Satunnaiset kuvat

Elokuun 2

Uusimmat

Blogin arkisto

279 Kaikki on mahdollista

Perjantai 20.12.2019 klo 19:58 - yrjöpoeka

Suomen YLE on vakuutellut kirjeenvaihtajiensa suulla, että presidentti Trump jatkaa virassaan. Tähän tulokseen YLE on tullut, koska republikaaneilla on senaatissa johtoasema. YLE on ollut automaattisesti sitä mieltä, että amerikkalaiset ovat aivotonta kansaa. YLE ei missään ole huomannut sellaista, että julkinen kuuleminen voi tuoda yllätyksiä. Kirjeenvaihtajat ovat naureskellen kertoneet demokraattien joutuvan tappiolle. Lisäksi toimittajat ovat kertoneet, että tulevissa vaaleissa Trump peittoaa demokraatit tämän virkasyyte jutun takia. Yle ei vielä ole kertonut virkasyytteen olevan noitavainoa. Putin kertoi sen sitä olevan, eli Trumpin puolustajia löytyy muualtakin kuin YLEn joukosta. Venäjähän ei vaikuta muiden maiden asioihin?

Nyt on käymässä niin, että YLE voi joutua muuttamaan käsitystään amerikkalaisten aivottomuudesta. Jokapäivä televisioidut kuulemiset ovat tehneet sen, että Trumpin vankimmissa tukijoissa on kasvanut epäilys, joka voi muuttaa kaiken. USAn vahvimmat vaikuttajat ovat aina olleet uskonnollisia ja korostetun isänmaallisia. USAn johtava evankelistinen lehti Christianity Today kertoo nyt suorasukaisesti, että Trump tulisi panna viralta. Tämä uutinen sai varmasti Trumpin ja hänen sukunsa paniikkiin. Siitä kertoo tietysti Trumpin raivokohtaus tämän uutisen johdosta. Lehti kertoo, että virkasyytekuulemiset ovat osoittaneet Trumpin kärsivän moraalivajeesta. Samalla lehti kehoittaa kannattajiaan tarkoin miettimään tulevissa vaaleissa muita vaihtoehtoja.

Christianity Today lehden perustaja on Amerikkalaisille tuttu Billy Graham. Hän on mies, jonka vierelle USAn jokainen presidentti on halunnut ennen vaaleja tulla. Trumpin raivoamisen jälkeen voi olla varma, että kutsuja ei tule. Tämä evankelistinen liike on niin vahva, että uskon republikaanien rivien repeävän senaatin tulevassa äänestyksessä. Jokainen senaattori kaipaa uutta valtakirjaa ja siksi on hyvä olla suhteissa tähän evankeliseen liikkeeseen. Jokainen senaattori joutuu nyt oman kaulansa kanssa miettimään, hirtetäänkö hänet yhdessä Trumpin kanssa? YLEn tuntien heidän tomittajansa ja toimituksensa ei usko tähän mahdollisuuteen.

Minä uskon siihen, että pian tulee julkisuuteen seuraava ja sen jälkeen taas seuraava yhteisö. Tänään kaikki valinnat tapahtuvat mediassa. Sen tietää erityisen hyvin Trump. Hänet valittiin virkaansa juuri median ja erityisesti sosdaalisen median tuella. Evankelisen liikkeen mielipide ei muutu, vaikka Venäjän ja Putin tahtoisivat. Evankelistat tietävät kuinka suuri merkitys on uskonnolla, Yhdysvaltain lipulla, kansallislaululla ja rinnalle nostetulla kädellä. Siksi evankelistat käyttävät näitä elementtejä runsaasti. Nyt on seuraavan vaiheen vuoro, kenen republikaanin taakse evankeliset liikkeet siirtyvät? Republikaanien joukossa alkavat nyt presidentin vaihto viikot.

Juuri nyt joulun alla on kaksi asiaa joista on varoitettava kansalaisia. Pohjoisen Suomen lumitilanne on hyvä, mutta järvien jäätilanne uskomattoman heikko. Järvet eivät ehtineet jäätyä kunnolla ja jatkuvat lumisateet ovat hautoneet ohuet jäät entistä heikommiksi. Moottorikelkkailijat ovat jo putoilleet jäiden lävitse ja nyt pelastusviranomaiset varoittavat kaikkia heikoista jäistä. Kalat säilyvät tuoreina järvessä. Hukkunut ihminen sen sijaan ei.

Joulukaupoissa kulkee nyt ihmisiä ja jokaisella heistä on lompakot täynnä tuhlattavaa. Pitäkää lompakosta lujasti kiinni. 

Itäiseltä maalta tulee muitakin kuin tietäjiä.Taskuvaras joukot ovat täällä.

Avainsanat: ylenulkomaantoimitus, trump, christianitytoday, billygraham,