Satunnaiset kuvat

Tenolaiset

Uusimmat

Blogin arkisto

037 Esa Heikkinen palaa

Torstai 15.5.2014 klo 13:44 - yrjöpoeka

On aina mukava saada palautetta kirjoituksistaan ja tänään sain yhden peräti Hellssingistä asti! Asianajotoimisto Johanna Karkia Oy lähestyi minua vaatimuksillaan. Liitän vaatimuksen oheen sellaisenaan:

Yrjö Puurunen
'Hyvä uutinen oli kokouspaikalla jo odottamassa. Häirikkö, joka on
piinannut Suomussalmen koulutoimea oli saanut lopultakin kenkää
puolueesta. Kaiken lisäksi häirikkö on nauttimassa valtion täysihoitoa ja
päivätoimintaa. Kaikissa Kainuun kunnissa on eri keskustelupalstoilla jopa
ikävöity häirikön katoamista. Ei pitäisi ikävöidä, kohta hän on
riesanamme. Valitettavasti. Mutta ei voi esiintyä enää perussuomalaisena.
Mielenterveyspotilaana kylläkin.'
Julkisilla sivuillanne on kirjoitettu Esa Heikkisestä mm yllä oleva teksti
mistä pienellä paikkakunnalla ihmiset ovat pystyneet yhdistämään
kirjoituksen Heikkiseen ja myös siksi että olette aikaisemmin sivuillanne
kirjoittaneet kielteisesti Heikkisestä.
Kaikki tämä on aiheuttanut ja aiheuttaa Heikkiselle kärsimystä ja
vahinkoa, joten kehotan teitä poistamaan Esa Heikkistä koskevat
kirjoitukset välittömästi.

Johanna Karkia
Asianajaja, Helsinki
Esa Tapio Heikkisen asiamies

Asianajotoimisto Johanna Karkia Oy
Aleksanterinkatu 17 (WTC)
PL 800
00101 Helsinki
puh. 09-321 8821
faksi 09-412 9299

Uusi osoite alkaen 25.5.2014
Asianajotoimisto Johanna Karkia Oy
Unioninkatu 22
00130 Helsinki
puh. 09-321 8821
faksi 09-412 9299

Näin siis olemme palanneet tietyllä tavalla lähtöruutuun. Tapaus Esa Heikkinen palaa kummittelemaan hieman toisessa muodossa. Tähän asti hän on aiheuttanut mittaamatonta kärsimystä Suomussalmen kunnan koulutoimen henkilöstölle ja kunnan luottamusmiehille. Viitisen vuotta Esa Heikkinen sai solvata kaikkia muita ja hänen toimiinsa ei mitkään kehoitukset auttaneet. Nyt hän on saanut kärsimystä minun vaatimattomista kirjoituksistani ja laittanut asialle virallisen toimiston peräti Hellssingistä!

Esa Heikkinen menetti tavallisen kansalaisen koskemattomuuden yksityisyyteensä heti lähdettyään mukaan politiikkaan. Politiikkona hänen tulee kestää huomattavasti enemmän julkista itseensä kohdistuvaa arvostelua. Hän vielä mainosti itseään eri solvauspalstoilla ja omalla nimellään! Häntä ja hänen toimiaan voi arvostella ja pitää arvostella, koska hänen julkaisemansa solvaukset muista ihmisistä, eivät voineet millään muotoa kuulua kunnavaltuutetun rooliin.

Yksityisen henkilön kohdalla olisin kirjoittelussani varovainen. Tässä en.

Avainsanat: asianajotoimistojohannakarkia, esaheikkinen, suomussalmenkoulutoimi, kansalaisenyksityisyys

001 Häirikkö

Lauantai 4.1.2014 klo 18:07 - yrjöpoeka

Suomi24 sivustolla Kainuussa on jo useita vuosia toiminut yksi ainoa tehokas häirikkö. Hän on ottanut kohteekseen Suomussalmen sivistystoimen. Erityisesti yksi miesopettaja on hänen hampaissaan. Tämä henkilö on häiriköinyt myös fyysisesti opetustoimen virkailijoita. Huolimatta siitä, että hän on saanut tuomioita käräjillä, meno ei ole rauhoittunut. Jokainen vuorokauden hetki on hänelle toiminta aikaa. Hän on kopioinut omia aikaansaanoksiaan ja työntää niitä täydellä höyryllä julkisuuteen.

Häirikön ilmeisenä ongelmana on se, että hänet on jätetty. Nyt hän yrittää saada erään miesopettajan homoilun takia viralta. Hän kopioi suoraan käymäänsä yksityistä sähköpostiviestittelyä useilla foorumeilla. Kirjesalaisuus on ilmeisesti jäänyt häneltä vähemmälle huomiolle. Suoranaisen solvauskampanjan hän kohdistaa nimeltä mainiten useisiin poliiseihin, asianajajiin, luottamushenkilöihin ja oikeuden tuomareihin. Suomi24 palstan seriffi siivoaa ajoittain sivustoja, mutta nyt hän ei enää ehdi poistaa kaikkea. Tänään ilmestyi samaiselle foorumille suoranaisia henkeen ja terveyteen liittyviä uhkailuja. Oikeuden ja terveysviranomaisten olisi aika miettiä, onko hän todella vaaraksi muille.

Kaikkein valitettavinta tässä henkilössä on se, että hänet on hyväksytty perussuomalaisten puolueen jäseneksi. Kunnallisvaaleissa hän tuli valituksi Hyrynsalmen kunnanvaltuutetuksi. Puoluehallitus ja muut eivät tienneet millaisen ongelman saivat, kun hyväksyivät hänet puolueen jäseneksi. Puoluesihteeri on nyt tietoinen asiasta, mutta hitaasti pyörivät rattaat puoluetoimistolla. Nyt olisi syytä kiirehtiä erottamisasiaa. Henkilö on taakka puolueelle. Valitettavasti hän on todellinen uhka Hyrynsalmelaisille ja joillekin Suomussalmen opetustoimen henkilöille.

Miksi kirjoitan aiheesta? Olen saanut yhteydenottoja eri puolilta ja jokaisessa on toivottu nopeita toimenpiteitä henkilön suhteen. Puoluetta kannattavien mielestä hän aiheuttaa puolueelle suoranaista haittaa. Olen asiasta aivan samaa mieltä. On myös kysytty, miksei yhdistyksemme tee asialle mitään. Yhdistyksemme toimii Hyrynsalmen – Puolangan ja Suomussalmen alueella. Mutta hän ei ole yhdistyksemme jäsen ja eikä häntä tulla koskaan hyväksymään jäseneksi. Hyrynsalmen perussuomalaiset puolueen kannattajat ovat tilanteesta todella harmissaan. Eikä syyttä.

Puolueen sääntöjä on pikaisesti muutettava jäsenyysasian osalta. Yhtään jäsentä ei saisi hyväksyä puolueeseen, ennenkuin piirihallitus olisi asian käsitellyt. Toinen keino on se, että piirihallitukset ottaisivat jäsenet. Silloin piirit voisivat tarkemmin katsoa, millaisia veijareita puolueeseen on pyrkimässä. Jokin roti hommaan on saatava. Ja pikaisesti.

Avainsanat: suomi24kainuu, esaheikkinen, erodraama, hyrynsalmi, yläkainuunperussuomalaiset