Satunnaiset kuvat

teno 3-8.72007 073

Uusimmat

Blogin arkisto

058 Puoluekokouksen aattona

Perjantai 7.8.2015 klo 10:06 - yrjöpoeka

Perussuomalaisten 20-puoluekokous pidetään viikonvaihteessa Turussa. Kyseessä on juhlakokous. Toiseksi se on ensimmäinen kokous hallituspuolueena. Kaiken piti olla hyvin.

Valitettavasti Immosgaten aiheuttaman huuman peruna, puolue on nyt alkanut käyttäytyä lammasmaisesti. Puoluekokoukseen on kuulunut aina puoluejohdon ja kansalaisten kohtaaminen kulloisenkin kokouspaikan torilla. Nyt työmies Putkonen ilmineeraa, ettei torille mennä joidenkin takkutukkien mahdollisesti aiheuttaman uhan takia! Posken kääntäminen on joskus hyvästä, muttei nyt! Silloin kun alamme pelätä jotakin epämääräistä uhkaa, olemme hävinneet.

Perinteisesti takkutukat ja ns. suvaitsevaisto on pitänyt perussuomalaisten olemassaoloa uhkana. Puolueen kasvettua nykyiseen kokoonsa, sen ei pidä alistua yleisen ilmapiirin aiheuttaman mediavaahdon takia. Torille ja Suomen lipun kanssa! Minä en usko, että mikään ryhmittymä olisi aiheuttamassa mitään mellakointia. Sellainen ei ole kuulunut Suomessa tapoihin ja en usko, että tämä suvaitsevaisto sen tavan uskaltaisi aloittaa.

Minulta on kyselty harva se päivä, aionko mennä puoluekokoukseen? Olen kysyjille vastannut, etten aio mennä. Entisen kansanedustajan aloittama kampanjointi allekirjoittaneen erottamiseksi puolueesta on suurin syy. Patavanhoilliset ja oikeasti äärivasemmalla/vihreät tahot puolueessamme ovat sellaisia voimia, ettei puolueen tulevaisuus näytä nyt hyvältä. Olli Immonen on paljon lähempänä perussuomalaisuutta, kuin edellämainitut tahot. Jokainen tunnistaa kyllä itsensä tekstistäni ja se aiheuttaa lisää erohuutoja.

2011 vaalien alla jokainen puolue keskittyi morkkaamaan perussuomalaisia. Silloin keskityimme vain omaan tekemiseemme. Niin pitäisi tehdä nytkin. Annetaan vastustajien huutaa. Ääntä maailmaan mahtuu. Mikäli vastustajat saavat pikkaisenkin vastakaikua puolueestamme, kuten nyt on Immosgaten aikana tapahtunut, meteli saa siitä lisää polttoainetta. Hallituspuolueeksi siirtymisen ei olisi pitänyt muuttaa omia tapojamme. Puolueessamme pitää olla särmää! Sen takia sitä on äänestetty. Nyt hallituspuolueena olemme muuttumassa kansankodin puudeleiksi. Muutos on jo käynnissä.

Meillä oli vaaleissa puolueena omat teemamme. Puolustetaan ja ajetaan niitä. Pidetään puolueemme särmiä täynnä olevana. Tehdään itse omat päätöksemme ja valintamme. Äänestäjät ratkaisevat lopun, eivät median gallupit.

Toivotan kaikille ystävilleni erinomaista kokousviikonloppua Turuus! Tehkää hyviä valintoja!

Avainsanat: perussuomalaiset20-vuotisjuhlakokous, immosgate, kansakunnapuudeli

056 Kesätauko, vai onko sitä

Keskiviikko 29.7.2015 klo 9:43 - yrjöpoeka

Kuvittelin juhannuksen jälkeen, että Suomi hiljenee ja mitään ei tapahdu. Kuvittelu oli turhaa. Ei tarvita kuin pienen pieni risahdus perussuomalaisten joukosta, silloin media villiintyy. Kansanedustaja Immosen päivitykset yöaikaan olivat sellainen viritys, että nyt ovat kaikki päivystävät dosentit palkattu kommentoimaan aihetta. Televisio on täynnä tuomiota. Tietty osa viherpunakoista hyppii ja riekkuu toreilla. Ja media suoltaa ymmärrystä kiihotukselle perussuomalaisia kohtaan.

Palatessani kalastusreissulta pohjoisesta, putosin keskelle kiehuvaa mediamylläkkää. Immonen on lähtenyt lomailemaan ja muut saavat paikata hänen jättämäänsä aukkoa. Oli ilo seurata televisiosta maanataina, kun kolme perussuomalaista nuoremman polven edustajaa oli kuultavina aiheesta. Tätä vain lisää. Immoselta niin hyvä avaus, etteivät perussuomalaiset olisi koskaan saaneet rahalla asialleen näin hyvää näkyvyyttä!

Immosen tyyli ei ole minun tyylini. Viikonloppu ja yöaika ja kukaties annos alkoholia, ei ole parasta lääkettä lähteä sosiaaliseen mediaan. Ei siltikään, vaikka sen hyvin Immonen hallitseekin. En puutu hänen sanavalintoihinsa, ne ovat tuttua Immosta. Mikäli hän olisi tehnyt päivityksensä syksyllä, kukaan päivystävä dosentti ei olisi herännyt.

Surullista on omien puolutovereiden luistelu. Toisaalta olen siihen tottunut täällä kotikainuussa. Toista puukotetaan surutta selkään, heti kun tilaisuus tulee. Aivan samoin kuin täällä, ollaan heti vaatimassa puoluejohdolta erottamisia. Huonoista sanavalinnoista huolimatta, Immosen sanoman ytimessä on puolueen hyväksymä linjaus muuttaa maahanmuuttopolitiikkaa. Niille linjauksille ovat äänestäjät antaneet vaaleissa siunauksensa.

On kuitenkin paikallaan kerrata erityisesti eduskuntaryhmässä erilaisia media sääntöjä. Ehkä paras on muunnos alkoholi mainoksesta, ” Jos otat, et mesetä!”

Olen vuoden alusta asti odotellut puoluetoimistolta jotakin viestiä Kainuunpiirin tilanteeseen. Mitään ei ole kuulunut. Sinä aikana vanhat viholliset ovat liittoutuneet ja nyt heidän yhteisenä vaatimuksenaan on minun erottamiseni puolueesta. Viimeisin saamani tieto on, että taas kerran puolusihteeriltä on tullut ilmoitus jostakin aikamäärästä. Aiemmin se oli vaalien jälkeen, nyt asiaan palataan puoluekokouksen jälkeen.

Vettä on virrannut vuoden vaihteen jälkeen niin paljon Emäjoessa, että kohta teen itse päätökseni asiasta. Kaikenlaiset onnenonkijat ja nuljukset ovat pesiytyneet puolueeseen. He ovat ilmestyneet vasta 2011 jytkyn jälkeen. Mikäli puoluejohto jatkaa nykyisellä linjallaan, puolueesta häviävät aatteen ihmiset. Tilalle puolue saa sellaista joukkoa, joita äänestäjät hyvin pian häpeävät.

Onko niin, että vaalisloganimme realisoituu? Saat mitä tilaat

Avainsanat: immosgate, maahanmuuttoideologia, saatmitätilaat