Satunnaiset kuvat

Syysmyrskyn satoa

Uusimmat

Blogin arkisto

005 Vieläkö tauti tarttuu..?

Sunnuntai 10.1.2010 klo 14:14 - yrjöpoeka

Eilisen aikaan kävin Kajaanissa vaimoni kanssa ja vein Ilonan ja Annukan kotiin. Samalla reissulla kävimme hyvän ystäväni järjestämissä vuosipäivän vietoissa. Tapahtuma oli todella hyvä ja sen musiikki pitoinen ohjelma ansaitsee erityismaininnan. Eino Leinon runoja oli sovitettu musiikkiin ja se toimi todella hyvin.

Yöllä palattiin kotiin hyvän säätilan vallitessa ja iloitsimme pakkasen hellittämisestä. Aamun -30 pakkasasteesta pakkanen hellitti hyvin nopeasti -10.  Kotona ilo sitten loppui hyvin nopeasti, vesijohdot olivat kokeneet jäätymisen ihmeen. Siinä meni alkuyö niitä sulatellessa, onneksi sain ne kohtuullisen helposti auki. Putkien jäätyminen oli vasta aivan alkutekijöissään, se helpotti ripeätä toimintaa.

Kokeilin aamupäivällä lumikenkä kävelyä ja ihmettelin omaa kuntoani. Olo oli todella voimaton ja liikunta piti lopettaa aivan alkutekijöihin. Nyt sitten olo on sitten sairas, välillä palelee ja sitten tulee hikinen nihkeä olo. Vatsatautia on nyt liikkeellä ja nyt se taitaa tulla minuun?

Talo on nyt hiljainen, ukin kouluttaja on poissa. Ilona sanoi minulle, että ”Ukki, kun oikein keskityt, sinä voit vielä oppia uusia asioita”. Pelatessamme sulkapalloa, sain aitoa kannustusta siitä, kun sain osuman palloon. ”Hyvä ukki, sinähän opit!” ja sekös tuntui itsestäni hyvältä. Hyviä muistoja jäi iso repullinen taas, niitä on nyt mukava muistella, kun niin sanotut härkäviikot alkavat.

Avainsanat: syntymäpäiväjuhla, einoleino, härkäviikot