Satunnaiset kuvat

Lähiruokaa

Uusimmat

Blogin arkisto

083 Hyväuskoiset ja hyödylliset idiootit

Lauantai 7.4.2018 klo 11:53

Jokaisen kirjoittajan tulisi pitää ohjenuoranaan sellaista kirjoittamista, että se täyttää hyvän tavan kriiteerit. Henkilöitä ei nimitellä ja kirjoitetaan asiaa. Tänään on pakko poiketa tuosta ensimmäisestä. Pakko tulee siitä, että pidän itseäni isänmaallisena ihmisenä ja en hyväksy Suomen myymistä omien alhaisten etujen takia. Nämä Suomen syöjät kuvittelevat olevansa fiksuja ja saavansa poliittista hyötyä itäisen naapurimme nuoleskelusta.

Historian aikana on tullut selväksi, että olipa rajan takana voimassa mikä tahansa yhteiskuntamuoto, niin he ovat itsekkäitä. Mikäli jostakin löytyy hyväuskoisia idiootteja käytettäväksi, ottavat he sen ilomielin vastaan. Ajan tullen he tietävät mitä pettureille tehdään. Heistä on ensimmäiseksi tehtävä madonruokaa. Karjalan korvissa kasvaa tuuheita metsiä tuhansien hyväuskoisten hölmöjen kustannuksella. Itäinen naapurimme osaa käsitellä idiootit hyvin ja siitä hyvänä esimerkkinä Englannin hermomyrkkyisku. Aina ei tarvitse antaa niskalaukausta, vaan hoitaa asia muilla keinoilla ja niitä heillä on runsaasti varastossa.

Nämä hyväuskoiset idiootit ovat perussuomalaisia kansanedustajia. He nuolevat Putinia ja hänen vahvaa valtakoneistoaan. Laura Huhtasaari kastelee housunsa, kun toimittaja sattuu kyselemään Trumpista tai Putinista. Juuri näinä aikoina Venäjä etsii tiheällä kammalla hyväuskoisia hölmöjä kaikkialta Euroopasta puhumaan heidän puolestaan. Suomessa nämä hyväuskoiset ovat niin idiootteja, että heitä ei tarvitse pyytää. Muistuvat ajat entisen mieleen, kun toverit ja kepulaiset mielistelivät Neuvostoliiton johtajia. Nyt usealla entisellä politiikolla on ahdistuneet oltavat. Koskaan ei tiedä, milloin toverit tulevat kyselemään uusia vastapalveluksia. Arkistot ovat Venäjällä hyviä ja huolella pidettyjä.

Nyt näihin arkistoihin lisätään jokapäivä lisää hyväuskoisia perussuomalaisia. Kätevää on se, että he ilmoittautuvat itse. Toivottavasti SUPO pitää hyvää kortistoa näistä itsenäisen Suomen myyjistä. Veikko Vennamo kääntyilee tänään levottomasti haudassaan. Timo Soini ja kumppanit myivät aatteensa muutamasta hillotolpasta ja heitä ei edes hävetä. Ahneilla on paskainen loppu ja hyväuskoisilla idiooteilla vielä surkeampi. Poliisi taustaisen kansanedustaja Tom Packalen esiintyminen oli aikamoinen pohjanoteeraus A-Talkissa torstaina. Hänellä oli sellaisia vertauksia, että jonkun pitäisi haastaa hänet oikeuteen Karjalan myymisestä.

Lukiessani toimittaja Timo Haapalan analyysiä Iltasanomista, voin allekirjoittaa hänen näkemyksensä. Sillä lisäyksellä, että hän voisi surutta nimittää näitä hyväuskoisiksi idiooteiksi. Olemme jo viimevuosina tottuneet siihen, että kansanedustajien sivistyksen taso on vajonnut pohjalle. Siksi tämä idioottien määrä ei yllätä. Ei myöskään heidän puolueensa. Seuraavissa vaaleissa kansalla on mahdollisuus nostaa kansanedustajien tasoa. Sen voi huoletta sanoa, että näitä idiootteja on paljon vähemmän. Sinisiä vieläkin vähemmän. Soinia ei yhtäkään.

Pohja se on idiotismillakin.

