Satunnaiset kuvat

Kuusinki keväällä

Uusimmat

Blogin arkisto

162 Rinnakkaistodellisuus

Perjantai 25.11.2016 klo 15:00 - yrjöpoeka

Tätä mietin eilen ja tänään vielä enemmän. Yritin katsoa eilen TV-iltalähetyksiä ja ajankohtaisia erityisesti. Minun oli laitettava televisio kiinni, koska minusta tuntuivat politiikkojen puheet niin epätodellisilta. Iltauutisissa työ- ja oikeusministeri kertoi tuulimyllyjen olevan vastatuulessa infraäänien takia. Pääministeri Sipilä toisti samaa. Siis aikuisen oikeasti, kahden johtavan hallituspuolueen edustajat tekevät päätöksiä elinkeinoelämästä huuhaa-tiedon varassa!

Tuolla ajatusmaailmalla varustetut rinnakkaistodellisuudessa elävät, tulisi sulkea suljettuun taloon. Todellisuudessa he elävät täällä ja päättävät meidän asioistamme ja tulevaisuudestamme. Hallituksen edustajat eivät siis todellakaan kuuntele oikeita asiantuntijoita. Heille riittää paranormaaleista asioista kerovat harhaiset ja enkelioppaiden jakajat. Ei ole ihme, ettei hallitus ei saa mitään aikaiseksi. Totuuden nimissä on sanottava, että eilinen uutispäivä kertoi heidän jossakin onnistuneen. Omien palkkojen korotus oli sujunut hyvin näppärästi. Näppärästi sujahtivat eläkeläismummoilta kerätyt roposet kansanedustajien pohjattomiin kukkaroihin.

Ilmeisesti poliitikot ovat yleisemminkin nyt ottaneet omiin avustajiinsa tähtiporttien kautta kuljeskelevia lähettiläitä, kuten tämä Paavo Väyrysen löytö. Jo antiikin aikana erimaiden johtajat tukeutuivat ennustajiin ja erilaisiin poppamiehiin. En tiedä milloin minä ja muut alamme vaatia lisää suljettuja taloja. Tämä on tuloksena, kun potilaat ovat joutuneet avohoitoon. On odotettavissa kallis lasku.

Olin koko aamupäivän kuntataajamassa. Siellä kohtasin äänestäjiäni, tukijoitani ja valppaasti aikaa seuraavia kansalaisia. Hyvin pian jutut kiertyivät hallituksen päätöksiin ja toisaalta kirjoituksiini. Vain yksi puheillani ollut vaati minua lopettamaan kirjoitteluni, koska hallitukselle ja puolueelle on annettava työrauha. Omien arvostelu ei hänen mukaansa näin vaikeina aikoina sovi. Pakko oli vastata, että en lopeta kirjoitteluani. En lopeta arvosteluani, koska nyt tehdyt päätökset olivat sellaisia, että niistä on puhuttava.

Muutoin ihmiset miettivät arkista tulevaisuutta ja pohtivat, kuinka juuri nämä puolueet tekevät noin rajuja, köyhiä kurittavia päätöksiä. Keskusta voitti vaalit juuri perheteemalla. Vaalien alla ja vielä sen jälkeenkin, puolueen satraapit vesissä silmin vakuuttivat perhepolitiikan olevan arvovalinta. Kyllä äänestäjät todella muistavat myös Timo Soinin sanat alle tuhat euroa ansaitsevista. Kuinka heiltä ei missään niemssä voi enää leikata.

Kuulijoitani ei naurattanut yhtään, kun vertasin hallitusta rinnakkaistodellisuudessa eläviksi. Kerroin omana havaintonani sen, että hallitus puuhailee räjähtelevien lepakoiden, infraäänten ja enkelioppaiden parissa. Usealta oli jäänyt eilen huomaamatta kansanedustajien palkankorotus. Usea kertoi odottavansa kansanedustajia maakuntavierailuille, jotta voisivat hieman ”kysellä” asioiden perään.

Jos Subbin rinnuksille heitettiin cola-juomaa, niin se voi olla pientä alkua. Kakuttaminen on yleistä maailmalla. Saisivat edustajat kansalta kakkua sen päälle, että rahat on viety. Suhtauduin Stubbin kola-kylvettäjään kielteisesti, koska katsoin ettei sellainen sovi meille. Nyt olen miettinyt asiaa uuden tiedon valossa ja suhtautumiseni on nyt myönteisen suopeaa.

Kakku naamarissa on todellisuutta. Taidan minäkin vielä opetella leipuriksi.

Avainsanat: rinnakkaistodellisuus, enkelioppaat, tähtiportti