Satunnaiset kuvat

Syysmyrskyn satoa

Uusimmat

Blogin arkisto

024 Käsien pesua

Tiistai 15.1.2019 klo 19:29 - yrjöpoeka

Syytöksiä sinkoilee sosiaalisessa mediassa ja samoin käy myös perinteisessä mediassa. Kaikissa tapauksissa syytellään toisia osapuolia hallitsemattomasta maahanmuutosta. Varmaa on vain se, että perussuomalaiset ovat alusta asti vastustaneet maahanmuuttoa. Samaa he tekevät vieläkin ja entistä äänekkäämmin. Sillä ei tietysti ole mitään merkitystä, että eduskuntavaalit ovat ihan lähitulevaisuudessa. Puolueen johto muikistelee gallupien loisteessa. Persut unohtavat yhden asian. He kaikki hyväksyivät hallituksessa olleessaan maahantulijoiden tulvan 2015. Muutoksia ei vaatinut uusi puheenjohtaja Halla-aho 2017.

Tänään olen kuunnellut ja lueskellut aiheesta tulvivaa uutisvirtaa. Hallitus on nyt pyrkimässä siihen, että vielä ennen kevättä ehditään runnoa kolme pikalakia ja tehdä muutoksia esimerkiksi rangaistuksiin. Jokainen puhuu vain ulkomaalaisiin kohdistuvista muutoksista ja sen jopa halutaan näyttävän siltä. Tosiasia on kuitenkin se, että lakien astuessa voimaan rangaistukset kovenevat kaikille. Laissa ei voi olla rajausta sille, minkä rotuinen maassa asuva tai oleskeleva kansalainen on. Siellä ei voi olla rajoituksia uskonnollisuutta koskien. Jokainen Suomen alueella oleileva saa ansionsa mukaan. Pidän itsekin todella hyvänä rangaistusten koventamista. Vielä voisi lisätä lakeihin uhreille maksettavien korvauksien vähimmäismääristä, esimerkiksi 500 000 euroa.

Ainoa asia mikä pysyy entisellään, on uhrien asema. Politiikot nyt vaalien alla hurskastelevat, mutta siihen se sitten jääkin. Nuorten hyväksikäytettyjen ja hyvin pieninä lapsina raiskattujen kohtaloista eräässä uskonnollisessa yhteisössä ei edes haluta puhua. Vaikka se koskettaa tuhansia Oulun vaalipiirin asukkaita. Tänäänkin kaikki ovat puhuneet vain ulkomaalaisten nuorten miesten asioista ja heidän himoistaan. Politiikot, kansalaiset, sosiaalinen media ja kaikentietävä julkien media. Jokainen puhuu vain tekijöistä. Minä nostaisin vaalien ykköasiaksi uhrien aseman. Heidän kunniaansa ei puolusta Suomessa yksikään vastuullinen taho. Jos joku yksittäinen kansalainen yrittää asian nostaa esille, hänet vaiennetaan. Tänään saa puhua vain ulkomaalaisista raiskaajista.

Edes vasemmisto ei enää tohdi äänestäjien pelosta puhua uhreista. Hekin unohtavat sen nyt autuaasti. Ei pidä ihmetellä, että nuorempi lukenut väestö ei enää innostu äänestämisestä. Kaikki näkevät millaista käsien pesua nyt harjoitetaan. Todennäköistä nyt onkin, että vaaleissa äänestävät vain kiihoittuneet maahanmuuton vastustajat. Äänestäjät voivat myös pestä kätensä ja jäädä kotiin nukkumaan.

Kaikki puolueet ovat tänään hyrisseet tyytyväisyyttään tästä yhteisestä tahdon ilmaisusta. Hallitus myös huomasi tässä oivan sauman iskeä kiistelty henkilötietolaki lävitse. Poliisit saivat mitä halusivat ja nyt aivan pyytämättä ja yllättäen. Hallitus voisi myös tämän hurmoksen aikana survoa listoille uusien hävittäjien hankinnan. Ja lisätä niiden määrää tasalukuun sataan. Nyt saa kaiken lävitse, koska ulkomaalaisten uhka on niin armoton.

Raiskatut tytöt vaietkoon. He ovat tarpeellinen uhri eduskuntavaaleissa.

Avainsanat: minäpesenkätenitästä, henkilötietolaki, rangaistustenkovaentaminenseksuaalirikoksissa, nainenvaietkoonseurakunnassa