Satunnaiset kuvat

Ilves pariskunnan jälkijono

Uusimmat

Blogin arkisto

060 Erilaiset fasismin standardit

Maanantai 6.4.2020 klo 10:00 - yrjöpoeka

Kuka on natsi ja onko meillä puolueita, joitka sympatiseeraavat natsien rotuoppeja? Jos tätä kysytään vihreiltä ja vasemmistoliiton kannattajilta, he ovat tietävinään perussuomalaisten olevan natseja. Erittäin kätevästi ilmaisuissa tulevat esille määritelmät, natseja ja fasisteja. Nämä määritelmät eivät ole yksittäisten kannattajien ja puolueiden jäsenien omia ajatuksia. Nämä kaksi edellämainittua puoluetta ovat hyvin herkkinä lukemassa, mitä perussuomalaiset kulloinkin ääneen ajattelevat. Hyvinä esimerkkeinä ovat puheet hallitsemattoman maahanmuuton estämisestä. Samoin puheet Suomi ensin ajatuksesta.

Me kaikki tiedämme, että ihmiskunta lisääntyy liikaa maapallon kantokykyyn nähden. Kuvitelkaa millainen meteli syntyisi, jos Halla-aho kertoisi perussuomalaisten kannattavan toisen puolen ihmiskunnan tuhoamisesta. Vaikkapa neutroni pommeilla. Toisena vaihtoehtona olisi viruksen levittäminen, joka jättäisi asumukset ja infran kuntoon. Vielä kun tähän lisäisi, että kaikki tämä vain valkoisen rodun tulevaisuuden takia. On satavarmaa, että puolueen puheenjohtaja jua koko puolue joutuisi valtaisan hyökkäyksen kohteeksi. Valtakunnan oikeutta huudettaisiin hätiin. Voi sitä pahennuksen määrää joka humaaneissa puolueissa vallitsisi.

Ovatko vain perussuomalaiset tuhon lähettiläitä? Eivät valitettavasti ole. Suomessa on tällä hetkellä kahdet standardit puhutuista asioista. Yhdet on varustettu perussuomalaisia varten. Määritelmiä ei käytetä sellaisiin ihmisiin jotka edustavat oikeita humaaneja arvoja. Vihreriden Pekka Haavisto kertoi eilen twitterissä, että suuri luonnonsuojelija on poissa. Tällä hän tarkoitti Pentti Linkolaa. Haaviston mukaan Linkola on hänen suuri oppi isänsä. Linkola oli tärkeä henkilö vihreän liikkeen synnyssä. Hänen filosofiansa perustui ja perustuu siihen, että toinen puoli ihmisistä on liikaa ja ne pitäisi tuhota. Hän käytti loppuun saakka näitä argumentteja. Hänen mielestänsä ihmiskunta (valkoiset) ja luonto ei pelastu, ellei toinen puoli ihmiskunnasta katoa.

Jostakin kumman syystä Linkolaa ei syytetä rotuo oppien ja fasismin levittämisestä. Häntä ei tuomita väkivaltaisen opin levittämisestä. Vihreillä ja vasemmistoliitolla on henkilöitä puolueittensa johdossa, joiden mielestä heidän väkivaltansa on parempaa. Kun perussuomalaisten taustaryhmittymät marssivat kaduilla, sinnen ilmaantuu myös vasemmiston/vihreiden anarkistit. He kokevat olevansa humanismin levittäjiä. Eipä kyllä ole ihme, että nämä ryhmät itkevät Linkolan kuolemaa. Linkola sai ääneen kertoa, millaisesta maailmasta vihreät fasistit haaveilevat. Kuten Pekka Haavistokin. Julkisesti itkee julki fasistin kuolemaa. Sitä Pentti Linkola ajatuksineen oli ja on. Jään odottamaan, milloin joku perussuomalainen ilmaisee samat ajatukset ominaan.

Linkola on jatkossa synonyymi näille standardeille. Persut ovat ja pysyvät natseina. Vihreät ja vasemmisto ovat vain suuria luonnonsuojelijoita.

Avainsanat: erilaisetstandardit, fasismi, penttilinkola, pekkahaavisto

038 Ajattelemisen paikka

Maanantai 2.3.2020 klo 12:47 - yrjöpoeka

Viikonloppu kului remppaa tehden ja ilmeisesti ikääntyminen on tehnyt sen, että heräilin aamuyöstä pohtimaan seuraavaa liikettä. Viime viikon aikana heräsin melkein joka yö ja parhaimpana yönä oli puuhastelemassa heti 02,n jälkeen. Se ei tietenkään ole hyväksi ihmisen terveydelle, mutta ikääntyminen on tuonut lyhyemmät ja kevyemmät unet. Lisäksi on aina mahdollisuus ottaa päivätorkut sohvan pohjalla. Ja sen olen myös toteuttanut. Nyt kun yksi projekti on valmis, on pian aloitettava uuden projektin (rempan) suunnittelu. Kevät tuo ilmeisesti tontilleni myös sähköyhtiön kaivamaan vanhoja kaapeleita ylös ja laittamaan uutta tilalle. Se tietää tonttini toisen reunan täydellistä mylläämistä. Huonossa tapauksessa koko kesä menee väistellessä kaivureita.

