Satunnaiset kuvat

Paras kalakumppani

Uusimmat

Blogin arkisto

203 Ahdistava ajankuva

Perjantai 30.8.2019 klo 10:19 - yrjöpoeka

Tämä alla oleva julkaisu facebookin sivuillani 4-vuoden takaa on tänään ajankohtaisempi kuin koskaan. Sanavapauden nimissä viha ja kauna on nostettu ainoaksi politiikan tekemiseksi. Tätä vihaa nykypersut nimittävät isänmaallisuudeksi. Ymmärtämättä mitä isänmaallisuus oikeasti on.

Facebook muistuttaa aika ajoittain menneistä postauksista. Siinä on se hyvä puoli, ettei netti unohda niinkuin ihmiset unohtavat. Minulta on aika-ajoin kyselty, aionko palata vielä politiikan pariin. Juuri allaolevista syistä ja tänään vielä enemmän, en aio palata. Kun katsoin eilen iltauutisista mestari Halla-ahon sönköttämistä sananvapaudesta menivät loputkin halut. On pakko ihmetellä, ovatko he aivan terveitä. Persut yhdistävät sananvapauden vain heitä itseään koskeviksi. Siksi he haluavat sellaisen lainsäädännön, joka sallisi persujen vihapuheen. Heidän mielestään lain tulisi myös olla sellainen, ettei heitä saisi arvostella.

Siksi palautan lukijoideni mieleen tämän kirjoituksen facebookista:

Kaiken surun keskellä joudun tuntemaan vielä lisää surua. Maarit teki omat päätöksensä nykymenosta....
Surullinen siksi, että minä olen syyllinen. Houkuttelin hänet mukaan kansanliikkeeseen. Itsenäisesti ajattelevien ihmisten liikkeeseen. Se oli sellainen vielä ensimmäisen jytkyn aikaan. Se liike on muuttunut nyt erilaisten pyrkyreitten temmellyskentäksi. Kaikki huutavat maahanmuutosta.
Perussuomalaisten pitäisi huutaa suomalaisen työn puolesta. Suomalaisen työttömän puolesta. Suomalaisten työpaikkojen puolesta. Suomen selviämisestä.
Mutta ei.... Nyt huudetaan vastakkainasettelun puolesta. Se perussuomalainen puolue ei huutanut vastakkainasettelua, mihin liityin. Se oli avoin ja suvaitseva. Inhimillinen. Ihmisen kokoinen.
Alan tehdä todellista siivousta kaveripiirissäni. En yksinkertaisesti jaksa nähdä jatkuvalla syötöllä ISIKsen mestaamia ihmisparkoja. Joka haluaa niillä mässäillä, voi kerätä niitä omalle suljetulle sivustolle ja nähdä märkiä unia.
Minä haluan nähdä kaveripiirissäni ihmisiä, jotka välittävät toisistaan. Huolimatta siitä, minkä värisiä he ovat. Mitä uskontoa he tunnustavat. Mitä kieltä he puhuvat. Ihmisistä, jotka minä päivänä tahansa voivat olla sinun tai minun lasteni puolisoita. Lastenlasteni vanhempia.
En myöskään halua nähdä jatkuvalla syötöllä uutisia siitä mitä milloinkin pakolaisrintamalla tapahtuu. Hukkuvista ihmisistä, kuolevista pakolaisista, surusta ja murheesta. En siksi, etten sitä kestä. Maailma on paha. Mutta....
En halua näitä toistoja sen takia, että niillä leimataan kaikki sotaa ja kurjuutta pakoon lähteneet alhaisiksi olioiksi. Näillä nostoilla on vain yksi tarkoitus, nostattaa vihaa ja vastakkainasettelua.
Maailmassa on menossa kansainvaellus. Sitä me emme voi estää. Mutta, me voimme auttaa ihmistä....
Minä aion tehdä niin.”

IMG_20190802_090521.jpg
Sateenkaarella on kaksi päätä. Löytyisikö sieltä edes hiukkasen toivoa.

