Satunnaiset kuvat

Se on siinä..!

Uusimmat

Blogin arkisto

045 Tulevaisuuden tekijät

Perjantai 27.9.2013 klo 10:01 - yrjöpoeka

Seurasin mielenkiinnolla Jari Sarasvuon uutta TV-ohjelmaa ja sitä, keitä ensimmäisessä lähetyksessä on vieraina. Odotin mielenkiinnolla myös sitä, kuinka Sarasvuo asettaa vieraansa tiukoille. Jenni Vartiainen ja Kari Hotakainen eivät sävähdyttäneet. Sarasvuo on vanhemmiten selvästi rakastunut itseensä, se näkyi ajoittain. Välähdyksenomaisesti tuli esille myös vanhaa tiukkaa asianosaajaa ja silloin myös vieraista sai enemmän irti. Ensimmäisen jakson loppuosa oli sitten se syy, miksi yleensä kommentoin jotakin ohjelmaa.

Sarasvuo oli kutsunut loppuosioon kokoomusnuorten puheenjohtajan Susanna Kosken ja niinsanotun vasemmistoaktiivin Dan Koivulaakson. Olen viimeaikoina tutustunut molempien nuorisojärjestön ohjelmiin ja sen perusteella odotin oikein kunnon tykitystä. Sitä ei tullut, koska Sarasvuo tajusi hyvin nopeasti ensimmäisten kysymysten jälkeen, kuinka säälittävän huono oli Kosken osaaminen. Odotin Dan Koivulaakson saavan tilanteeseen edes jotakin sähköä, mutta samanlainen hoomoilanen oli myös hän. Lopulta Sarasvuon oli kysyttävä jotakin todella helppoa. Hän osoitti kysymyksen molemmille, heidän piti kertoa miltä toinen näyttää. Sekin oli melkein liian vaikea.

Sarasvuo osoitti näille nuorille, ettei suorassa lähetyksessä saa keneltäkään tukea ja apua. Suorassa lähetyksessä on osattava asiansa, epävarmuus ja osaamattomuus suorastaan syöksyy katsojan silmille. Tuntien suomalaisen kansanluonteen Sarasvuo esitti oletuksen, että nämä kaksi istuvat tulevaisuudessa kansanedustajina. Luettuani näiden valopäiden edustamien ryhmien periaateohjelmia, olen todella huolestunut tulevaisuudesta. Todellisuudesta vieraantuminen näkyy ohjelmista ja myös näistä tulevaisuuden toivoista. Toivotan onnea Kokoomuksen ja Vasemmiston johdolle. Puolueittenne tulevaisuus on näiden narsististen hoomoilasten käsissä.

Todellisuudesta ja elämästä vieraantuneet narsistit hakevat vain julkisuutta keinolla millä hyvänsä. Koskaan he eivät halua tehdä oikeaa työtä, mutta ovat valmiita kertomaan miten muiden pitää raataa leipänsä eteen. Narsisteina nämä eivät edes tajua, kuinka säälittävältä he näyttävät suorassa lähetyksessä. Minua hävetti ja todella säälittivät nämä reppanat. Arvostettu suomalainen koulujärjestelmä tuottaa tulevaisuuden päättäjiksi itseään kauppaavia narsisteja. Tärkeintä on vain oma minä.

Nyt tulevaisuus todella huolettaa. Samoin lisääntyvät hoomoilaset.

Avainsanat: jarisarasvuo, tulevaisuudentekijät, hoomoilasena, narsistejatuottavakoulujärjestelmä