkällekään, kun piti pysähtyä oksentamaan. Tämän pysähdyksen jälkeen pääsimmekin pitkälle. Seuraavan tauko paikan kohdalla minua paleli niin, etten meinannut pysyä penkissä. Vaatetta vain lisää ja ajan oloon helpotti. Kajaanin tulon jälkeen oli edessä vaikein osuus, ajaminen omalla autolla kotiin. Selvisin vajaasta 170 kilometristä kahdella pysähtymisellä. Kotona odotti sauna ja oma vuode.
Yö oli todella vaikea, aluksi puolen tunnuin välein vessaan ja vaikka otti kuinka pienen ryypyn nestettä, se tuli pian pois. Kirjoitan tätä puolen päivän aikaan ja mikään ei pysy nyt sisällä. Nestehukka on pian todennäköinen, huolimatta osmosal liuoksen juomisesta. Ei pysy sekään, vaikka kuinka pieninä annoksina kokeilee. Mutta, ei muuta kuin eteenpäin sanoi mummo lumessa!
Porin puolueneuvoston kokous oli todella hyvä ja väki aurinkoisella tuulella. Ympäri suomea kokoontuneet aktiivit saivat viestejä muualta ja kaikille oli yhteinen kokemus, sama suunta on joka puolella. Kokeneen ammattiyhdistys jyrän tulo riveihimme on mielestäni todella hyvä uutinen. Putkosella on kokemusta ja karismaa ja tuossa asemassa on selvää, että lokaa lentää vielä. Ei riitä, että muut puolueet aloittavat toinnuttuaan todellisen ryöpytyksen. Vaara vaanii myös omissa riveissämme, olemmeko valmiita maata ravistelevaan vaalivoittoon? Tämä vaatii nyt jokaiselta malttia ja jokaiseen huhuun ja viestiin ei pidä nyt tarttua. Meidän rivejä yritetään hajottaa lähikuukausina sisältä päin, vastustajat uittavat sisällemme uskottavan tuntuisia viestejä. Puolueen johto tuntui olevan asian suhteen valmiina ja tarvittaessa punakorttia käytetään.
Puolueen puheenjohtaja piti ärhäkän puheen ja sitä oli todella mielenkiintoista seurata. Olen aina ollut kiinnostunut esiintymisestä ja seuraan hyvien puhujien puheita aina monelta kantilta. Itse puhe ja siihen liitettynä esiintyjän oma taito tekevät puheesta puheen. Omille joukoille puheen tekeminen ja esittäminen ovat aina vaikeita, mutta Soini oli Promedaari-salissa kotonaan. Kannattaa lukea puhe tästä linkistä.
Aamu on mennyt likaantuneiden vaatteiden pesussa ja yöllä tuli lisää pyykkiä. Ilma on hyvä, aurinkoinen ja tuulinen, kelpaa siinä liputtaa!

Avainsanat: kuumejaripulitauti, pitkämatka, puolueneuvosto, perussuomalaistenpuheenjohtaja, timosoini, putkonenmatti, ayjyrä