Satunnaiset kuvat

Sorro siimoissa

Uusimmat

Blogin arkisto

038 Tapetaan köyhät

Lauantai 26.1.2019 klo 17:21

Ylikansallinen Esperi yhtiö sai melkein toteutettua hallituksen toiveen tappaa köyhät omaan petiinsä. Oikeasti köyhät eivät edes tiedä missä ovat ? Sen verran on kovaa meno Suomen vanhusten hoidossa. Sipilän ja hallituksen toivomus siitä, että köyhä kurjalisto tietäisi kuolla ajoissa toteutuu nyt pikavauhtia. Hoitokoti Esperia Caren työ Uudessakaupungissa kertoo kaiken siitä, mitä on tulossa. Uutiset kertovat yhden kuolleen ja kolmen joutuneen hoidon puutteesta sairaalahoitoon. Mitä miettii nyt tavallinen kuolevainen?

Ensimnmäinen ajatus on se, että missä viipyy hallituksen hätäkokous? Suomalaisia vanhuksia tapetaan puutteellisissa olosuhteissa. Veronsa yhteiskunnalle maksaneet ovat sen ensimmäiset uhrit. Hallitusta ja suuria puolueita ei kiinosta suomalainen köyhä. He kiihottuvat vain ulkomaalaisten raiskaamista tyttösistä. Murha ja suoranainen tappaminen ei liikauta hyväosaisia poliitikkoja. Minua ja monta muuta ystävää kuohuttaa suomalaisten vanhusten raaka murha ja heitteillejättö.

Keskustan ja kokoomuksen hellimä ajatus vapauttaa sosiaali- ja terveystyö ylikansallisten yksityisten firmojen hoidettaviksi on nyt politiikkojen verisissä käsissä. Kukaan vastuullinen politiiko ei pääse pakoon. Ei ole paikkaa jossa en tähän puutu. Kepun ja kokoomuksen politiikkojen tulee tietää, että minä ja moni muu tulee sen tekemään. Minulla on muutakin kysymistä, mutta Esperi Care on tänään myös Suomussalmella. Suomussalmen vanhukset ja vammaiset ovat nyt hallituksen päätösten ansiosta myös riiston kohteena. Kunta on antanut viimekädessä luvan, mutta hallitus on avannut sen oven, mikä koskettaa meitä kaikkia.

Itse olen parasta aikaa joutumassa vanhuusputkeen. Katselen ympärilleni. Ne minua iäkkäämmät ihmiset ovat joutumassa ensin Esperia Caren kynsiin. Luvan on antanut Suomen istuva hallitus. Hallitus on antanut luvan tappaa. Tappamisen joutui nyt Uudessakaupungissa lopettamaan kunta. Miten lopettaa vanhusten tappaminen muualla Suomessa? Mikä on se taho joka tarttuu tähän ongelmaan? Hallitusko? Tuskin.

Suomalainen on tunnetusti nöyrä. Ei puhu eikä pussaa. Nyt se loppuu. Suomalainen puhuu, pussaa ja on valmis iskemään takaisin. Minä muiden mukana. Minulla on tänään erittäin lyhyt sytytyslanka. En aio sallia omien sukulaisteni viemistä kaasukammioon. Tapettaviksi hallituksen tahdosta. Keskustan ja kokoomuksen tahdosta. Nyt on paikallaan viimeinen varoituksen sana. Nyt on aika palauttaa suomalaisten vanhusten hoito siihen tilaan, missä se oli aiemmin. Ennen kepua.

Tältä näyttää päivän politiikka. Tapetaan köyhät ylikansallisella hoidolla. Vastuu maksajalla.

Avainsanat: esperiacare, yksityistämisen finaali, verentahraamatpäätökset, milloin on teidän vuoronne