Satunnaiset kuvat

Tammikuu

Uusimmat

Blogin arkisto

051 Hän on täällä taas

Lauantai 4.3.2017 klo 19:41 - yrjöpoeka

Suomussalmen koulutoimi ja allekirjoittanut on saanut olla rauhassa Hyrynsalmelaisen suomen mestarin mekastukselta viimeisen vuoden ajan. Nyt näyttää siltä, että tämä häirikkö on saanut itselleen tietokoneen ja sontatulvaa piisaa. Julkinen media ei toki suostu tämän pellen kirjoituksia julkaisemaan, mutta sosiaalinen media on hänen kenttänsä. Erityisesti Suoli24 kuten sitä kutsun. Kaikki törky on sieltä itsestään.

Ilmeisesti tätä äänikuningasta ei yksikään puolue ottanut listoilleen. Vuosia jatkunut mekastus sai nyt uutta puhtia ja on aivan varmaa, että hän syyttää allekirjoittanutta tästä. Viime kuntavaaleissa tätä mekastajaa ei tunnettu ja hän livahti listoille. Kun se huomattiin ja häntä ei otettu enää vakavasti, hän otti syytöksensä kohteeksi allekirjoittaneen. Nyt jokaisessa poliittisessa ryhmässä ollaan tietoisia siitä, että oikeampi paikka on jokin suljettu tila.

Tällä hermoilijalla on sellainen tapa, että hän avaa keskusteluketjun Suoli24 sivustolla ja vastaa siihen heti toisella nimimerkillä. Tunari kun on, hän ei tajua, että tapojansa ei voi muuttaa. Teksteistä näkee helposti, että yksi ja sama pelle suoltaa kymmenia aloituksia ja vastailee niihin itse. Katsoin juuri tuolta Suoli24 Suomussalmi sivulta, että useita aloituksia on tehty ja samasta kynästä.

Solvauksillaan hän luulee joidenkin äänestäjien muuttavan äänestyskäyttäytymistään hänen kirjoitustensa johdosta. Sekava kirjoittelu ei toimi, vaan paremminkin antaa mahdolliselle lukijalle pontimen tutustua solvauksen kohteeseen paremmin. Toisekseen tämä pelle ei ymmärrä yhtä asiaa. Allekirjoittanut tunnetaan kutakuinkin hyvin Suomussalmella. Ei sitä tunnettavuutta heilauta jonkun sekoilijan kirjoitelmat. Kiitos kuitenkin siitä, että hän jaksaa kirjoittaa nimeni oikein. Se on aina hyväksi.

Aina kun Suoli24 sivuilla aloitetaan nimeeni liittyvä ketju, siihen osallistuu vastustajiani edellisestä poliittisesta ryhmästä. Jokainen meistä on tapojensa vanki ja jokaisella meistä on tunnistettava kirjoitusjälki. Koska itse kirjoitan kohtuullisen paljon, silmä harjaantuu näkemään niitä tunnistettavia yhtymäkohtia.

Katsoessani tänään sivustoja, jossa nimeni mainitaan, niistä löytyy niitä vanhoja väittämiä samojen ihmisten toimesta. Kiitän siitä, että olette ansiokkaasti tuonut nimeäni esiin. Yksi toive minulla on. Keksikää edes jotakin uutta. Omat sisäiset fantasianne minun tekemisistäni, ovat aika kulahtanutta kauraa. Kaiken lisäksi, olette aikuisia miehiä ja käyttäydytte kuin olisitte karanneet Niuvanniemeltä. Hoitonne on kesken.

Olen kyllä otettu siitä, että ainoana polittisena toimijana minun nimeäni mainitaan eniten tuolla Suoli24 sivustolla. Muita poliittisia toimijoita kirjoittajat eivät tiedä ilmeisesti olevankaan. Vuosikaupalla olen saanut nimettömiltä kirjoittajilta huutia. Olen todella ilahtunut siitä, että mitä enemmän nimeäni mainitaan netin palstoilla, sitä paremmin hakukoneet minut löytävät. Kiitos tästä ilmaisesta mainostamisesta.

Tämä sama ilmiö räjähtää ilmoille heti, jos nimeni ja kuvani esiintyvät lehtien sivuilla. Kommentoinnit pullahtavat täyteen kaunaista kirjoittelua. Kukaan muu Kainuulainen politiikko ei pääse samaan. Olen hyvin otettu tästä.

Paskaa saa heittää. Muistakaa vain kirjoittaa nimeni oikein.

Kaikki julkisuus on politiikan tekijälle aina hyväksi.

Avainsanat: suomussalmenkoulutoimi, häirikköpiinaa, suomi24suomussalmi, ilmaistajulkisuutta