Satunnaiset kuvat

koivumutkan kaunotar

Uusimmat

Blogin arkisto

057 Paavo ja Berlusconi

Sunnuntai 4.3.2018 klo 17:49 - yrjöpoeka

Italiassa on kaikki mahdollista. Siellä voi päästä takaisin valtaa sellainen ihminen joka ei ole koskaan väärässä. Meillä on oma vastaava Berlusconi Keminmaalla. Hän ei ole koskaan väärässä. Eilisen erottamisen jälkeen olen nyt saanut lukea Väyrysen omasta blogista hänen ”puolueettoman” arvionsa tilanteesta. Tämän analyysin mukaan rikollisia ovatkin puoluetta nyt johtavat henkilöt. Meidän ikioma berlusconimme antaa puolueettomia lausuntoja aivan samoin kuin esikuvansa. Itse hän uskoo kaiken olevan kunnossa. Me muut voimme jo nähdä iästä johtuvaa sekavuutta.

Hupaisinta oli lueskella kuinka hänelle ovat mukit edelleen tärkeitä. Pihinä miehenä tunnettu Paavo myy muutamia kymmeniä mukeja ja vahtii niiden tilityksiä haukan silmillään. Kuten jokainen on havainnut hänen silmänsä olevan kasvojen reunoilla, joten hänen näkökenttänsä on enemmän kuin 180 astetta. Tällaisella näöllä varustettuna voi havaita jokaisen euron joka ulkopuolella liikuskelee ilman valvontaa. Alkuperäinen berlusconi ei myy mukeja. Hän on pystynyt hallinnoimaan maansa sisäisiä rahavirtoja kuten kaikki oikeat mafiosot. Muutamista euroista ei tarvitse kitistä. Italian köyhät vielä kaiken hyvän lisäksi äänestävät häntä.

Huomenna olemme viisaampia Italian ja alkuperäisen Berlusconin tilanteesta. Samoin voimme saada lisää tietoa omasta mukinmyyjästämme. Ainakin hän työllistää Helsingin käräjäoikeutta tästälähin. Vanhana jarrumiehenä tunnettu Väyrynen osaa kaikki metkut, jolla huomio siirretään toisaalle. Voisin olettaa, että kansalaispuolueen toiminnantarkastajan lausuma otettaneen käräjillä myös vakavasti. Toiminnantarkastajan mukaan epäselvyydet ovat sitä luokkaa, että käräjillä tavataan. Oikeus antanee sitten tasapuolisen lausunnon tutustuttuaan puolueen kirjanpitoon ja rahaliikenteeseen. Paavo voi joutua myymään mukeja vielä silloin kun hänen 100-vuotis juhliaan pidetään.

Paavo ja Berlusconi ovat molemmat iättömiä. Se on erona, että Paavo ei ole vielä kiristänyt naamaansa ja tukkakin on vielä oma vaikka harvanlainen. Pienenä vinkkinä Paavolle sanoisin, että ota yhteyttä alkuperäiseen Berlusconiin. Hän voi opettaa sellaisia kikkoja, millä kumotaan väärien tuomarien tuomiot. Italiassa tuomarit eivät ole ikuisia. Siellä tuomareita avustetaan pommien avulla taivasmatkalle. Meillä riittänee kun ryhtyy syyttämään tuomareita mistä tahansa. Nykyinen some-aika antaa hyvin paljon mahdollisuuksia ihmisten mollaamiseen. Kaiken lisäksi tavalliset kansalaiset uskovat nykyisin melkein kaiken mahdollisen mitä sille tarjoaa.

Hyväuskoinen kansa esimerkiksi vuodesta toiseen äänestää mukimies Paavon takaisin valtaan. Samoin Berlusconin. Kaikki on siis mahdollista. Paavo voikin myydä nyt mukejaan kokonaan uudelle väestölle, kun käräjäsalissa myy aivan ensimmäiseksi tuomareille mukit ja lautamiehille myös. Vielä kun räppää nimmarin mukin kylkeen niin johan alkoi eurot kilistä mukimiehen kassaan.

Avainsanat: ikinuoriberlusconi, kansalaispuolueentoiminnantarkastajaurpolohi, eunjarrutuskeskusteluteduskunnassa1994, mukienmyyjäkeminmaalta