Satunnaiset kuvat

Tammikuun sinen hetki

Uusimmat

Blogin arkisto

174 Poliisi ja kansallissosialismi

Keskiviikko 7.12.2016 klo 11:32 - yrjöpoeka

Helsinki on selviinnyt ilman isompaa kaaosta ja kuka saa kiitoksen kaikesta? Poliisi saa, koska se oli valmistautunut iltaan tuomalla muualta Suomesta valtavasti poliiseja varusteineen paikalle. Poliisi esitteli varusteitaan mediassa etukäteen ja loi kuvan väkivaltaisesta koneistosta. Itsenäisyyspäiväniltana poliisi seurusteli ystävällisen näköisesti Jimi Karttusen katusurmasta syytteen saaneen kansallissosialisti Torniaisen kanssa. Poliisille sopii seurustelu natsihenkisen väkivaltarikollisen kanssa kaduilla, jossa liikkuu muun mielisiä ihmisiä.

Poliisia ei huoleta millaisen kuvan se itsestään muille ihmisille antaa. Poliisi luottaa siihen, että poliittiset vallanpitäjät lisäävät määrärahoja. Poliisijohto osaa juuri nyt markkinoida tarpeensa ulkomaalaisten aiheuttamilla uhilla. Tämä uhkakuva on poliisien ja kansallissosialistien luoma. Poliittiset vallanpitäjät ovat siunanneet tämän epäpyhän liiton poliisin ja kansallissosialistisen liikkeen kanssa. Tämä ei liene enää kenellekään epäselvää, koska poliisi ei toiminut kansalaismielipiteen mukaisesti ja estänyt/lakkauttanut, kansallissosialistien marssia.

Poliisi on tänään jakanut kiitoksia marssien järjestäjille ja erityisesti tälle kansallissosialismin hurmahenkiselle joukkiolle. Moitteita on annettu niille, jotka vastustivat natsien marssia pääkaupungin kaduilla itsenäisyyspäivänä. Nyt ei ole aprillipäivä, vaikka tämä siltä tuntuu. Itsenäinen Suomi on 99-vuotta ja sitä juhlistettiin näyttävillä poliisien ja kansallissosialistien voimannäytteillä. Kaiken lisäksi pääkaupungin kaduilla. Tätä kehuvat poliisien lisäksi myös mediat kansallisen uutislähteemme Ylen johdolla.

Onneksi myös rukoukseni kuultiin ja kaduilla oli liian kylmää, sekä tuulista juoda viinaa ja aiheuttaa häiriöitä.

Toivottavasti seuraavien valtiollisten vaalien yhtenä pääaiheena on kansallissosialismin vastustaminen. Ne puolueet, jotka ottavat sen teemakseen vaaleissa menestyvät. Hiljainen enemmistö tarvitsee nyt suunnan näyttäjiä. Poliittisten puolueiden on oltava nyt tarkkoina, koska maamme ei saa sortua sellaiseen valtaan, joka rajoittaa ihmisoikeuksia. Me emme tarvitse raja-aitojen pystyttäjiä. Meidän nuoremme ovat kansainvälisiä jo nyt ja sellaisina heidän on pysyttävä.

Minua hävettää millaisen kuvan Suomi antaa itsestään juuri nyt, merkkivuoden aattona. Suvaitsemattoman ja samalla antaa suvaitsemattomien kansallissosialistien (natsien) marssia uhkaavina kaduillamme. Me jotka olemme ylpeitä omasta maastamme, joudumme voimattomina katsomaan veteraanien tekemän työn häpäisyä. Juuri niiden veteraanien, jotka ajoivat natsit maastamme 1945.

Poliittinen valta kansallissosialismin tukijoilta häviää seuraavissa eduskuntavaaleissa. Takiaisella sitä ei ole.

Avainsanat: kansallissosialismi, veteraanienuhraukset, jimikarttunen, uuninpankkopoika