Satunnaiset kuvat

Rajakoulu

Uusimmat

Blogin arkisto

064 Veronmaksajalle kylmä rinki

Tiistai 13.12.2011 klo 9:07 - yrjöpoeka

Olen yrittänyt viime viikkojen aikana hahmottaa mitä on tapahtumassa euromaiden kriisissä ja mitä se voi maksaa pahimmillaan. Hallituksen laskelmat ovat jatkuvasti pohjautuneet pieniin lukuihin ja niitä on toisteltu kuten papukaijat. Taloussanomat ja muut lehdet ovat yrittäneet tutkailla eri lukuja ja niiden uhkia. Valtavien numerosarjojen sisälle ei helpolla tavallinen veronmaksaja pääse, koska niitä ei ole konkretisoitu.

Tänä aamuna olen lueskellut Timon plokia ja nyt se avautuu toisin. Soinilla on erinomainen tapa muuttaa valtavat numerot arkisiksi asioiksi. Tämän arkeen tulevan konkretian pystyy jo hahmottamaan. Nyt on mielenkiintoista, kuinka yhdentotuuden hallitus sen kommentoi?

Elämme mielenkiintoisia aikoja!

Puolangalla ihmiset haluavat hoivapalveluja, kertoo kunnanhallituksen puheenjohtaja Harri Peltola. Näillä sanoilla Peltola puolustelee 9 miljoonan euron uutta terveyskeskushanketta. Usko on kova siihen, että valtionosuudet pysyvät entisellään ja hanke tulee kuitattua niillä. Puolanka on valmis vielä jatkamaan neuvotteluja hallintokokeilun jatkamiseksi ja saatteeksi he vielä lisäävät, että terveyskeskus rakennetaan jokatapauksessa.

Elämme mielenkiintoisia aikoja!

Avainsanat: kylmärinki, euromaidenkriisi, timonploki, mannersuomenkeskipiste, tyhjienseiniensyndrooma