Satunnaiset kuvat

teno 3-8.72007 033

Uusimmat

Blogin arkisto

077 Messias kutsuu opetuslapsiaan

Torstai 28.2.2019 klo 18:30 - yrjöpoeka

Kokoomus on aloittanut Antti Rinteen möyhentämisen. Kokoomuksen toivot twiittailevat Rinteen lisäävän veroja ja jakavan heidän rahojaan. Kokoomus on tehnyt omat suorituksensa ja se ei ole isolle osalle kansaa ollut hyväksi. Osalle sen on ollut mannaa taivaasta. Nimittäin hyväosaisille. Hyväpalkkaiset toimihenkilöt kiittävät veronalennuksista. Pääoman omistajat hinkuvat lisää hyvää, koska nyt he ovat saaneet itse vaatia mitä haluavat ja se on tullut paluupostissa. Kokoomus on myös jakanut yksityistämisen ilosanomaa ja siitä eivät ihan kaikki vanhukset ole varmoja, tykätäkkö vai kuolla pois. Useissa yksiköissä onkin kokoomuksen siunauksella kuolleisuus noussut.

Juha Sipilä on julkaissut vaalikirjan ja siitä on jaettu medioiden avulla ilosanomaa vaalikarjalle. Päällimmäisenä on noussut esille Messias Sipilän vetoomus. Messias vetoaa opetuslapsiinsa ja pyytää, ettei SDP saa nousta jakamaan heidän käärimiään voittoja. Tämä on taattua Messiaan sanomaa. Sitä samaa jota hän on jakanut koko vaalikauden. Eipä ole ihme, että minäkin olen saanut kuulla arvion, jossa Messiaan väitetään olevan oikeammalla kuin kokoomus. Minä kyllä allekirjoitan tämän arvion. Messias on pyörittänyt kepulaisten valtakoneiston suojaavan kätensä alle.

Usea on kysynyt, miksi keskustan valtakoneisto sietää Messiaan tekemiset? Voisin heittää kehiin oman arvioni aiheesta. Jossakin vaiheessa keskustalla oli rahoja ja arkistoja erityisesti perunakellareissa. Puoluesihteerinä hääri muuan Jarmo Korhonen. Silloin keskusta oli todella vahva ja sillä oli sormensa pelissä vähän joka paikiassa. Sitten remmiin astui lautakasojen ja ruususten unien näkijä, Matti Taneli Vanhanen. Lauta-matiksi häntä kutsuttiin joissakin yhteyksissä. Silloin katosivat voimat ja valta. Samalla keskusta velkaantui ja sillä ei ollut enää voimaa tehdä näyttäviä kampanjoita.

Perussuomalaisten jytkyt söivät runsaasti puoluetukirahaa. Sitä olisi tarvittu, koska suuret sponsorit olivat hukanneet keskustan. Ne jättivät vallasta pudonneen etsimään itseään. Lopulta kohtalo, tai oikeammin johdatus, puuttui peliin. Messias saapui häkäpönttö savuten keskustan tupailtoihin ja koska oltiin muutoinkin vahvalla lestadiolaisuus alueella, messiasta kuunneltiin. Alamaissa oleva opetuslapsien joukkio tarvitsi kipeästi johdatusta ja erityisesti rahaa. Messiaan mukana tulvehti ihana eurojen tuoksu.

Lopulta oli myös puoluetoimiston väen kiirehdittävä kumartamaan Messiasta. Eurojen tuoksu oli velkaiselle puolueelle siunaus. Siksi Apollonkadun väki haluaa pitää Messiaan ohjaksissa. Hänellä on sanomaa ja erityisesti ne kaivatut eurot kuulevat hänen kutsunsa. Näin meni hetken aikaa. Sitten alkoivat kentällä olevat vanhoilliset kysellä, onko Messiaalla Alkiolaista perimää. Onko hän Anne Bernerin lumoissa, seireenin joka ilmestyi tyhjästä. Messiaan tuella hän aloitti Pohjoisen-Suomen näivettämisen. Sen tuloksena opetuslapset ovat jättämässä mestarinsa.

