Satunnaiset kuvat

Titti

Uusimmat

Blogin arkisto

157 Tulevaisuuden suunnittelua

Lauantai 18.12.2010 klo 20:47 - yrjöpoeka

Onneksi joulu on tulossa. Normaalisti en näin sanoisi, mutta nyt kiireisen loppuvuoden takia sanon. Loppuviikko on ollut rauhallinen ja olen saanut kuntoilla rauhassa ja nauttia ylävesien rauhasta todella kunnolla. Joulunaika tulee muutoinkin olemaan poikkeavan rauhallinen, vain poikani tulee käymään kotona. Muutoin saamme nauttia vaimon kanssa yhdessäolosta ja kuutamon loisteesta talvipakkasessa. Samalla on mukava muistella millaista elämää ylävesillä olemme saaneet viettää. Vuoden vaihde tulee tuomaan erittäin suuria muutoksia perheemme elämään.

Viestit ympäri Suomea kertovat puolueen kannatuksen todella rajusta kasvusta. Jokainen ehdokas on saanut tuntea sen kentällä, toivottavasti ehdokkaiden kantti pitää. Tutkiessani erilaisten lehtien pääkirjoituksia ja ala- ja yläkertajuttuja, yksi asia pistää silmään. Toimittajilla on pallo niin sanotusti hukassa. Aivan kuin heillä olisi yksi ja sama johtaja, joka kertoo mitä pitää sanoa. Joka ikinen lehti pohtii kannatuksemme nousun syitä ja jokainen päätyy samaan tulokseen. Timo Soini voi olla ehdolla vain Espoossa.

Espoolaiset tietävät vähemmälläkin toitotuksella, että Soini on ehdolla siellä. Suomussalmen ylävesilläkin tämä asia on selvillä ja uskon, että jokainen ylävesien asukas tietää kuka on täällä ehdolla. Toimittajilla on vaikeuksia käsitellä asiaa, koska ehdokkaat ovat tuntemattomia. Neljän vuoden päästä tilanne tulee olemaan toinen, sitten on paljon tunnettuja perussuomalaisia. Heitä voi äänestää sitten muuallakin kuin Espoossa.

Kuka tunsi neljä vuotta sitten Jutta Urpilaisen oman alueensa ulkopuolella? Herra Käteisestä (Katainen) ei kukaan ollut kuullut Siilinjärveläisiä lukuun ottamatta, mutta sitten hän sai ”valtakirjan” puoluekokoukseen. Nyt toimittajat tuntevat hänet oikein hyvin. Samalla kun tiedotusvälineet uskottelevat kansalaisten olevan tyhmiä ja lukutaidottomia, he voisivat kirjoitella niistä lukemattomista tuntemattomista istuvista kansanedustajista. Suurin osa 200 kansanedustajasta on tuntemattomia omien alueidensa ulkopuolella. Miksi toimittajat eivät valista kokoomuslaisia siitä, missä Kataista voi äänestää, tai Urpilaista?

Meidän onneksemme he eivät osaa muita nimiä kuin Timo Soini!

Avainsanat: elämämuutoksessa, joulurauhaanvalmistautuminen, toimittajienraamattuopisto, yhdentotuudentiedotus, tuntemattomatehdokkaat, yrjöpuurunenehdollavainoulunvaalipiirissä