Satunnaiset kuvat

Kuusinki nuorena

Uusimmat

Blogin arkisto

019 Riittää!

Tiistai 1.3.2011 klo 0:05 - yrjöpoeka

Nyt riittää!

Nämä ovat sanat, joita sain tänään kuulla. Kaikille perussuomalaisten kansanedustaja ehdokkaille ei riitä se, mitä puolueemme eduskuntaryhmä tekee. Nyt kolme eteenpäinpyrkivää ehdokasta on tuhoamassa sen, mitä muut ovat kovalla kenttätyöllä aikaansaaneet. Heillä on omasta mielestään kaikki oikea tieto ja muut puolueessa ovat väärässä. Kukaan ei nyt kentällä oikein ymmärrä, miksi puolue antaa tämän tapahtua? Tästä ovat kaikki vastustajamme kansaa peloitelleet, voiton jälkeen puolueemme hajoaa kuten SMP. Nyt teemme sen vielä nopeammin, hajoitamme kaiken ennen vaaleja!

Viikonlopun aikana vaalipiirin lehdissä on näyttävästi kerrottu mitä kolmikko on vailla. Tänään tehdessäni vaalityötä Kuusamossa,  törmäsin aiheeseen Koillis Sanomien maanatai numeron mielipide palstalla. Tein työtä PerusS-tunnusliivit päälläni ja minut oli helppo tunnistaa. Nyt ei enää kysytä miksi! Nyt huudetaan, että riittää! Puolueen kannattajat eivät halua nähdä tällaista.Vastustajat sitä vastoin odottavat lisää.

Keskustelin tänään ihmisten kanssa ja he kaikki olivat samaa mieltä kuin minä. Miksi heitä yleensäkin on otettu perussuomalaisten ehdokkaiksi? Minä kysyn samaa. Miksi ja mitä varten? Mikäli jotkut ehdokkaat ovat eri mieltä kuin muut, he ovat aivan väärässä puolueessa.

Haluan tehdä vaalityötä jatkossakin yhtenäisen perussuomalaisen  puolueen kanssa. Sopiiko tämä kolmikko siihen? He eivät puhu muiden ehdokkaiden suulla ja en allekirjoita heidän sanomisiaan.

Johtopäätösten aika on nyt!

Avainsanat: hajoaakoperusuomalaistenrivit, vanhasestariittääuutisia, nytriittää