Satunnaiset kuvat

koivumutkan kaunotar

Uusimmat

Blogin arkisto

088 Juhannuksen satoa

Sunnuntai 27.6.2010 klo 20:18 - yrjöpoeka

Tänään sain viettää oikein mukavan kalastuspäivän vaimoni mukana. Kaiken lisäksi kala oli hyvällä syönnillä ja erityisesti vaimoni sai onkeensa tarttumaan isoja vonkaleita. Mato onki oli hyvä väline ja sillä vaimoni sai myös ison hauen rantaan. Nyt on savustus laatikko lämmennyt ja osa kaloista on fileinä pakastimessa. Juhannus taimenta on suolassa ja huomenna kokeillaan sen maistumista uutisperunoiden kanssa.

Juhannuksen satoa oli myös tämä uutinen kotikuntani tapahtumista. On sanottava, että kyllä on miehellä ollut älynväläys ryhtyä poralla aukaisemaan kranaattia! Tuon tapainen puuhastelu on todella hupaa omalle ja muiden hengelle.

Juhannuksen satoa ovat myös uutiset tappeluista ja vesillä tapahtuneista onnettomuuksista. Autoilu ja alkoholi kuuluvat myös juhannuksen viettoon. Kaiken tämän seurauksena useissa perheissä vietetään suruaikaa. 20 kuollutta on viikonlopun saldo ja tämän uutisoinnin ansiosta ei juhannuksesta sitten muuta muistetakaan.

Suuri yleisö lukee ja kuulee vain uutisotsikot ja kaikki erinomaisen hyvät asiat jäävät kaiken surkuttelun alle. Juhannuksena on vietetty häitä ja monia muita tunteita liikuttavia tapahtumia on ollut ympäri Suomea. Suurin osa suomalaisista on saanut viettää todella antoisan juhannusjuhlan ja ihmiset ovat saaneet viettää aikaa läheistensä kanssa.

Melkein kaikki Suomalaiset selvisivät normaalisti juhannuksesta. Kaiken lisäksi hengissä!

Avainsanat: juhannuksensatoa, kalansaalista, humalassaörvellystä, panssarikranaatti, juhannushäät