Satunnaiset kuvat

Ensimmäinen oikea LOHI

Uusimmat

Blogin arkisto

057 Paavo ja Berlusconi

Sunnuntai 4.3.2018 klo 17:49 - yrjöpoeka

Italiassa on kaikki mahdollista. Siellä voi päästä takaisin valtaa sellainen ihminen joka ei ole koskaan väärässä. Meillä on oma vastaava Berlusconi Keminmaalla. Hän ei ole koskaan väärässä. Eilisen erottamisen jälkeen olen nyt saanut lukea Väyrysen omasta blogista hänen ”puolueettoman” arvionsa tilanteesta. Tämän analyysin mukaan rikollisia ovatkin puoluetta nyt johtavat henkilöt. Meidän ikioma berlusconimme antaa puolueettomia lausuntoja aivan samoin kuin esikuvansa. Itse hän uskoo kaiken olevan kunnossa. Me muut voimme jo nähdä iästä johtuvaa sekavuutta.

Hupaisinta oli lueskella kuinka hänelle ovat mukit edelleen tärkeitä. Pihinä miehenä tunnettu Paavo myy muutamia kymmeniä mukeja ja vahtii niiden tilityksiä haukan silmillään. Kuten jokainen on havainnut hänen silmänsä olevan kasvojen reunoilla, joten hänen näkökenttänsä on enemmän kuin 180 astetta. Tällaisella näöllä varustettuna voi havaita jokaisen euron joka ulkopuolella liikuskelee ilman valvontaa. Alkuperäinen berlusconi ei myy mukeja. Hän on pystynyt hallinnoimaan maansa sisäisiä rahavirtoja kuten kaikki oikeat mafiosot. Muutamista euroista ei tarvitse kitistä. Italian köyhät vielä kaiken hyvän lisäksi äänestävät häntä.

Huomenna olemme viisaampia Italian ja alkuperäisen Berlusconin tilanteesta. Samoin voimme saada lisää tietoa omasta mukinmyyjästämme. Ainakin hän työllistää Helsingin käräjäoikeutta tästälähin. Vanhana jarrumiehenä tunnettu Väyrynen osaa kaikki metkut, jolla huomio siirretään toisaalle. Voisin olettaa, että kansalaispuolueen toiminnantarkastajan lausuma otettaneen käräjillä myös vakavasti. Toiminnantarkastajan mukaan epäselvyydet ovat sitä luokkaa, että käräjillä tavataan. Oikeus antanee sitten tasapuolisen lausunnon tutustuttuaan puolueen kirjanpitoon ja rahaliikenteeseen. Paavo voi joutua myymään mukeja vielä silloin kun hänen 100-vuotis juhliaan pidetään.

Paavo ja Berlusconi ovat molemmat iättömiä. Se on erona, että Paavo ei ole vielä kiristänyt naamaansa ja tukkakin on vielä oma vaikka harvanlainen. Pienenä vinkkinä Paavolle sanoisin, että ota yhteyttä alkuperäiseen Berlusconiin. Hän voi opettaa sellaisia kikkoja, millä kumotaan väärien tuomarien tuomiot. Italiassa tuomarit eivät ole ikuisia. Siellä tuomareita avustetaan pommien avulla taivasmatkalle. Meillä riittänee kun ryhtyy syyttämään tuomareita mistä tahansa. Nykyinen some-aika antaa hyvin paljon mahdollisuuksia ihmisten mollaamiseen. Kaiken lisäksi tavalliset kansalaiset uskovat nykyisin melkein kaiken mahdollisen mitä sille tarjoaa.

Hyväuskoinen kansa esimerkiksi vuodesta toiseen äänestää mukimies Paavon takaisin valtaan. Samoin Berlusconin. Kaikki on siis mahdollista. Paavo voikin myydä nyt mukejaan kokonaan uudelle väestölle, kun käräjäsalissa myy aivan ensimmäiseksi tuomareille mukit ja lautamiehille myös. Vielä kun räppää nimmarin mukin kylkeen niin johan alkoi eurot kilistä mukimiehen kassaan.

Avainsanat: ikinuoriberlusconi, kansalaispuolueentoiminnantarkastajaurpolohi, eunjarrutuskeskusteluteduskunnassa1994, mukienmyyjäkeminmaalta

072 Liikaa aurinkoa

Torstai 13.5.2010 klo 23:41 - yrjöpoeka

On normaali kevät, selkä on tulipunainen ja tuntuu mukavalta käydä saunan löylyssä.

