Satunnaiset kuvat

Hetki Tenolla

Uusimmat

Blogin arkisto

203 Viikonloppu meni taas

Tiistai 1.12.2009 klo 9:57 - yrjöpoeka

Viime perjantaina nimeni mainittiin maakuntalehdessä, jutussa oli aiheena ketä mahdollisesti on ehdokkaana 2011 eduskuntavaaleissa. Vaatimaton persoonani oli otettu jutussa esille ja se on poikinut paljon yhteydenottoja viikonlopun aikana. Olo on aika hämmentynyt asiasta ja nyt täytynee miettiä tarkkaan mitä suustaan päästää tulemaan. Kyselijöille olen ilmoittanut harkitsevani asiaa hyvin tarkoin ja ilmoitan alkuvuodesta lähimmille ihmisille, mitä aion asiassa tehdä. Ylävesien suunnalla ei ole vielä kierrellyt mitään erikoisempia yhdistyksiä kantamassa vaalirahoja. Omien eurojen varassa ei voi oikein kummoista kampanjaa lähteä tekemään.

Kiitoksia kaikille yhteydenottajille, tulen punnitsemaan sanojanne tarkalla vaa’alla.

Tänä iltana on Kajaanissa ”Hyvän elämän ilta” keskustelutilaisuus, olen lupautunut mukaan tapahtumaan, joten matkailua illan mittaan on tiedossa. Tuossa KVTL:n tiedotteessa on illan ohjelma, listalla toisena.

Lunta ja räntää on piisannut viikonlopun aikana, niinpä olen rassaillut autoksi nimitettävää kulkupeliä sisätiloissa. Ongelmia piisaa, pitänee kysellä tänään asiantuntijoilta hieman neuvoja.

Avainsanat: maakuntalehti, ehdokkaana, eduskuntavaaleissa2011, vaalirahoja, kampanja