Satunnaiset kuvat

Elokuun 2

Uusimmat

Blogin arkisto

175 Remonttia pukkaa

Perjantai 16.10.2009 klo 21:04 - yrjöpoeka

Olen parin päivän ajan tehnyt hommia kotosalla, etupäässä aloittanut talon etuovella olevan avoimen kuistin Korjailun. Minua on ajan oloon alkanut riepoa se, että aina on ulko-oven vieressä lunta ja syksyisin puiden lehtiä kyllästymiseen saakka. Kulmahioma-koneella olen harkkoja leikellyt ja suunnitellut samalla kaikkea muuta.

Halot sain ajettua kokonaan tien varteen ja tänään vein mönkijän peräkärryn takaisin. Mönkijä haetaan myöhemmin ja viedään Kajaaniin. Kyllä ovat Japanin pojat kehitelleet melkoisen vetopelin, huonostakin paikasta kulkee kuin tyhjää vain. Mukava sillä on ajella vaikka hupia, sitä ei voi mies kieltää. :)

Kipeytynyt käsi on vaivannut välillä todella pahasti ja nyt erityisesti oikean käden ranne on iltaisin riesana. Kädessä tuntuu tykyttävä kipu ja jäävoidetta menee. Jos tilanne jatkuu vielä ensiviikolla samana, on mentävä kuvaamaan käsi lääkärillä. Lääkärissä käynti on sitten aivan toinen tarina, milloin saan varattua ajan tutkimusta varten?

Sain tehtyä tälle illalle vielä jotakin hyödyllistä, hieroin vaimoni jalat ja laitoin niihin jalkavoidetta. Tämä kaikki on hyväksi ihmiselle ja parisuhteelle.

Avainsanat: vaimoni, jalkavoide