Satunnaiset kuvat

Herrat 47cm ja 50cm

Uusimmat

Blogin arkisto

171 Terrorismin torjunnan kärkihanke

Sunnuntai 3.9.2017 klo 13:00 - yrjöpoeka

Viimeiset viikot on kohkattu terroristeista ja sen aiheuttamasta uhasta kantasuomalaisille. Hallitus on mielestään saanut valtakirjan kansalta kiristää lakeja ja kehitellä uusia. Oppositiopuolueetkin ovat olleet kuulevinaan kansan äänen torien reunustoilta ja ovat myötämielisiä lakien kiristämisille ja uudelle pikaisesti säädettävälle kuuntelulaille.

Oppositio on mielestäni taitamaton antaessaan luvan valmistella pikalakia. Pikaisesti säädetyt lait tuppaavat olemaan sutta ja sekundaa. Siihen olemme saaneet tämän hallituksen aikana tottua. Suostuminen hallituksen käsikassaraksi, jotta hallitus saisi 5/6 osan enemmistön lain taakse on minun mielestäni täysin turhaa. Nykyinenkin laki on ollut toimiva. On eri asia jos sen antamia mahdollisuuksia ei ole käytetty täysimääräisesti hyväksi. Osaan on varmasti vaikuttanut se, ettei poliiisivoimilla ole riittävästi työvoimaa seulomaan tietotulvaa. Nyt siihen on hallituksen toimesta annettu voimavaroja.

Se mikä minua kummastuttaa näissä hallituksen toimissa  on se, mihin kiristykset ensimmäiseksi kohdistuvat. Kiristämisen avulla uhataan kantasuomalaisia ryhtymisestä rikokseen, jos erehtyy liikaa auttamaan maahan tulleita. Osa hallituksen väestä pitää suurimpina roistoina juuri näitä suomalaisia, suvakkeja kuten he sanovat. Hallituksen toimien ansiosta mekkalaa pitävä joukko aloittaa pian ilmiantokampanjan. Ne ilmiannot ruuhkauttavat poliisin ja oikeat terroria suunnittelevat voivat puuhailla pommiensa, autojensa ja veitsiensä parissa kaikessa rauhassa.

Maahantulijoita mahdollisesti suojeleva suomalainen ei voi mitenkään olla se roisto, johon pitää keskittyä. En usko näistä kirkon tai muun tahon suojissa olevista ihmisistä olevan terroristeiksi. He haluavat olla hiljaa ja antavat auttajiensa auttaa. Poliisin tehtävä on ensin toimittaa valtaosa joukosta maasta pois. Sen jälkeen voi aloittaa keskustelun auttajien/autettavien kanssa. Lakien kiristämisellä ammutaan kyllä omaan nilkkaan.

Vapaassa eurooppalaisessa sivistysvaltiossa on voitava olla vahvastikin erimieltä hallituksen toimista. Vertauskohteena voidaan pitää näitä natsiaatten kannattajia, jotka voivat vapaasti marssia pitkn katuja ja aiheuttaa häiriöitä. Nämä joukot ovat valmiita kaikkeen, myös raakaan väkivaltaan. Tästä meillä on jo näyttöä. Sen lisäksi on useita muita väkivaltaan taipuvaisia ryhmiä ja myös heillä on oikeus osoittaa mieltään ympäri Suomea. Ei näitä tahoja ole kriminalisoitu. Ministerin johdolla peukutetaan.

Siksi pidän hallituksen toimia suojelijoitten kriminalisoinniksi typeränä toimena. Nämä tahot, kirkko mukaan luettuna eivät aiheuta häiriötä. Päinvastoin he haluavat toimia hiljaa ja rauhallisesti. Nyt hallitus on ottanut juuri heidät tähtäimeensä. Tietäen oikein hyvin sen, että ilmiantojoukot odottavat uusia kiristyksiä vesikielellä. Näin he pääsevät hallituksen tuella iskemään vihattujen suvakkien kimppuun. Varmaan minuakin odottaa ilmianto kun olen yhteyksissä kotikuntani uusiin asukkaisiin.

Hallitus ei enää kuuntele järjen ääntä. Hallitus peukuttaa idioottijoukon ääntä. Vielä tämä piti kokea Suomi100-juhlavuoden kunniaksi.

Avainsanat: ehdotusuudestatietosuojalaistalausunnolla, hallituskriminalisoiauttamisen, suomeenonsyntymässäilmiantojärjestelmä