Satunnaiset kuvat

Lähiruokaa

Uusimmat

Blogin arkisto

021 Kauas äänet karkaavat

Tiistai 17.2.2015 klo 13:17 - yrjöpoeka

Keskitalven ajan ovat jotkin tahot hakanneet päitänsä yhteen. Hakkaaminen on johtunut siitä, että näille tahoille on kasvanut luja usko kaikkivoipaisuuteen ja omaan erehtymättömyyteen. Tätä puuhaa on tehty polittisten järjestelmien sisällä. Tavoitteena on ollut omien valta-asemien sementointi. Tässä puuhassa ovat äidin-pojat ja eriasteiset lentäjät hyvin menestyneet. Mutta, mutta ja tästä seuraa todella iso mutta?

Nämä poliittiset toimijat eivät usko, että heidän toimillaan olisi vaikutusta äänestäjien käyttäytymiseen. Valitettavasti heidän vakaa uskonsa on hiekalle rakennettu. Viimeviikkojen aikana nämä toimen miehet ja naiset ovat saaneet poistettua useita vastuullisissa luottamustehtävissä toimineita naisia. On huomattava vielä se, että heidän mandaattinsa on johtunut vaalituloksesta ja ja miesten ja naisten tasa-arvosta. Näiden naisten savustamisella eivät eduskuntaan pyrkivät satraapit siis usko olevan mitään vaikutusta!

Ensimmäinen vaikuttava isku tälle uskolle on nähty tänään maakuntalehdessä. Lisää on minun tietojeni mukaan vielä tulossa. Kaikki eivät varmasti halua olla julkisuudessa, mutta he seuraavat aika pitkälle Sankilammen linjausta. Oman puolueeni kokonaisvaalituloksen kannalta tämä on kohtalokasta. Tein oman ennusteen vaalituloksesta jo viime syksynä ja nyt se todella näyttää toteutuvan tarkalleen. Näille satraapeille tämä on kyllä aivan oikein. Yksikään heistä ei pääse kansanedustajaksi.

Yksi puolue nauraa jo valmiiksi. Sen ei tarvitse enää tehdä yhtään mitään. Kun vain pysyy hiljaa, ei ainakaan vaaranna millään tavalla vaalitulosta. Häkäpönttöauton omistajan pitää olla hiljaa ja puolueohjelmaa ei saa avata. Tätä on mukava seurata. Kerrankin saan seurata ja katsella sitä sivusta.

Tulee siinä hernekeitoille hintaa!

------------

Oli aivan pakko hieman päivittää juttua, koska tuon Sankilammen uutisoinnin kommentointi kertoo oleellisen. Kommentointi kertoo pysyvästä katkeruudesta eteenpäinpyrkiviä naisia kohtaan. Miehiä ei koskaan käsiteltäisi tällä tavoin. Sankilampi on viimeisen puolenvuoden aikana pyytänyt puoluetta tekemän päätöksiä Kajaanin ja Kainuunpiirin tilanteesta. Mitään ei ole tehty. Sankilampea ei ole erotettu puolueesta. Nyt hän joutuu itse sen tekemään pakon edessä, koska tukea ei tule. Ainoastaan piirin viimeinen puheenjohtaja Maarit Nurmi tuki häntä ponnisteluissa. Lopputulos on kaikkien nähtävissä. Naiset syrjäytetään ja sitten puhutaan katkerista naisista.

Ei meillä ole naisvihaa...

Avainsanat: hiekallerakennettu, nahkurinorsilla, jaanasankilampi, sipilänhäkäpönttöauto