Satunnaiset kuvat

yrjöpoeka ja taimen

Uusimmat

Blogin arkisto

090 Tuhkat silmille

Tiistai 27.10.2015 klo 10:30 - yrjöpoeka

Tätä määritelmää voisi käyttää, kun olen aamun kuunnellut tynkkysen koottuja selityksiä uutisvirrasta. Minä olen päättänyt, tällä lausella alkavat hänen sanomisensa. Nyt hän oli päättänyt puoluehallitusta perumaan hänen erottamisensa. Tynkkynen on kuten entinen puolusihteeri Jarmo Korhonen. Tuhkat silmille. Kyllä media auttaa.

Jotenkin kummallista on tuo median käyttäytyminen. Yrittävät kaikin tavoin estää perussuomalaista puoluetta erottamasta yhtä jäsentään. Sillä tavalla sen kyllä voi ymmärtää, että kaikki pelkäävät mihin puolueeseen tämä BB-mies suuntaa jatkossa katseensa. Jopa Halla-Ahosta on eilisen aikana tullut median lemmikki. Hänestä kehittyy median ansiosta demokratian puolustaja.

Tuhkaa on pölissyt silmille ja vielä enemmän korville minun kannanottojeni takia. Erityisesti kantani pakolaisiin ja turvapaikanhakijoihin kaivertaa. Minusta tässä ei ole mitään kummallista. Ei edes perussuomalaisille. Suomi on kansainvälisin sopimuksin hyväksynyt tiettyjä asioita ja niitten mukaan eletään. Ei rajoja suljeta sen takia, että ihmisiä saapuu turvapaikkaa anomaan.

Itse koen olevani maahanmuuttokriittinen ja kannatan valikoivaa maahanmuuttoa. Olen aikaisemmin kirjoittanut aiheesta ja ottanut malliesimerkiksi Uuden-Seelannin. Tähän ei ole lähdetty ja tällä hetkellä se on myöhäistä. Nyt muuttajia tulee. Heidän ikänsä on oikea, mutta kielitaito ja koulutus eivät välttämättä nyt kohtaa Suomen todellisuutta.

Tämä ei ole vakuuttanut huutajia. Minun pitäisi kaikin tavoin estää ”vääränlaisten” (keitä he lienevät) ihmisten tulo maahan. Mitä kovemmaksi huutaminen vääristä ihmisistä on kasvanut, sitä kovemmin minä puolustan ihmisarvoa. Ulkomaalaisuus, uskonto ja väri, ei tee heistä erilaisia ihmisinä. Heillä on täsmälleen samat tarpeet kuin suomalaisillakin. Suomessa heille kuuluvat samat oikeudetkin, vaikka muuta yritetään väittää.

Olen elämäni aikana kohdannut paljon erilaisuutta, mitä ihmiskirjossa on. Siksi olen joutunut heitä myös puolustamaan ja sitä en aio lopettaa. Viime vuosisadalla kohkattiin paljon Euroopassa vääristä ihmisistä. Kaikki ongelmat vieritettiin heidän syykseen. Mitä sitten seurasi? Itkua ja hammasten kiristystä. Verta ja kyyneliä.

Tulen omalta osaltani tappelemaan sitä vastaan, että ihmisiä aletaan jaottelemaan oikeisiin ja vääriin. Peussuomalainen puolue on alusta asti ollut pienen ihmisen asialla. Juuri ne pienet ihmiset ovat kohottaneet puolueen nykyiselle jalustalle. En halua luovuttaa puolueessa valtaa onnenonkijoille ja ihmisarvon polkijoille.

Minä päätin tynkkyset voivat perustaa oman puolueensa. Pitäkää tunkkinne!

Avainsanat: korhonenperunakellarissa, vääränlainenihminen, ihmisarvonkunnioittaminen