Satunnaiset kuvat

Ensimmäinen oikea LOHI

Uusimmat

Blogin arkisto

057 Vihan ja pelon ääniä

Lauantai 9.2.2019 klo 13:08 - yrjöpoeka

Päivitin aamulla naamakirjaa omilla ajatuksillani. Ajatukset kumpusivat siitä, mitä luin ja kuulin aamun uutisista. Uutisissa kerrottiin Attendo yhtiön ongelmista ja kuoleman tapauksista Alavuden hoitoyksikössä. Samoin runsaista ongelmista muualla. Päivitys lähti hyvin lyhyen miettimisen jälkeen. Olen nyt saanut siitä palautetta ja enimmät ovat tulleet, yllätys yllätys, puhelimen kautta. Soitoin ja tekstiviestein. He ovat pitäneet oikeana päivitystäni, mutta samalla liian uskallettuna. Heidän mielestään ei saisi näin rajusti julkisuudessa syytellä hallituspuolueita keskitysleirien perustamisesta.

Keskitysleiri on mielestäni lievä ilmaus sille, että lyhyessä ajassa (kuukausi) kuolee useita vanhuksia uudessa hoivayksikössä. Tämä ei vielä mitään, mutta hyvin paljon kertoo se, että yhteiskunta on joutunut ottamaan pikaisesti hoivakodin omaan valvontaan. Kuvittelin viimeviikolla nähneeni ja kuulleeni kaiken. Nähneeni ja kuulleeni pohjakosketuksen. Sitä se ei ollut. Nyt aamun uutisten jälkeen on pakko miettiä, onko meidän maahamme todella perustettu keskitysleirien verkosto? Suuret yksityiset hoivaketjut ovat saaneet hallituksen siunauksella perustaa niitä. Alavuden yksikön toiminta kertoo siitä, ettei ajatukseni ole kaukana siitä. Kuukauden aikana suuri määrä hoitajia on lähtenyt yksiköstä ja runsaasti kuolemia samassa paikassa. Voiko se olle yhteensattuma?

Eipä ole ihme, että kokoomuksen puheenjohtaja tuntee olonsa orvoksi. Kaikki se mitä on viimeisten vuosien aikana rakennettu on kaatumassa niskaan. Kaiken lisäksi puolueen sisällä kasvaa kapinaliike. Hyvä veli keskusta petti viime metreillä ja antoi kokoomuksen maistaa omaa lääkettään. Tässä taas toteutuu se, että kepu pettää aina. Se voi pettää jopa veljensä, kuin raamatun kertomuksissa. Sosiaalisessa mediassa kepulaiset kuvittelevat pärjäävänsä puolustamalla profeetta Sipilää. Voin kyllä kertoa heille, että tämä on huonompi diili kuin raviveto. Sipilä on juuri nyt väärä hevonen.

Vihaa on nostatettu runsaasti Oulun suunnalla. Kaupunki hakee ja saa valtiolta useita miljoonia raiskaustapausten tiimoilta. Koko valtakunta on ollut oikeutetun vihan vallassa alaikäisten ”lasten” raiskausten takia. Ulkomaalaiset, ilmeisesti Irakilaiset, nuoret miehet ovat saaneet purkautua paineistaan yhteen ainoaan naiseen. On pakko käyttää sanaa nainen, koska kuka meistä voi tänään sanoa ilman henkilöllisyyspapereita jonkun olevan alaikäinen? Kaupungilla sitä et voi sanoa kenestäkään vastantulijasta. Nuoret ovat todella aikuismaisia. Erityisesti silloin, kun he haluavat näyttää aikuislta.

Oulun tapaus on minusta näyttänyt ja kuulostanut aika erikoiselta. Viikko sitten en vielä rohjennut sanoa ääneen epäilyksiäni, mutta nyt sen teen. Ensimmäiseksi, oliko ”alaikäinen” alkuperäinen suomalainen? Oliko kyseessä raiskaus? Vai maksullinen seksi? Tätä kysyn juuri sen yhden tapauksen vuoksi, jossa on kerrotuu yhden ”alaikäisen” joutuneen samojen miesten raiskaamaksi usean kuukauden ajan. Tästä on heitelty niin paljon erilaisia uskomattomia väitteitä, että minä uskallan provosoida.

Onko niin, että pölyn laskeuduttua (eduskuntavaalit) huomaamme kysymyksessä olleen nuoren naisen myyneen itseään. Hän on siirtänyt Irakilaisten saamat eurot eurot jonnekin, esim. Nigeriaan.

Alaikäisyys ja itsensä myyminen. Rikos vai toimeentulo?

Avainsanat: naamakirjanpäivitys, keskitysleiriverkosto, attendo, heinrichhimmler, seksinmyyminen