Satunnaiset kuvat

Pyhäinpäivä 2009

Uusimmat

Blogin arkisto

024 Kevätkokouksen antia

Maanantai 24.3.2014 klo 11:37 - yrjöpoeka

Perussuomalaisten Kainuun-piirin kevätkokous pidettiin eilen Kajaanissa. Tupa oli täynnä puolueen toimijoita. Kokous oli hyvähenkinen ja kevätkokouksen asiat nuijittiin pöytään vähillä puheilla.

Kokouksessa käytiin todella vilkas keskustelu EU - vaaleista. Kokous tuki yksimielisesti puolueen EU - vaali ohjelmaa ja oli valmis hyvään vaalityöhön. Piirikokouksessa hyväksyttiin hallituksen laatima julkilausuma. Laitan sen tuohon alle jokaisen luettavaksi.


Kohti parempaa Eurooppaa – valitse Perussuomalaiset!

Perussuomalaiset on ainoana eduskuntapuolueena johdonmukaisesti vastustaneet liittovaltiokehitystä. Tulevissa vaaleissa ratkaistaan, säilyvätkö Euroopassa itsenäiset kansallisvaltiot. Onko Suomella tulevaisuudessa lainkaan omaa päätöksentekoa ja omaa budjettivaltaa.

Perussuomalaiset kannattavat niitä Euroopan kriittisiä voimia, jotka haluavat kevyemmän unionin. Perussuomalaisten tavoitteena on uudistaa unionia ja palauttaa päätöksentekoa lähemmäksi kansalaisia. Emme hyväksy epädemokraattisen komission päätösvaltaa, joka kaventaa jäsenmaiden itsenäistä päätöksentekoa.

Äänestämättä jättäminen on kannanotto liittovaltiokehityksen jatkumiselle. Äänestämällä perussuomalaista ehdokasta, varmistat Suomen kansallisen edun kohti parempaa Eurooppaa. Nykyiset hallituspuolueet kannattavat Euroopan kriisimaiden tukipaketteja, joita perussuomalaiset ovat johdonmukaisesti vastustaneet.

Perussuomalaiset ovat asettaneet kansan käytettäväksi 20 hyvää ehdokasta. On 20 hyvää syytä käydä vaaliuurnilla. Valitse omasi.

Saat mitä tilaat.

Avainsanat: perussuomalaistenkainuun-piiri, julkilausuma, perussuomalaisteneuvaaliehdokkaat, saatmitätilaat

149 Syyskokouksen mietteitä

Sunnuntai 21.11.2010 klo 20:31 - yrjöpoeka

Perussuomalaisten Kainuun piirin syyskokous pidettiin 20.11.2010 Kainuun Portissa Kajaanissa. Vuosi sitten tilaan sovittiin vielä hyvin, mutta nyt joudumme tulevaisuudessa pohtimaan tilavampaa paikkaa. Väkeä oli hyvin ja kokouksen henki oli odottava ja luottava.

Kokouksen alla pidetty piiritoimikunnan kokous tyhjensi hieman painetta, siellä pohdittiin viime aikojen keskustelua maakunnan sote-palveluista. Piiritoimikunta valmisteli aiheesta julkilausuman ja se tyydytti piirikokouksen väkeä.

Piirikokouksen parasta antia oli ehdottomasti perusnuorten esiintyminen piirikokous väelle. Nuoret siististi pukuihin pukeutuneet nuoret olivat suurelle osalle kokousväkeä todellinen yllätys. Nuoret olivat valmistautuneet esiintymiseensä todella hyvin. He kävivät ryhmänä läpi kuluneen vuoden toimintaa ja kertoivat suunnitelmistaan seuraavalle vuodelle. Heidän aloitteestaan Kajaanissa järjestetään maaliskuun alkupuolella Kainuun Ilmiö tapahtuma. Tähän tapahtumaan on tulossa todella paljon väkeä ja mukaan on nyt saatu melkein kaikki poliittiset nuorisojärjestöt. Tapahtuman budjetti on melkein yhtä iso, kuin mitä Perussuomalaisten Kainuun piirillä on.

Olen ollut viimevuosina hyvin paljon erilaisissa kokouksissa ja niiden yhdistävä piirre on ollut voivottelu nuorten puuttumisesta. Nyt oli todella mieluisa tilaisuus nähdä ja kuulla, että sellaisia puheita ei tullut. Puolueen voimakas kasvu voi tuoda eteen tilanteen, ettei vanhoista paikoista malteta luopua. Itse olen erittäin valmis auttamaan nuoria, heidän tehtävänsä on tulevaisuuden rakentaminen.

Viime keväänä kourallinen innokkaita nuoria tuli ennen vappua kyselemään, otetaanko heidät toimintaan mukaan. Olin innolla tukemassa heidän mukaan tuloaan ja se oli todella hyvä ratkaisu. Nyt heidän jäsenmääränsä on kasvanut 40 ja lisää on tulossa. Puolueen tulevaisuus on nyt niin valoisa näiden nuorten ansiosta ja mikä parasta, heidän joukossaan on myös nuoria naisia runsaasti.

Olen todella täpinöissäni! Odotan innolla seuraavia kunnallis- ja maakuntavaaleja.

hpim4502.jpg
Vasemmalta: Petri Mikkonen, Taneli Anttalainen, Eetu Kemppainen, Niko Korhonen, Tommi Anttalainen ja Minna Partanen

Tulevaisuuden gallupit tulevat sojottamaan todella jyrkästi..

Muutoksen tuulet tuovat mukanaan paljon katkeroituneita ihmisiä. He ovat järkyttyneitä sydänjuuriaan myöten siitä, että omat ihanteet ovat osoittautuneet korruptiolla kuorrutetuiksi valheiksi. Ihmiset ja ryhmät, joille he ovat työtä tehneet, ovat olleet täynnä oman edun tavoittelijoita. Kaiken lisäksi erityisesti maaseutu alueilla on vallinnut yhden puolueen valta ja se valta on nyt uhattuna. Usealle toimijalle koittavat todella ankeat ajat, rahalla pöhötetyt piiritoimistot vaihtuvat vaalityöhön kadun reunuksilla.

Lisäksi löytyy muuten katkeroituneita, jotka eivät vain millään voi hyväksyä Perussuomalaisten nousua. Mielenkiinnolla odottelen vuoden vaihdetta ja sitä, millaista törkyä allekirjoittanutta kohtaan aletaan vyöryttää. Minusta on erinomainen asia, että kirjoitukseni luetaan ja hammasta purraan. Kirjoituksiani saa tulostaa mielin määrin ja sitä voi jakaa jokaiselle vastaantulijalle. Tämä neuvoksi kaikkein eniten rivinvälejä lukeville.

Avainsanat: perussuomalaistenkainuunpiiri, sääntömääräinensyyskokous, julkilausuma, perussuomalaisetnuoret, kainuunilmiö, gallupittulevatsojottamaan, piiritoimistotuhattuina, väkeäirtisanotaan, työttömyydenuhka,