Satunnaiset kuvat

Neidonkenkä

Uusimmat

Blogin arkisto

084 Flunssanhoito ohje

Maanantai 19.10.2015 klo 9:55 - yrjöpoeka

Laitoin eilen facebookin sivuille tämän ohjeen ja sain heti aamusta pyynnön, että minun pitäisi laittaa tämä myös omille kotisivuilleni. Ohje on syytä lukea huolellisesti ja valmistautua siihen täydellä vakavuudella. Unohtamatta tietenkään pientä huumorin pilkettäkään. Huumori antaa viimeisen loppusilauksen. Onnistuneen hoidon jälkeen on varmaa, ettei sitä tarvitse aivan heti uusia.

Hoito-ohje

Tarvitaan kolmea eri juomaa ja määrät ovat erittäin tärkeitä. Tämä siksi, että juomien lisäaineitten yhteisvaikutus mahdollistaisi tervehdyttämisprosessin.
Aivan ensimmäiseksi varaa kokonainen viikonloppu tätä varten. Voit tehdä tämän lääkityksen aivan yksin, mutta kaverin kanssa on rattoisampaa. Muistathan kuitenkin hankkia kaverille oman annoksen.

Mene lähimpään Alkon myymälään ja osta 3 litraa jotakin valkkaria, yksi Jaloviinapullo ja hae lähisiwasta mäyräkoira Olvin olutta.
Kotona sulje puhelimet, jottei mikään keskeytä tätä hoitotoimenpidettä.
Ryystä vinkku huiviin mahdollisimman pikaisesti. Huoneen lämpötila on sopiva. Aikaa tähän saat käyttää korkeintaan 3 tuntia.

Viinin jäljiltä huuhtele suu hyvin puhtaalla vedellä.
Nautiskele taskulämmin Jaloviina kuiviltaan. Tähän vaiheeseen voit varata parituntia aikaa. Tässä vaiheessa olotila tuntuu huiman kevyeltä ja se on aivan normaalia. Tutkimuksissa on todettu sen vaikutusten lähentelevän hallusinaatiota.

Tämän vaiheen jälkeen muista taas huuhdella suu hyvin vedellä.
On tärkeätä, että laitat ostamasi oluet lämpöpatterin viereen kotiin tultuasi, jotta oluen hoitavat aromit pääsevät varmistamaan hoidon onnistumisen. Vakio lämpötilana pidetään yleisesti käden lämpötilaa. Yliopistotutkimuksissa on todettu tämän olevan hoidon onnistumisen kannalta erityisen tärkeätä.

Tässä hoidon vaiheessa älä luovuta. Nyt loppusuoralla tarvitaan äärimmäistä keskittymistä. Napakalla otteella kumoat oluet huiviin. Tämä vaihe on saatava lävitse 2 tunnissa 45 minuutissa.

Nyt alkaa hoidon vaativin osuus. Älä hätkähdä vaikka olo tuntuisi ajoittain huteralta. Se kuuluu hoidon yhteisvaikutukseen. Ajoittaista heilumista voit välttää siten, että asetut esimerkiksi vuoteelle pitkäkseen. Kaikkein varminta on asettua heti makuulle pesuhuoneen lattialle. Flunssan poistuminen kehosta on tässä vaiheessa niin rapsakkaa, että tarvitaan puhtaita sanitettitiloja infektioriskin minimoimiseksi.

Mikäli olet päässyt kunnialla loppuun kaikki nämä kolme kohtaa, on syytä onnitella. Flunssasta ei enää ole tietoakaan!
Onnittelut!

Ps: kannattaa varata maanantai saikkupäiväksi.

Avainsanat: flunssanhoito, jaloviina, infektioriski