Avainsanat: facebookinmuisti, sananvapaus, isänmaallisuus, kansainvaellus

010 Mitä jos..

Lauantai 29.1.2011 klo 7:48 - yrjöpoeka

Vanhoina hyvinä aikoina Suomessa puhuttiin naapurimme Neuvostoliiton vakaasta menosta ja sen pysyvyydestä. Nyt sitä ei enää muista juuri kukaan.

Suomen liityttyä EU:n ja rahaliittoon, siitä on tehty suoranainen valtionuskonto. Kaiken on kerrottu olevan ikuista ja pysyvää. Vastaan pyristelijät on tuomittu ikuiseen kadotukseen ja harhaoppisuuteen. Lueskelin aamutuimaan mielenkiintoista uutista, joka voi tuoda vilunväreitä vallitsevaan oikeaan tietoon. Muualla Euroopassa uskalletaan pohtia myös sitä mahdollisuutta, että euroalue hajoaa. Poliitikkojen uskontoon vivahtava liturgia kaiken pysyvyydestä voi todella kaatua rahanvaihtajien selän kääntöön. Sitten keksitään uusi aihe, josta tehdään valtauskonto.

Itsenäisyyden asia ei vanhene koskaan, siitä on puhuttu Perussuomalaisten parissa paljon ja myös kansalaiset toreilla ovat samaa mieltä. Suomalaiset vastustavat maamme myymistä pala palalta ulkomaalaisten omistukseen. Naapurimaamme Venäjä noudattaa asiassa oikeaa linjaa, se ei myy. Suomalaisten olisi syytä hyvissä ajoin ottaa oppia oikeista tavoista hoitaa isänmaan asioita. Kannatan yhtäläistä käytäntöä naapurimaidemme välillä.

tarra_200p.png
Autotarra jonka sanoma puree!

Tutkiessani tätä internetin tietoväylää törmäsin tietoon, kuinka maatamme myydään tehokkaasti Venäläisille. Maatamme ollaan valmiita myymään muutamasta kopeekasta. Suomussalmi näyttää siinä oivallista esimerkkiä. Datsha.com sivustolla löytyy valtava määrä kiinteistöjä, joita julkeasti myydään ulkomaalaisille. Minusta siinä ei ole mitään isänmaallisuutta. Kaikki myydään rahasta lyhytnäköisellä politiikalla.

Sivustoa vieritettäessä alaspäin törmätään lopulta Suomussalmen kunnan laittamaan myynti ilmoitukseen. Karhulanvaaran historiallinen alue ollaan valmiita myymään Venäläisille. Suomen itsenäisyyden eräs ratkaisupaikka muistomerkkeineen päivineen, saa pian uuden omistajan ja silloinen kaplakka saa siinä lopullisen sinetin. Samaa linjaa noudatettaessa, kunta laittanee myös Raatteen sotamuseon myyntiin.

Elämäni tärkein työpaikka oli reilu 29-vuotinen palvelu Rajavartiolaitoksessa ja siellä itsenäisyyden asia muuttui todeksi. Jokainen päivä oli itsenäisyyden päivä ja sen mukanaan tuomaa vapautta oppi arvostamaan. Vapaus on tuonut mukanaan velvollisuuden puolustaa sitä ja siksi olen kokenut tärkeäksi pitää asiasta puhetta yllä. Kauppamiehet taitavat ehtiä myymään maamme, ennekuin veteraanit kuolevat sukupuuttoon.

Suomalaiset poliitikot ovat puhuneet maan tavasta, puhuttaessa maahamme pesiytyneestä korruptiosta. Liittyykö tähän valtiovallan hiljaisuuteen isänmaamme myynnissä, myös maan tapa?

Kevään vaaleissa, on jokainen äänestäjä itsenäisyyden asialla. Perussuomalaiset ovat tuoneet vaalikeskusteluun lauseen: Uskalla muuttaa mieltäsi!

Mitä jos..?

Avainsanat: valtauskonto, rahaliittohajoamassa, itsenäisyydenasiamurtumassa, isänmaallisuusalennusmyynnissä, otetaanoppiavenäjältä, muutamieltäsi