Satunnaiset kuvat

Kesä 2003

Uusimmat

Blogin arkisto

146 Isänpäivä on joka päivä

Sunnuntai 14.11.2010 klo 12:18 - yrjöpoeka

Vuosittainen merkkipäivä kolahti kohdalleen ja oli mukava kuulla vaimon onnittelulaulu. Kakku saatiin nopeasti syötyä, koska vaimo oli ostanut todella pienen valmiin kakun. Poikani oli kotona käymässä ja se vähensi turhienkalorien määrää. Aamun sää oli ensimmäistä kertaa todella kylmä- 18 ja se antaa toivoa talven tulosta. Suoritin Inka-koiran kanssa aamukävelyn ja luonnossa alkaa olla hiljaista. Käpylinnut olivat ainoita tirskuttelijoita maastossa. Lintujen ruokintapaikalla kävi todellinen kuhina, erilaisia tiaislajeja surrasi ylösalas pihakuusen alla. Pientä puuhaa riittää koko talveksi pihalintujen parissa ja samoin pihajänisten. Huono puoli jänisten kohdalla on tuo lähellä sijaitseva valtatie. Hyvin syötetyt pihajussit jäävät joka talvi auton alle, se harmittaa todella. Luonto kiinnostaa minua aina ja nyt mietityttää, mikä on hävittänyt oravat pihalta? Kanahaukkoja ei ole, eikä myöskään muita petolintuja riistakadon takia. Myyräkanta on nyt kasvanut ja ensikesän aikana haukat ja pöllöt lisääntyvät, miten käynee kanalintujen kanssa? Näissä riittää pohtimista muulloinkin kuin isänpäivänä.

Eilen oli vuorossa Suomussalmen Perussuomalaisten syyskokous ja samalla myös säännöt muutettiin vastaamaan nykyaikaa. Yhdistys oli vuosikokouksessa yksimielinen yhdistyksen nimenmuutoksesta, yhdistyksen nimi on nyt, Ylä-Kainuun Perussuomalaiset. Kokouksen aikana saimme tiedon yhden puolueen ja yhdistyksen jäsenen yllättävästä kuolemasta. Jokaista meitä puolueen uusi kasvu on ilahduttanut ja siksi yhden perustaja jäsenen kuolema oli pysähdyttävä.

Tänään on vielä mentävä, Suomussalmen kehitysvammaisten tuki yhdistyksen syyskokous on vuorossa. Päivän kruunaa kirkollisvaalit, huolimatta viimeviikkojen sukupuolineutraalista kohusta, äänet on annettava.

Perinteiset, sukupuolesta riippumattomat äänet. Isänpäivänä.

Avainsanat: lauluisänpäivälle, isänomaaaikaa, sääntömuutoksiajasyyskokouksia, sukupuolineutraalitvaalit, isänpäivänpäätös.kirkollisvaalit