Satunnaiset kuvat

rytmiharjoitusta/kuva Teppo Turpeinen

Uusimmat

Blogin arkisto

089 Ei hyvää päivää 2

Torstai 21.7.2016 klo 18:54 - yrjöpoeka

Hyvää päivää ei enää näköjään ole. Mikä ihme ajaa puolueeni jäsenet sellaisiin ulostuloihin, joita saa sitten muut puolueen jäsenet hävetä? Suoraan suomeksi sanottuna tämä alkaa v.......! En kehtaa kirjoittaa sanaa sellaisenaan, koska kiroilu ja likaiset sanat eivät tekstiä paranna. Puhuttuna olen asian ilmaissut suoraan asiasta kysyville.

Enää minun ei tarvitse pelätä, mitä kohua voi tulla puolueen edustajilta. Kohu seuraa toistaan ja se keskittyy yhteen uskonnolliseen ryhmään, islamiin. Samalla kaikki maahan tulleet niputetaan yhteen kansallisuudesta riippumatta. Tämän kertaisen v-käyrän nosti ensin herra Hakkarainen ja lopullisen iskun suoritti BB-Tynkkynen vaatimalla lain muutosta. Kiihottaminen kansanryhmiä ja uskontoja vastaan pitäis hänen paskomisensa mukaan poistaa.

Tällä maalla on tutustuttu historiaan ja sota on kulkenut näiden alueiden yli. Siksi on kammottavaa kuulla, minkälaatuista asiaa herroilla on. Molemmilla on tarkoitus mennä seuraavissa vaaleissa läpi ja siksi pitää erottua massasta. Erototen siksi, kun puolue on näiden ulostulojen jälkeen takiaispuolue. Se on minun vahva uskoni.

Lehdistössä ihmetellään ihan aiheesta, miksi puoluejohto ei asiaa kommentoi. Niin ihmettelen minäkin. Puolueen johto on vastuussa puolueen julkikuvasta. Olen jo toki tottunut siihen, että nämä muutamat huutajat saavat tehdä mitä tahansa. Kyllä sitten tuhahdellaan, kun jonkin kunnan varavaltuutettu mokaa itsensä. Puoluesihteerillä on kyllä aikaa pohtia naamakirjassa, josko alkaa päätä särkemään.

Nämä ulostulot eivät ole sinivalkoisia, eivätkä isänmaallisia. Minusta nämä häpäisevät puolueen tekemät sitoumukset hallituspuolueena ja isänmaallisena kansanliikkeenä. Sodat käynyt veteraanisukupolvi ei voi tätä ymmärtää. Puolueen saama arvostus veteraanien keskuudessa, vedetään nyt BB-talon paskottujen housujen sisään.

Tynkkynen kieltää kiihottavansa ja olevansa rasisti. Minun ei määritelmää tarvitse tehdä näistä herroista. He tekevät sen ihan itse. Olen samaa mieltä useiden eripuolueiden arvostelijoiden kanssa, että puolueemme ulkokuvaksi on tullut äänestäjien silmissä uhriutuminen. Muita lyödään kyllä kuin viersta sikaa, mutta itseen kohdistuvan arvostelun kohdalla aletaan uhriutumaan.

Miksi ihmeessä tällainen Tynkkynen otettiin takaisin puolueeseen? Tällä ei ole voitettu puolueellemme yhtään ääntä ja paikkaa. Samanmieliset kyllä voivat pitää älämölöä twitterissä ja facebookissa. Sillä älämölöllä on nyt lyhyet jäljet.

Minua on nyt kirjoitusteni takia tukisteltu ja varmasti olen taas kohta erottamisen uhan alla. Samalla olen saanut myös tukea ja kannustusta siitä, että rohkenen olla eri mieltä. Tämä julkisuudella elävä älämölö on laittanut suut kiinni puolueessamme niiltä, jotka haluaisivat elää ihmisiksi. Suurelta joukolta niitä työnsankareita, jotka rakensivat jytkyt talkootöillä. Toreilla ja turuilla. Ihmisten keskellä. Ihmisten kielellä.

P#¤##= P#¤##=!!. V#&&¤!!

Siinä kolme pointtia. Jokainen voi suomentaa ne omalla tavallaan

Avainsanat: kiihottaminenkansanryhmäävastaan, bb-tynkkynen