Satunnaiset kuvat

Matti

Uusimmat

Blogin arkisto

098 Accusando fieri infectum non potest

Tiistai 9.8.2016 klo 17:41 - yrjöpoeka

Uhriutuminen. Tätä en olisi enää halunnut nähdä, mutta siitä on tullut nykyperussuomalaisuuden ydintä. Yritän olla näkemättä uutisvirtaa, joka kohdistuu perussuomalaisiin. On kuitenkin väistämätöntä näin keskikesällä, että julkisuutta janoavat tyrkyt sitä tarjoavat ja myös saavat.

Uutisointi Tynkkysestä kertoi, että poliisi aloittaa esitutkinnan hänen kirjoitteluistaan. Kauhulla jäin odottamaan, kuka ja missä aloittaa Oululaisen varavaltuutetun puolustaminen. Muutaman kansanedustajan avautuminen uhriutumisen teemalla oli tuttua kauraa. Pahinta oli perussuomalaisten uutislehden verkossa, Suomen Uutiset, repäisemä uutisointi. Myös oman piirin puheenjohtaja tukee Tynkkysen mesomista.

Lehden mukaan muslimi väkivallasta huolestunut Tynkkynen on joutunut klaustrofobiseen tilanteeseen. Lehden pitkä kirjoitus nostaa tämän veitikan suomalaisuuden puolustajaksi. Uutisointiin on kerätty kaikki mahdollinen, mihin oletettavasti jokin arabi ja muslimi on maailmalla osallistunut. Tynkkyselle luodaan nyt puolueen toimesta sankaruuden ja uhrin roolia. Tätä uutisointia ei olisi pitänyt missään nimessä tehdä. Nyt saadaan mitä on tilattu.

Perussuomalaiset ovat Timo Soinia myöten kertoneet useaan otteeseen, etteivät he ole vastuussa jonkin varavaltuutetun puheista ja teoista. Nyt erittäin näkyvästi verkkolehti ottaa poliittista kantaa varavaltuutetun tekemisiin. Suu puhuu toista ja teot sitten muuta. Samassa jutussa sorrutaan sitten muitten syyttelemiseen. Toimittajan tekemässä, lienee Matias Turkkila, jutussa nostetaan esille yhden lehden toimittajan sanomiset ja muiden politiikkojen sanomiset. Näillä nostoilla ei voi puolustella Tynkkysen puheita. Näitä ei olisi tullut, mikäli puolue olisi pitänyt antamansa potkut voimassa.

Lehti on tuonut samat jutut esille, mitä Tynkkynen on sanonut ja nostanut esille kaikki muslimien/arabien tekemät jutut Euroopassa ja Suomessa. Samalta ajalta olisi pitänyt nostaa esille myös kaikki muitten tekemät väkivallanteot Euroopassa ja meillä. Viimeisen vuoden aikana Suomessa on tapettu täysin viattomia sivullisia ja jopa poliisi. Ei näitten murhien takia olla huolestuneita. Ei näitä ole tehnyt muslimi, vaan aivan suomalainen. Paljon enemmän pitäisi huolestua myös rattijuopoista. Valitettavasti se ei ole mediaseksistä. Tynkkynen kaipaa BB-julkisuutta seuraavien eduskuntavaalien takia. Tynkkysen klaustrofobiasta voit lukea tästä.

Kirjoitin 7.8 siitä, että Suomessa on liian lyhyt kesä. Tänään sen pystyi toteamaan jokainen oman paikkakuntani keskustassa kulkenut ihminen. Muualla asuvat ihmiset ovat kesäisinä kuukausina elävöittämässä katukuvaa ja kauppoja. Tällä viikolla alkavat koulut ovat vieneet ihmiset pois. Jäljellä ovat rollaattoria puskevat iäkkäät ihmiset. On todella kummallista, että Suomi ei siirry kesälomakausissa Eurooppalaiseen aikaan?

Tänään aamupäivällä aurinko paistoi ja oli todella hyvä kesäiinen keli. Talvella tammikuussa on pimeää ja kylmä. Tänään oli yhtä vähän ihmisiä katukuvassa, kuin on normaalisti tammikuussa. On tyhmää elää tällätavalla ja talvella suosia ulkomaitten lämpöä ammattijärjestöjen takia. Suomen kesä kesti nyt juhannuksesta heinäkuun loppuun hallituksen ja ammatijärjestöjen tuella. Ilmojen puolesta kesä jatkuu vielä pitkälle syksyyn.

Itsekukainen voisi olla isänmaaliinen ja vaatia edustajiltaan jotakin rotia tähän menoon. Meidän olisi nyt suosittava suomalaista ja nautittava suomalaisesta kesästä. Yhdessä lasten kanssa. Marjojen poiminnasta ja lämpimistä elokuun hämäristä öistä.

Otsikko voi hieman kummastuttaa. Se on mielestäni juuri nyt oikeaan osuva. Alla suomennos.

Syyttelemällä ei tehtyä saa tekemättömäksi.

Avainsanat: uhriutua, klaustrofobia, esitutkinta

032 Päätös esitutkinnan rajoittamisesta

Tiistai 9.7.2013 klo 15:13 - yrjöpoeka

Sain yllätyksekseni kirjeen Oulun syyttäjänviraston Kajaanin palvelutoimistosta. Siinä ilmoitettiin, että esitutkinta allekirjoittanutta kohtaan lopetetaan prosessuaalisella perusteella. Tietämättäni prinsessaherkkä vajaamielishoitaja oli loukkaantunut viime vuoden keväällä tekemistäni blogi-päivityksistä. Ymmärsin kyllä keväällä 2012, että myös sote-johtaja Ahopelto oli erittäin loukkaantunut kirjoittelustani. Perhepalvelupäällikkö Kainulainen ja Ahopelto eivät sitä ennen olleet koskaan törmänneet minunlaiseeni tapaukseen. Tapaus oli se, että uskalsin julkisesti sanansäilällä ruoskia heitä taitamattomuutensa takia.

Ruoskinta oli todella tarpeen ja sitä taatusti tulen jatkamaan näiden molempien kohdalla. Kainuu on todella suurissa vaikeuksissa niin taloudellisesti, kuin henkisestikin. Kaiken kruunaavat nämä osaamattomat ihmissuhdejohtajat. He piiloutuvat asemiensa taakse ja eivät siedä mitään arvostelua toimilleen. Kainuun maakunta pelastuisi paljolta, mikäli näistä päästäisiin jollakin keinolla eroon. Toivottavasti sote-johtaja löytää sieltä ministeriöstä jonkin suojatyöpaikan. Valitettavasti siellä hänestä olisi siivoojanakin vielä enemmän haittaa koko Suomelle. Vajaamielishoitajan titteli on jo siirtynyt historiaan. Sinne joutaisi tämä mielensä pahoittaja Kainulainen. Kukaan ei jäisi kaipaamaan.

Palaan syksyn mittaan näihin molempiin mielensä pahoittajiin.

Varatkaa buranaa jo valmiiksi.

Avainsanat: esitutkinta, prosessuaalinenperuste, mielensäpahoittajat, prinsessaherkkä, burana