Korona viruksesta on uutisoitu kiitettävästi ja taas kerran ihmiset ovat hurahtaneet median tuottamaan vedätykseen. Myönnän toki koronaviruksen aiheuttavan ongelmia ja tuottavan myös kuolemia. Mutta itse olen pohdiskellut toista vaihtoehtoa ihmisten peloittelemiseksi. Nythän kuolleita lasketaan esimerkiksi Kiinassa ruumis kerrallaan ja samoin muualla. Samaa aikaan kuolee esimerkiksi Kiinassa verrattomasti enemmän pelkästään kausi infulenssaan. Sama on tilanne kaikkialla. Myös meillä Suomessa. Mitäpä jos touhukas media aloittaa kuolleiden laskemisen ruumis kerrallaan. Joka aamu kerrattaisiin yön aikan kupsahtaneitten määrä.

Kausi infulenssa tappaa takuuvarmasti juuri samanikäistä väkeä kuin korona virus. Kaikki keuhkoihin suuntautuva tauti on ikääntyneille kohtalokasta. Mikäli ihmisen vastustuskyky on valmiiksi heikko ja samoin fyysinen kunto, on todennäköistä joutua tilastomerkinnäksi kuolleiden listalle. Kausi infulenssa tulee kuin juna joka vuosi ja sen tilastomerkinnöistä ei olla huolissaan. Pitäisi olla ja suojautua aivan samalla tavalla. Pestä kädet ja välttää yskivien ihmisten seuraa. Kausi infulenssalle on myös aina suojarokote. Kukaan ei ole arvioinut, kuinka monta ennenaikaista kuolemaa näillä rokotteilla on vuosittain estetty.

Olen saanut vaihtaa mielipiteitä viimeaikojen fasismi ja kommunisti keskusteluissa. Minulle todella väitettiin muuanna päivänä sosiaalisessa mediassa, että toisen maailmansodan päätyttyä kommunismista tuli demokratian voitto. Miljoonat venäläiset kuolleet ja myös muiden maiden kansojen siirrot Venäjän takamaille pakkotyöhön elämänsä loppuun asti, olisivat tästä väitteestä eri mieltä. Samoin Itä-Euroopan kansat ovat kertoneet kommunismin olleen kaikkea muuta kuin demokratiaa. Samoin sain silmilleni väitteen, että vain ja ainoastaan fasisti Saksa aloitti toisen maailmansodan.

Tässä kohtaa olisi jokaisen väittäjän lukea ja tutkia ensimmäisen maailmansodan aikaiset tapahtumat. Samoin sen tuottamat eväät seuraavaan sotaan. Sen sodan jälkeen Euroopassa ja erityisesti Saksassa oltiin aivan pohjalla. Miljoonia nuoria miehiä ajelehti työttöminä vailla tulevaisuutta. Aivan samoin kuin tänään maailmalla ajelehtii ilman työtä ja tulevaisuutta kymmeniä miljoonia nuoria miehiä. Näissä ajelehtivissa ihmisissä kasvoi sodan siemen ja lisäksi rauha koettiin nöyryytykseksi saksalaisille. Samaan aikaan Neuvostoliitto oli aloittanut maailman valloitus puuhastelunsa ja yhtä aikaa Saksan kanssa aloitti elintilansa laajentamisen. Siihen kurimukseen myös Suomi joutui. Suomen kohtalon määrittivät Stalin ja Hitler.

Fasismi ja kommunismi ovat molemmat yhtä pahoja. Näille aatteille ihmiset ovat pelkkää tykinruokaa. Se todistettiin maailmansodassa.

ps. Syyllisiä ovat myös ympärysvallat. Mikäli ne olisivat sotilaallisesti näyttäneet voimaansa, Hitler ei olisi uskaltanut tehdä sitä mitä teki. Sen kertoo myös historia. Heikko länsi antoi Hitlerin rauhansopimuksesta välittämättä aloittaa sotilaallisen varustautumisen. Heikko länsi antoi fasismille tilaa. Neuvostoliittoa se ei olisi pysäyttänyt. Talvisotaan olisi jouduttu joka tapauksessa.

Avainsanat: koronavirus, kausiinfulenssa, fasismi, kommunismi, ympärysvallat