Satunnaiset kuvat

Kuningastaimen

Uusimmat

Blogin arkisto

205 Hyvä elämä, mitä se on?

Perjantai 4.12.2009 klo 21:14 - yrjöpoeka

Hyvää elämää on se, kun Ilona tyttö tuli pitkästä aikaa hallinnoimaan ukkia ja mummoa. Viimeksi nähdessämme, minua jäi surettamaan tyttöä vaivannut ikävä. Viikonlopun aikana on mahdollisuus poistaa osa ikävää.

Tänään on muutoinkin ollut todella hyvä päivä, on ollut mahdollisuus jutella hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Lieneekö joulunalus aika, joka saa ihmiset todella hyvälle tuulelle? Oli miten oli, tapaamisista jäi todella hyvä mieli. Kaiken lisäksi Kultaisen Kukon lounaalla oli oikein hyvää maksa ruokaa ja hyvä pöytä seura kruunasi kokonaisuuden.

Postilaatikko oikein pursui paksuja kokous kirjeitä, lukemista viikonlopulle piisaa. Vuodenvaihteeseen liittyvät tärkeimmät kokoukset, päätetään seuraavan vuoden talousarviosta. Se tietää pitkiä kokouksia, jokaisen valtuutetun, joka ei ole hallituksessa tai lautakunnissa, on sanottava oma painava sanansa. Omasta mielestäni, huolimatta kaiken kattavasta lamasta, sosiaali- ja terveyspuolen talousarvio on kohtuullisen hyvä. Siinä on otettu huomioon myös kansalaisten toiveita, syyskesällä pidetyn kuulemisen pohjalta. Toivottavasti ne kansalaisia kuohuttaneet asiat saadaan korjattua, jotka eivät vaadi suoranaista rahaa, vaan kyseessä on enemmänkin asenteissa olevia vikoja. Niitä asioita seurataan lautakunnan taholta tulevana vuonna ja uskon myös koneiston ottaneen opiksi menneistä vuosista.

Tytön kilkatus kuuluu talon joka sopesta ja kysymyksiä mummolle riittää. Nyt on lopetettava kirjoittelu ja otettava oma osansa hyvästä elämästä.

Lapsenlapsi on sitä, hyvää elämää.

Avainsanat: ilona, mummo, ukki, ikävä, joulunalus, talousarvio, kilkatus, hyväelämä