Messias ei luovuta, vaan hän kirjoitti laintaulut seuraajilleen. Messiaalla on näky. SDP on itsestään saatanasta. Sillä on Antti Rinteen kasvot.

Mummoille aiotaan jakaa lisää vaippoja ja lisätä hoitajia. Julkista sosiaali- ja terveydenhoitoa aiotaan parantaa. Yksityisiä voittojen käärijöitä aiotaan verottaa hieman enemmän ja valvoa tiukemmin.

Messias kirjoittaa. Sellainen ei käy. Ei minun Suomessani.

Avainsanat: juhasipilänpamfletti, häkäpönttöauto, lentokapteeni, puoluesihteerijarmokorhonen, anttirinne, sdp

021 Kauas äänet karkaavat

Tiistai 17.2.2015 klo 13:17 - yrjöpoeka

Keskitalven ajan ovat jotkin tahot hakanneet päitänsä yhteen. Hakkaaminen on johtunut siitä, että näille tahoille on kasvanut luja usko kaikkivoipaisuuteen ja omaan erehtymättömyyteen. Tätä puuhaa on tehty polittisten järjestelmien sisällä. Tavoitteena on ollut omien valta-asemien sementointi. Tässä puuhassa ovat äidin-pojat ja eriasteiset lentäjät hyvin menestyneet. Mutta, mutta ja tästä seuraa todella iso mutta?

Nämä poliittiset toimijat eivät usko, että heidän toimillaan olisi vaikutusta äänestäjien käyttäytymiseen. Valitettavasti heidän vakaa uskonsa on hiekalle rakennettu. Viimeviikkojen aikana nämä toimen miehet ja naiset ovat saaneet poistettua useita vastuullisissa luottamustehtävissä toimineita naisia. On huomattava vielä se, että heidän mandaattinsa on johtunut vaalituloksesta ja ja miesten ja naisten tasa-arvosta. Näiden naisten savustamisella eivät eduskuntaan pyrkivät satraapit siis usko olevan mitään vaikutusta!

Ensimmäinen vaikuttava isku tälle uskolle on nähty tänään maakuntalehdessä. Lisää on minun tietojeni mukaan vielä tulossa. Kaikki eivät varmasti halua olla julkisuudessa, mutta he seuraavat aika pitkälle Sankilammen linjausta. Oman puolueeni kokonaisvaalituloksen kannalta tämä on kohtalokasta. Tein oman ennusteen vaalituloksesta jo viime syksynä ja nyt se todella näyttää toteutuvan tarkalleen. Näille satraapeille tämä on kyllä aivan oikein. Yksikään heistä ei pääse kansanedustajaksi.

Yksi puolue nauraa jo valmiiksi. Sen ei tarvitse enää tehdä yhtään mitään. Kun vain pysyy hiljaa, ei ainakaan vaaranna millään tavalla vaalitulosta. Häkäpönttöauton omistajan pitää olla hiljaa ja puolueohjelmaa ei saa avata. Tätä on mukava seurata. Kerrankin saan seurata ja katsella sitä sivusta.

Tulee siinä hernekeitoille hintaa!

------------

Oli aivan pakko hieman päivittää juttua, koska tuon Sankilammen uutisoinnin kommentointi kertoo oleellisen. Kommentointi kertoo pysyvästä katkeruudesta eteenpäinpyrkiviä naisia kohtaan. Miehiä ei koskaan käsiteltäisi tällä tavoin. Sankilampi on viimeisen puolenvuoden aikana pyytänyt puoluetta tekemän päätöksiä Kajaanin ja Kainuunpiirin tilanteesta. Mitään ei ole tehty. Sankilampea ei ole erotettu puolueesta. Nyt hän joutuu itse sen tekemään pakon edessä, koska tukea ei tule. Ainoastaan piirin viimeinen puheenjohtaja Maarit Nurmi tuki häntä ponnisteluissa. Lopputulos on kaikkien nähtävissä. Naiset syrjäytetään ja sitten puhutaan katkerista naisista.

Ei meillä ole naisvihaa...

Avainsanat: hiekallerakennettu, nahkurinorsilla, jaanasankilampi, sipilänhäkäpönttöauto