Satunnaiset kuvat

Orpo  ja Varo

Uusimmat

Blogin arkisto

227 Torakat ja muut ötökät

Maanantai 27.11.2017 klo 13:45 - yrjöpoeka

Suomessa on aloitettu kampanja torakoitten ja muitten lentävien ja ryömivien ötököitten kasvatuksen puolesta. Suomessa riittää ns. perinteistä ruokaa, eikä pulaa ole edes näköpiirissä. Torakka kampanjaa vetävät puhuvat kyllä kaikkea mukavaa, mutta kyseessä on uuden turhuuden markkinointi. Minun puolestani torakoista ja russakoista pitävät saavat nauttia eineensä aivan rauhassa.

Varmaan kohta kuljetetaan torakoista tehtyjä kuivamuonia kehitysapuna Afrikan nälkäisille? Epäilen kyllä sen epäonnistuvan. Siellä on torakoita jo aivan tarpeeksi ja niistä he varmasti haluavat päästä eroon. Tästä voi tulla oikeasti hyvä vaihtokauppa. Otetaan esimerkiksi heinäsirkat. Niitä ei siellä syö kukaan ihminen ja niitä on mielettömän paljon. Ne tuhoavat paikallisten viljan ja nälänhätä on silloin edessä. Nyt voitaisiin kehitellä keino niiden houkuttelemiseksi pyydyksiin ja tuoda ne Suomeen normaalia ruokaa välttävien syötäväksi.

Tällä keinolla lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Afrikan nälkäiset saavat työtä torakoiden pyydystämisen muodossa, Lisäksi he saavat meiltä vastapainoksi aivan oikeaa ruokaa. Ravinnon puute on suurin syy massamaiseen muuttotulvaan. Työn ja täältä vietävän ruoan mukana tämä ongelma poistuisi. Hyöty olisi molemminpuolinen. Kerron tämän vinkin aivan ilmaiseksi ja toivon sen toteutuvan. Odotan kuitenkin, että normaalia ruokaa syövien eduista huolehditaan kotimaassamme. Minä haluan aitoa ruokaa jatkossakin. Oikeata lihaa. Oikeata ruisleipää. Maitoa ja voita.

Torakoista ja syöpäläisistä ei maailmassa koskaan päästä eroon. Yhdenlaisia torakoita riittää yhteiskunnan yläportailla. Päivän lehdessä on taas kerran juttua näistä syöpäläisistä. Nämä parempiosaiset nimittävät köyhiä ja työttömiä eläteiksi ja syöpäläisiksi. Samaan aikaan he kyllä ovat kuin russakat ahmimassa kaiken mitä köyhien veroeuroista irti saadaan. Yhteiskuntaluokka, joka itse säätää lait, käyttää niitä oman elintasonsa parantamiseen. Me emme tarvitse yhtään kasvatettavaa torakkaa lisää. Nämä sikiävät yhtä varoittamatta ja yllättäen kuin ne kuuluisat päämisterin faksit.

Varmasti käy niin, että maailmanlopun tullessa ja ihmiskunnan kuollessa vain torakat jäävät eloon. Näin on aina ollut. On tulevalle elämänmuodolle melkoinen onnettomuus löytää itsestään lisääntyvä kansanedustajien populaatio torakoiden joukosta. Nämä ihmistorakat kyllä selviävät ja alistavat alkuperäiset torakat ja russakat orjikseen.

Onnettomuus on se tulevalle torakoitten valtakunnalle.

Avainsanat: maailmanvanhintuhoeläin, heinäsirkatvaivana, nälkäajaaihmisetmaastamuuttoon, pääministerijäätteenmäki, exkansanedustajatuijanurmi