Miten tähän on taas tultu..?

Eilen teimme päätöksen suorittaa maalaustöitä remontoidulla kuistillamme. Aamulla aurinko paistoi ja talon seinustalla oli aikaisin todella kuuma. Suomalaisen rohkeasti paita pois, lämpötila oli jo lähempänä 15. Maalaaminen on kuitenkin hidasta puuhaa ja ajan kulumista ei heti huomaa. Saunassa sitten huomasin, selkä on todella ravun värinen. Remontoitu osa kuistia on nyt maalattu ja omakin silmä sanoo, että siitä tuli todella hyvä. Vaimon kukat ovat olleet kuistilla jo useampana yönä. Maalaamisen päätyttyä, sain vaimolta luvan lähteä hieman ajelemaan moottoripyörälläni. Keli oli todella hyvä ja aivan huomaamatta sain ajeltua vajaan 300 kilometriä.

Kuusamon paikallisella huoltoasemalla oli todellinen tungos, kauppojen ollessa kiinni, tämän ketjun asemat (marketit) ruuhkautuvat pahoin. Tämän kauppaketjun hallinto on miehitetty aina paikkakuntien suurten puolueiden valtuutetuilla. Jostakin kumman syystä, ketju saa parhaat kauppapaikat oikeilta paikoilta. Kuten keskustalainen pääministeri on sanonut, tämä on maan tapa. Berlusconin johtamasta valtiosta puhuttaessa, puhuttaisiin aivan muusta. Mafiasta ja korruptiosta puhuttaessa, kerrotaan sen auttavan asioiden hyvässä sujumisessa!

Suomesta on aina sanottu, ettei meillä ole korruptiota. Toisaalta kerrotaan heti, että meillä asiat sujuvat erinomaisen hyvin!

Mistähän kummasta tuo tuli oikein mieleen?

Ajellessa on aikaa mietiskellä ja jostakin mieleen tulvahti vaalirahoituskeskustelut. Viime päivinä pinnalla on ollut sitten Kreikan rahoitus kriisi. Molemmissa asioissa pieni osa kansaa rypee rahoissa ja pienituloiset maksavat viulut. Suomella ja Italialla ja Kreikalla on paljon yhteistä. Erojakin on, meillä ei ensimmäisenä polteta autoja kadulla? Pitäisikö joskus kokeilla, miten hallinto reagoisi? Thaimaassa, uutiset juuri kertovat, ajetaan panssarivaunut kaduille. Komentaisiko pääministeri Lahnanen samoin? Menisikö tekemään linnunpönttöjä omiin lähimetsiin, mene ja tiedä?

Näitä asioita tuli mieleeni ajellessani ja näistä asioista puhuttiin pyöräilijöiden kesken kahvitauoilla. Taivalkoskelta jäi erityisesti mieleen kadulla hoiperrellut nais ihminen. Kohdalle tultuani, hän toi julki mielipiteensä. ”Ee tarvi tulla leuhottamaan!”

Vähemmästäkin ymmärsin lähteä ”elvistelemästä” kylänraitilta pois. Monenlaisia asioita tulvi mieleen, mutta pisteet ja papukaija merkin sai tumma täti Taivalkoskelta!

PerusS liivini ovat saaneet positiivista palautetta! Olen saanut vastailla hyväntahtoisiin ja uteliaisiin kysymyksiin. Aika moni on nostanut peukalon ylös, nähdessään mitä liiveissäni lukee. Mikäli keli säilyy viikonlopun ajan hyvänä, aion pyöräillä oman kotiläänini alueella.

Kaiken kaikkiaan, selkänahan palamisen lisäksi, ajatukset kulkevat vallattomasti omia keväisiä polkujaan! Kotiremontti, moottoripyöräily, vaalirahoitus, korruptio ja lopullisena pisteenä, kohtalokas tumma nainen! Täydellinen helatorstai!

Selkä on muutoin todella kipeä.. :)

Avainsanat: kotiremontti, moottoripyöräily, vaalirahoitus, korruptio, lahnanen, berlusconi, linnunpönttö, mistänäitäoikeintuleemieleen, helatorstai