Satunnaiset kuvat

Ruukinkankaan urheilukenttä/kuva Teppo Turpeinen

Uusimmat

Blogin arkisto

069 EU on sittenkin ongelma?

Torstai 6.5.2010 klo 23:28 - yrjöpoeka

Uutisvirrasta löytyy jatkuvasti sellaisia signaaleja, että pikkuhiljaa muuallakin uskotaan Timo Soinin puheisiin. Perussuomalaisten puheenjohtaja on saanut kuulla olevansa vain pelkkä populisti, mitä nyt sanotaan George Friedmanin samoihin ajatuksiin? Amerikkalainen tutkija ei varmaankaan ole Soinin tilaamana asialla?

Säätila on säilynyt todella kylmänä, yöllä useita pakkas asteita. Päivisin satelee herkästi lunta, taitaa tulla kevät! Koleat kelit ovat aikaansaaneet sen, että minkäänlaista kevät tulvaa ei tule. Lumet sulavat pikkuhiljaa pois ja luvassa on tämän takia kylmä kesä. Normaali suomalainen villapaita kesä, kalastajana suosin sitä.

Kuntakeskuksessa käydessäni sain tänään paljon kannustusta, päivän paikallislehti julkaisi pikku uutisen ehdokkuudestani. Juroon kainuulaiseen tapaan sain kuulla, ”oohan jämynä sitten..”. Ihmiset ovat ajan hermolla ja Kreikka aihe oli tänään ykkönen. Eräs pariskunta naureskeli rahasta puhuttaessa, että olipa hyvä jättää oikeita Suomen markkoja talteen. Nyt niille alkaa olla jälleen kysyntää! Olisi todella hyvä palata markkaan ja katsoa, kuka ilkeää periä kahvikupillisesta kymmenen markkaa? Tai wc-maksu, yli kymmenen markkaa. Päivän aiheena itsellä oli auton kesärenkaat, kuka maksaisi kesärenkaista, 4 kpl, 2000 markkaa?

Esimerkkejä on paljon, toinen toistaan hullumpia.

Äitienpäivä lähestyy ja ravintolat ovat aloittaneet ilmoittelun siitä, kenellä on kalleimmat hinnat! Normaali ateria saadaan moninkertaisella hinnalla juhlavaksi ja äidit iloisiksi. Kerrankin kunnon sapuskaa, kyllä se on niin, että hinta takaa laadun!

Taidan viedä vaimoni ulos syömään, vien metsään, keitän nokipannukahvit ja paistamme makkaraa! Kaiken kruunaa vesisade jota on luvassa ja sen päälle savuava nuotio. Siinä silmien kirvelyn ohessa, voi sitten lausua jotakin asiaan kuuluvaa. Toivottavasti vaimo ei saa asiasta vihiä, sen pitää olla yllätys. :D

Avainsanat: georgefriedman, euonongelma, keväänedistyminen, kansanedustajaehdokkuus, suomenmarkka, äitienpäivälounas, nokipannukahvit, elähättäele