Avainsanat: hyväuskoisetjahyödyllisetidiootit, perussuomalaisetkansanedustajat, laurahuhtasaari, tompackalen, toimittajatimohaapala, veikkovennamonperintöhukassa

009 Hyödylliset idiootit

Lauantai 16.1.2016 klo 16:00 - yrjöpoeka

Viimevuoden loppupuolella aloitin kaverilistani siivouksen facebookissa. Siivouksen lähtökohtana oli se, kuinka paljon siivottavat olivat jakaneet MV-lehden ja vastaavien trolli lehtien ns. uutisia. Väsyin totaalisesti jatkuvaan negatiiviseen informaatio tulvaan. Olen jatkanut samalla linjalla.

Vuoden 2011 vaaleissa olin ehdokkaana ja kantavana teemana oli: Tätä maata ei myydä eikä vuokrata. Lause tuli siitä, että olin seurannut tiiviisti venäläisten maakauppoja. Kukaan ei tuntunut olevan kiinnostunut asiasta ja kauppoja perusteltiin milloin milläkin. Kaupan kohteet olivat jostakin kumman syystä jatkuvasti sellaisia, että niillä oli tärkeä merkitys oman maan puolustukselle ja turvallisuudelle.

Silloin oli vallassa vielä sellainen sukupolvi, joka luuli vastakkain asettelun ajan olevan mennyttä. Nyt olemme nähneet, että juuri Venäjä ajaa vastakkainasettelua. Venäjän karhu on edelleenkin se, jota kaikkien suomalaisten pitäisi kavahtaa. Sodankäynnin muodot ovat muuttuneet. Yhden esimerkin näimme viime vuoden puolella Ukrainassa. Venäjä miehitti yhden osan Ukrainaa pienillä vihreillä miehillä.

Nykyaikaiseen sodankäyntiin kuuluu myös informaatio sodankäynti. Vanhan Neuvostoliiton aikana se oli tökeröä, mutta riittävän usein toistettuna tepsi ainakin omaan väkeen. Samoin se tepsi myös osaan suomalaisia. Neuvostoliitto nimitti sitä joukkoa hyödyllisiksi idiooteiksi. Nyky Venäjä jatkaa samoilla linjoilla. Jatkuvalla syötöllä tökeröä prapagandaa omalle väestölle ja väestö lopulta uskoo.

Venäjä hyödyntää naapurimaidensa hyödyllisiä idiootteja sosiaalisessa mediassa. Suomessa näitä tuntuu löytyvän runsain mitoin. Niinsanottujen vaihtoehto lehtien sanomana on tarjota lukijoille toisenlainen totuus. Totuus joka ei ole riippuvainen valtiokoneiston tuottamista uutisista. Tämä trollaus on onnistunut. Näiden medioiden lukijat uskovat salaliittoihin, joiden tuottajina on YLE ja valtion virkamieskunta. Idiootit todella uskovat näiden trolli lehtien toistoihin.

Kaikkein uskomattominta on se, että idiooteiksi tunnustautuu trolli uutisten jakajina tunnettuja kansalaisia. Erään puolueen kannattajissa heitä on sitten pilvin pimein. Kummallista on vielä sekin, että nämä ihmiset tunnustautuvat isänmaallisiksi ihmisiksi. Suomen lippua kannetaan ja leijona tunnusta pidetään valkoisen rodun jumalana. Samalla kun tunnustetaan uskoa trolli lehdistön aatteille, tunnustetaan uskoa Venäjälle.

Mitä useamman suomalaisen pää saadaan tällä hölynpölyllä pyörälle, sitä parempi - ainakin Venäjän propagandisteille.

Neuvostoliiton voiman päivinä kommunismille myönteisiä länsimaisia intellektuelleja oli tapana kutsua hyödyllisiksi idiooteiksi.

Meidän aikamme hyödyllisiä idiootteja ovat MV-lehden propagandan hyväuskoiset levittäjät.”

Edellä oleva lainaus on Kauppalehden uutispäällikkö Mikko Metsämäen kirjoituksesta ko.lehdestä.

Taidatko sen paremmin sanoa.

Avainsanat: negatiivineninformaatio, mvlehti, hyödyllisetidiootit