Satunnaiset kuvat

Herrat 47cm ja 50cm

Uusimmat

Blogin arkisto

213 Syytetään muita

Perjantai 10.11.2017 klo 14:42 - yrjöpoeka

Toimiessani perussuomalaiset puolueessa sain seurata aitiopaikalta jytkyjen jälkimaininkeja. Tulvan mukana puolueeseen tuli henkilöitä, joita itse en olisi koskaan hyväksynyt jäseneksi. Joidenkin toilaluja selvitellessä näin kuinka voimaton ja suoraan sanottuna kynnetön oli puoluetoimisto. Pelätessään julkisuutta erottamisten takia hyväksyttiin melkeimpä mitä käytöstä vain. Sen rahvas huomasi hyvin nopeasti ja meno paheni siihen malliin, että oli itse vedettävä johtopäätökset. Jokainen voi tänään nähdä tuloksen.

Mitä tekivät puoluetoimiston ihmiset silloin? Mitä tekivät möläyttelijät ja sekoilijat? Siirtyivät vaivattomasti syyttelemään muita. Mediaa, puolueita ja valtaapitäviä. Jokainen mölisijä sai heti palstatilaa ja sekalainen äänestäjien joukko alkoi uskoa, että mölisijät ovat oikeassa. Media oli itse luomassaan noidankehässä. Jokaisella lööpillä mölisijät saivat uutta tuulta purjeisiin ja kansa tykkäsi. Nyt mölinä on hiljentynyt. Rahvaalla on oma mestari joukkojen johdossa ja nyt odotellaan valmista sanomaa. Sitä sitten jaetaan omassa ryhmässä. Muutamia tykkäyksiä ja kommentteja saatteenaan.

Loistavassa nosteessa olleet vihreät sokeutuivat aivan samalla tavalla. Kannatuksen kasvaessa alettiin uskoa tulevaan pääministeripostiin. Se huuma on nyt laskemassa, mutta kasvaneessa joukkiossa on samankaltaisia mölisijöitä mitä oli persuilla. Kasvaneessa joukossa on pyrittävä erottautumaan ja mediaan pääsemistä auttaa jokin raflaava aloitus. Helsinkiläinen vihreä Fatim Diarra repäisi vaatteensa ja kertoi maaseudulla olevan insestiä ja vaimojen hakkaamista. Median aloitettua julkisuuden tuottamisen sosiaalisen median avustamana, sujuvasti kerrottiin sen olevan kevyttä häppää.

Toisten poliittisten puolueiden aktiivien nostamana juttu paisui ja maaseudun vihreät joutuivat selittelyjen linjalle. Kuusamolainen aktiivi Mika Flöjt tuomitsi sen selkeästi ja vaati puoluetoimistolta toimia. Kesti useita päiviä ja puheenjohtaja oli hiljaa. Nyt anteeksi pyytely on jo myöhäistä ja se kävelee vastaan toreilla kuin persu Hakkaraisen hopeat. Mika Flöjt tunnetaan aktiivisena sosiaalisen median käyttäjänä ja hän nostelee nyt juttuja naamakirjan seinille muiden puolueiden toimista. Toimittaja Lauri Nurmen salaliittoja kuhiseva kirja persuista nousi esiin. Muutama tykkääjä ja kommentti kaunaiseen avaukseen ei maailmaa juuri paranna.

Seuraavaksi kohteeksi valikoitui itse päämisteri ja hänen uskontonsa. Vielä kaunaisemman avauksen jälkeen edelleen vain muutama tykkäys ja kommentti yhtä kaunaisilta samanmielisiltä. Flöjt on menossa juuri samaan ansaan mihin menivät perussuomalaiset jytkyjen jälkeen. Lähdetään syytämään sontaa toisten puolueiden toimijoista, eikä keskitytä omaan tekemiseen. Mitä enemmän ja llikaisemmilla tavoilla lyödään toisia poliitikkoja, sitä varmemmin tuuli kääntyy. Uskontoon liittyvä kauna on kaikkein pahinta.

Persut ja vihreät kulkevat samoja polkuja. Solvaaminen muistetaan ja keskustalaisilla on suuri joukko uskontoa harjoittavia jäseniä. Ei pidä vihreiden jälkeenpäin ihmetellä, miksi heidän maailmanparannus ja kieltolinjoille ei maakunnissa ole kannatusta. Tähän sopii taas kerran eräs tuttu sanonta.

Saat mitä tilaat.

Avainsanat: jytkynjälkeenonpoutasää, suomussalmenkirkonhopeat, fatimdiarrajainsesti, vihreätjulkisuudenansassa, vihreätvastustavatkehitystä, persujeniskulause