Satunnaiset kuvat

Lohisaaren hopea

Uusimmat

Blogin arkisto

138 Soinista pääministeri!

Lauantai 23.10.2010 klo 22:27 - yrjöpoeka

Tänään tarjosivat Perussuomalaiset kansanedustaja ehdokkaat Kainuusta, kahvia Kajaanissa. Kaiken hyväksi sattui nyt niin, että eilen julkaistiin uudet kannatusmittaukset ja tulos on ihan kohtalainen. Kajaanissa kaikki paikalla käyneet kahvittelijat olivat todella tyytyväisiä puolueen kannatuksen kasvuun. Sain hyvin paljon kannustusta ja jokainen toivoi, että jaksaisin koko vaaliruletin terveenä. Se on erittäin tärkein asia ja siksi on tärkeätä kuntoilla riittävästi. Siksi on huomenna lähdettävä perhokalastuksen pariin. Perhokalastus syystalven hyisissä olosuhteissa vaatii asennetta ja sitä onneksi löytyy. Toivottavasti ei ole niin kylmää, että rannoilla on liikaa jääriitettä? Eivätköhän ne ongelmat ratkenne ja jos ei, niin sitten paistan makkarat ja juo kahvit.

Tiedotusvälineet alkavat nyt sitten kaivella sitä, mistä perussuomalaiset löytävät ne ministerit tulevaan hallitukseen? Ovat ilmeisesti varmoja siitä, että kuinka vaaleissa käy? Muistelen niitä aikoja, jolloin kokoomusta ei huolittu hallitukseen yleisistä syistä. Silloin ylimieliset vasurit ja keskustalaiset nokittelivat kokoomusta, että missä ne teidän ministerit? Nyt ei kukaan enää nokittele ja homma toimii. Näin tulee tapahtumaan vaalien jälkeen ja puolue tulee löytämään tarvittaessa sopivat henkilöt vastuullisille paikoille. Nimistä on aivan turha puhua nyt ja erityisesti siksi, että ensin pitää voittaa vaalit ja muuttaa kallupit ääniksi. Seuraavana on vuorossa hallitusohjelma neuvottelut ja ne eivät tule olemaan helpot. Sitten voi aloittaa pohtimisen ja erityisesti senkin takia, että onko nyt esille nostetut nimet edes eduskunnassa?

Tänään sain muutamia kitkeriä kommentteja, joissa vähäteltiin kannatusmittauksien tuloksia. Myös lehden tekemässä netti version uutisessa käydään keskustelua ehdokkaista. Kaikki mielipiteet eivät tunnu muikeilta, mutta on joukossa myös selkeätä tukea itselle. Tällä hetkellä ihmisiä todellakin kiinnosta se, kuka on kärkiehdokas ja sitä on kysytty minulta tänään useasti. Koska olen itse ehdokas, en voi sanoa muuta kuin, että olen tosissani tekemässä työtä valintani eteen ja tukenani on hyviä ihmisiä. Tukiryhmäni pitää minua parhaana valintana ja se on itselle riittävä syy uskoa asiaan.  Mukana on myös todella nuoria ihmisiä ja se tuntuu itsestäni kaikkein parhaimmalle arvostukselle. Uskon siihen, että äänestäjät osaavat tehdä oikean valinnan, kun sen aika tulee.

Viestejä pukkaa tasaisesti ja puhelimestani loppui välillä virta. Kirjoittamiseni venyy koko ajan, mutta hiljaa hyvä tulee.

Avainsanat: soinistapääministeri, kallupitsojottavatylöspäin, yrjöpuurunenykkösehdokkaana

203 Viikonloppu meni taas

Tiistai 1.12.2009 klo 9:57 - yrjöpoeka

Viime perjantaina nimeni mainittiin maakuntalehdessä, jutussa oli aiheena ketä mahdollisesti on ehdokkaana 2011 eduskuntavaaleissa. Vaatimaton persoonani oli otettu jutussa esille ja se on poikinut paljon yhteydenottoja viikonlopun aikana. Olo on aika hämmentynyt asiasta ja nyt täytynee miettiä tarkkaan mitä suustaan päästää tulemaan. Kyselijöille olen ilmoittanut harkitsevani asiaa hyvin tarkoin ja ilmoitan alkuvuodesta lähimmille ihmisille, mitä aion asiassa tehdä. Ylävesien suunnalla ei ole vielä kierrellyt mitään erikoisempia yhdistyksiä kantamassa vaalirahoja. Omien eurojen varassa ei voi oikein kummoista kampanjaa lähteä tekemään.

Kiitoksia kaikille yhteydenottajille, tulen punnitsemaan sanojanne tarkalla vaa’alla.

Tänä iltana on Kajaanissa ”Hyvän elämän ilta” keskustelutilaisuus, olen lupautunut mukaan tapahtumaan, joten matkailua illan mittaan on tiedossa. Tuossa KVTL:n tiedotteessa on illan ohjelma, listalla toisena.

Lunta ja räntää on piisannut viikonlopun aikana, niinpä olen rassaillut autoksi nimitettävää kulkupeliä sisätiloissa. Ongelmia piisaa, pitänee kysellä tänään asiantuntijoilta hieman neuvoja.

Avainsanat: maakuntalehti, ehdokkaana, eduskuntavaaleissa2011, vaalirahoja, kampanja