Satunnaiset kuvat

nuorimies

Uusimmat

Blogin arkisto

047 Harjattu on

Torstai 7.4.2016 klo 20:16 - yrjöpoeka

Nyt sitä taas kelpaa. Eduskunta avustaja Terhi Kiemunki saa jatkaa avustajan tehtävissä, koska ensin on annettava varoitus. Eduskunnan asioista päättävä elin voisi kyllä lopettaa itse itsensä. Supatetaan joutavaa soopaa lainmukaisuudesta. Eduskunta on ollut aiemmin laitos, jolla on arvovaltaa. Tämän tasoisten kiemunkien sietäminen eduskunnan saleissa on sietämätöntä.

Toivon edelleen, että puoluehallitus ottaisi harjan sijasta käyttöön puskutraktorin. Nyt tarvitaan nopeita toimia, koska tätä ei ajatteleva ihminen voi kauan katsella ja kuunnella. Tämän päiväisen päätöksen jälkeen olen saanut kuunnella korvat punaisina kommentteja, joissa perussuomalaiset asetetaan täydellisiksi tomppeleiksi.

Kun aikoinaan liityin puolueeseen ja tein töitä toreilla, en milloinkaan törmännyt tällaiseen. Silloin mukaan tulijat olivat ylpeitä puolueesta ja meidän tekemästämme työstä. Nyt ei tarvitse edes mennä torille. Tänään ihmiset toivottavat tervemenoa takiaiseksi. Se Timo Soinin lausuma on tuleva vielä kiusallisen tutuksi. Tänään saa hävetä kiemunkien takia.

Sen sijaan vakituisessa työsuhteessa toimineet kätilöt saivat heti kenkää nautittuaan ilokaasua työpäivien aikana. Jotenkin tuntuu kummalta, että eduskunta avustajaa suojataan paremmin? Tuntuisi oikeammalta, että korkeasti koulutetuilla olisi parempi työsuhdeturva ensimmäisestä rikkeestä? Kaikenlisäksi Kiemunki on toistuvasti osoittanut olevansa synonyymi tyhmyydelle. Kätilöt sensijaan ovat erotettuja kertakäytön jälkeen..

Tasan eivät käy onnenlahjat. Ihmettelen kansanedustaja Mäkipään tarvetta tämäntasoiselle avustajalle? Oikeasti kyse on suojatyöpaikasta. Avustajista kasvatetaan uusia tulevia kansanedustajia. Eduskunnan taso ja arvovalta ovat jo nyt rappeutumassa. Tulevaisuuden kuva näyttää todella pahalta. Ihmiset jotka eivät edes ymmärrä tekevänsä väärin, tulevat lakeja säätämään. Tulevaisuudessa kerrotaan tyhmyyden synonyymiksi eduskunta.

Harjaaminen on myös nousemassa suosituksi sanonnaksi. Puolue saa varmasti seuraavissa vaaleissa kuulla tämän lauseen. Sitä ei helpota tämänpäiväinen. Timo Soinin sanonnat alkavat nyt lyödä takaisin. Ne eivät sitä tekisi, jos olisi tehty kuten on puhuttu. Olisi harjattu roskat pöydiltä ja lattioilta. Näytetty aikuisen oikeasti, että puheet muuttuvat teoiksi. Minä en enää usko ja en luota puheisiin. Teot ovat jääneet puuttumaan.

Valitettavasti. Nyt me löydämme kiemungit edestämme.

Avainsanat: eduskunnanarvovalta, kätilöidenilokaasuttelu, perussuomalaisiaharjataan